تاپيك هاي ديگه هم يه چيز هايي داده بودن ولي اكثرشون كار نميكردن ولي اين عاليه مرسي
تاپيك هاي ديگه هم يه چيز هايي داده بودن ولي اكثرشون كار نميكردن ولي اين عاليه مرسي
من چند بار در مواقع مختلف لينك هام رو با اين سايت مستقيم كردم ولي دريغ از اين كه يكيش رو بتونم دانلود كنم
خطاي هميشگي :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا چه بايد كرد ؟
نمی دونم چرا من Banned شدم ! از مدیر محترم فروم خواهش می کنم آی دی قبلی منو باز کنند چون اشتباهی شده من خلاف قوانین فروم عمل نکردم .
چون با ایپی خارج از ایران خواستید دانلود کنید.![]()
خیلی خوب کار کرد برای من.ممنون
موقتیه![]()
..چه جالب ..آی پی من سر کار همونه که بوده ... ولی ظاهرا حق با شماست چون الان از خونه خواستم دانلود بکنم مشکلی نداشت!!فقط با این محدودیت انتقال به سرورهای دیگه کلا تعطیل میشه واسه همین هم بوده که من به humyo نمیتونستم منتقلش کنم !
رو این حساب از این سایت سودیش به ما نمیرسه ...بقیه خیرش رو ببینن![]()
براي من هم همين مشكل هستشواسه همین هم بوده که من به humyo نمیتونستم منتقلش کنم !
humyo مي گه كه اين فايل نيست
اوایل کار چنین چیزی فعال بود ، ولی به خاطر سو استفاده بعضی ها شاید در ساعات اول
و مشغول کردن کانکشن سرور !! مجبور به چنین کاری شدیم.
که به زودی برای گروه هایی از کاربری که به زودی دسته بندی میشه و همه محدودیت ها باز خواهد شد ! فقط !!! ، تمامی اطلاعیه ها ، نظرسنجی ها ، در این مورد ، در سایت خودش زده میشه ،
و همینجا لازمه بگم ، برای بالا رفتن کیفیت کار حتما در نظر سنجی شرکت کنید ، چون تصمیم بر چگونگی ادامه روند این سیستم با نظر اکثریت بازدید کننده ها/مردم خواهد بود.
پس در این نظر سنجی های که در راه است شرکت کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)