اين دو چطورن ؟
htc toche pro 2
htc toche HD
گوشی توشيبا tgo1 و sony ericsson idouاينا چی ؟
اين دو چطورن ؟
htc toche pro 2
htc toche HD
گوشی توشيبا tgo1 و sony ericsson idouاينا چی ؟
ال سی دیش مثل آیفون حساسه ولی هم بزرگتره و هم رزولوشنش بیشتره. oled هم هست که کیفیت خیلی بالایی داره ولی مثل آیفون dual touch نیست
تاچ پرو2 و اچ دی هم از بهترین ها هستن.البته نا گفته نمونه که 8910 هم عالی میباشد
Last edited by merikh_merikh; 23-05-2009 at 13:17.
من که فکر میکردم زودتر از این حرفا هم وارد بازار بشه .. چون با 8300 در یک زمان معرفی شد .. ولی نیومد ... مثل اینکه ازهفته دیگه نهایتا 2 هفته دیگه تو ایرانه ...(به گفته دست اندر کاران)
نمیشه گفت کدوم ال سی دی بهتره !!! هر کدوم نقاط قوتی نسبت به هم دارن ...
مثلا کنتراست و رزولوشن ال سی دی hd بالاتر از ایفون هستش و به گفته حسن اقا oled هستشکه در محیط های معمولی بهتر از ایفون عمل میکنه ...و مصرف باتری کمتر و عمر بیشتری داره
اما ایفون از لحاظ کیفیت در زیر نور افتاب از امنیا hd بهتره ... و همینطور قابلیت لمس همزمان دو نقطه رو داره که hd نداره
(این به این معنا نیست که کیفیت ال سی دی ایفون در محیط های معمولی ضعیفه .. نه ! اصلا
اگرhd رو با توجه به ال سی دی بزرگش در رتبه اول در محیط های معمولی قرار بدیم مطمئنا ایفون دوم میشه ...
و همینطور کیفیت و نور صفحه نمایش ال سی دی hd در زیر نور افتاب خواناست و با هیچ مشکلی روبرو نیستید)
تاچشون هم زیاد فرقی نمیکنه هر 2 بهترین تاچ های موجود در بازار هستند
به نظر من 700 هزار یا 800 هزاری که واسه این گوشی پول میدی ... فقط پول دوربینشه که سامسونگ داره از شما میگیره...
Last edited by pulp_152; 23-05-2009 at 14:46.
واقعن 800 تومن ففط پول دوربینشه و 16 گیگ مموریشه فیلمایی که گرفترو تو gsmarena ببینید چیزی از هندیکمای خونگی کم نداره کیفیت عکساشم در حد دوربینای کامپکته 16 گیگ مموریم داره این 800 تومن یه ال سی دی عالی داره اینم 200 تومن یه سی پی یو داره + یه کارت گرافیک اینم 200 تومن gps wifi radio speaker headfone batry اینا هم رو هم 300 تومن
حداقل قیمت این گوشی باید 1 میلیونو 500 باشه
واقعا جدی میگی کیفیت فیلم امنیا hd با دوربین فیل برداری یکی میدونی!!!!!!!!!!!!!!واقعن 800 تومن ففط پول دوربینشه و 16 گیگ مموریشه فیلمایی که گرفترو تو gsmarena ببینید چیزی از هندیکمای خونگی کم نداره کیفیت عکساشم در حد دوربینای کامپکته 16 گیگ مموریم داره این 800 تومن یه ال سی دی عالی داره اینم 200 تومن یه سی پی یو داره + یه کارت گرافیک اینم 200 تومن gps wifi radio speaker headfone batry اینا هم رو هم 300 تومن
حداقل قیمت این گوشی باید 1 میلیونو 500 باشه
امنیا اچ دی و کلا فیلم برداری موبیایل ها خدای لرزشه و کیفیت صداش هم که بدرد نمیخوره بعدش میخوای با دوربین فیلمبرداری مقایسش کنی!!!!!!
