رنو 5 اونم اولین رنوی ساخته شده یا پیکان مدل 1357
رنو 5 اونم اولین رنوی ساخته شده یا پیکان مدل 1357
faghat docharkhe na carte benzen mekhad na kharab meshe dar zemn metone behtarenesho savar she mesle ye khar maye ke merceds benz slr savar meshe.be shokhe donbale dardeeeeeeeeeeeee sar naro
نمیدونم خریدی یا نه
ولی اگه بتونی جور کنی و رنو رو بگیری خیلی بهتره تا اینکه بخوای یه ماشین داغون بگیری و هی کلی خرجش کنی اخرش هم درست نمیشه!
=============
راستی میشه یه ماشین داغون هم خرید و به pim my ride خبر داد بیان درستش کنن!
اونا تو ایران خدمات نمیدنراستی میشه یه ماشین داغون هم خرید و به pim my ride خبر داد بیان درستش کنن!فقط تو همون ایالت
من تو نوبت رفتم .. تو سایتش ایران نداشت
15 سال بعد می افتاد :د
اونا تو ایران خدمات نمیدنفقط تو همون ایالت
![]()
فکر کنم یه همچین گروهی هم تو اروپا باشن که تازه کارشون خیلی حرفه ای تر pimp my ride هست
fadaye sareton ke to iran khadamat nemedan shomaha ke man didam ham zoghesho daren ham khalagheyatesho shoma cheton az an seyah bar zangeye kamtare beyayn in karo shoma to iran paye gozae koned be khoda ham pole khobe toshe ham inke shoma metoned,man khodam age to iran bodam startesho mezadam,mokhlese hamaton bebakhshed farse type nakardam
با این پول ماشین خریدن اشتباهه چون تنها چیزی که گیر آدم میاد سرطانه نه ماشین! به اندازه 3 برابر باید خرج ماشین کنی!
به نظر من صبر کن تا یکم رو پولت بیاد بعد یه چیز بخز!
کلا تو این رنج قیمت رنو 5 بهترین انتخابه (البته اگه یکم بیشترش کنه حداقل به 2 ملیون برسه!)
این رفیقمون گفت ماشین دانشجویی میخواد ماشین مسافرکشی که نمیخواد! : دیپیکان هم هستا !!
اگه یکم بگرده مطمئنا یه رنو 5 خوب میتونه پیدا کنه!با این پول ماشین خریدن اشتباهه چون تنها چیزی که گیر آدم میاد سرطانه نه ماشین! به اندازه 3 برابر باید خرج ماشین کنی!
به نظر من صبر کن تا یکم رو پولت بیاد بعد یه چیز بخز!
رنو بگیری رانندگیت هم خوب میشه و مکانیکیت هم ایضاً
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)