واقعا فیلم هایی که gsmarena گذاشته بود به نظرت اندازه یه دوربین فیلمبرداری معمولی کیفیت داشت
جی پی اس موبایل کجا و جی پی اس پورتابل کجا
و...
کلا فکر کنم این پستت طنز باشه
اگه این جوری بخوای حساب کنی لپ تاپ ها باید قیمت فضایی داشته باشن که !!!!!!
ضمنا هندیکم برند انحصاری سونی هستش و به کار بردنش ببه جای دوربین فیلمبرداری درست نیست
به نظر منم کیفیت فیلمبرداریش در حد دوربین های دیجیتال معمولی هستش ... چون خودم 8300 دارم و به نظر خودم از دیجیتال خودم بهتر فیلم میگیره... چه برسه که اچ دی بخواد باهاش مقایسه بشه...
در مورد کیفیت صدا هم مثل اینکه خوب شده ... البته تا نیاد نمیشه قضاوت کرد
کی گفته خدای لرزشه؟!!! کجا لرزشو دیدی؟ .. اتفاقا لرزش گیرش خیلی خوبه ... حداقل تو 8300 عالی عمل کرده و قطعا تو اچ دی بهترم هست اگر نباشه مساویه
اتفاقا حسن اقا نسبت به لپ تاپ ها حساب کردن !!! هر چی چیپ ست ها کوچیکتر میشه قیمتشون هم بیشتر میشه .. وقتی شما از کامپیوتر خانگی به لب تاپ میاین بخاطر چی دارین دوبل پول میدین؟و همون امکانات رو میگیرین ؟! بخاطر اینکه حجمش کمتره و قابلیت نقل و انتقال رو داره ...
حالا hd با حجم خیلی کمتر از لب تاپ داره بهت دوربین هم میده و سیم کارت هم روش نصب میشه .. خودت اینارو بزار رو لب تاپ ها تا ببینی قیمتاشون به کجا میرسه...
شما فیلم wvga رو نگاه کن ببین اصلاً لرزش داره؟ فیلماش با اینکه mp4 هستن که فشرده ست هر 1 ثانیش 1 مگ حجم داره! صداشم درست شده.
در مورد gps یه ویدیو ازش دیدم تو محیط داخلی بود innov8 اصلاً نتونست به ماهواره وصل بشه ولی این تا زد وصل شد دیگه نمیدونم باید چجوری باشه که با دستگاههای gps پرتابل قابل مقایسه باشه!
چشم از این به بعد میگم camcorder خوبه؟
بچه ها باز کل کل
لطف کنيد با دليل کامل از اين دو گوشی کدم بهترن ؟
هر 2 خروجی tv دارن؟
قدرت و شفافيت آسپيکر کدوم برايه زنگ بهتره؟
شفافيت ، حساسيت ، کيفيت کدوم تو lcd بهتره؟
مرسی.
HTC touch HD و (2) HTC touch pro
با اینکه htc گوشی های خوبی میزنه ولی تا الان گوشی هاش با مشکلاتی روبرو بوده .. حالا چقدر در گوشی های جدیدش این مشکلات رو برطرف کرده باشه نمیدونم
htc hd سلول رنگی در اون کمه و ال سی دیش از نوع Tft هستش (65 هزار سلول رنگی ) البته رزولوشن تصویرش خوبه
و تفاوتی با htc pro 2 نداره .. فقط پرو 0.2 اینچ ال سی دیش کوچیکتره
دوربین hd 5 مگا هستش ... و دوربین پرو 2 ... 3.2 مگا
hd تا اونجایی که میدونم tv out نداره ولی پرو 2 داره
کلا تفاوتی بزرگ در این 2 تا گوشی نیست .. تقریبا از یک cpu و یک سیستم عامل بهره میبرن و اکثر امکانات مساویه ...
فقط hd کیبورد مجازی داره و pro 2 همانند n97 کیبورد واقعی
Last edited by pulp_152; 24-05-2009 at 01:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)