ایشون هم یکی از همون کسایی هستن که تو 2 3 سال پیش گیر کردن البته دوست عزیز ناراحت نشی![]()
ایشون هم یکی از همون کسایی هستن که تو 2 3 سال پیش گیر کردن البته دوست عزیز ناراحت نشی![]()
اینکه 5800 گوشی خوبیه توش شکی نیست ... شما در موردگوشی های سامسونگ یا ال جی در این رنج قیمت اطلاعاتی داری؟
به صرف اینکه اسم یک برند رو یک گوششی باشه ... نمیتونه اون گوشی خوب باشه ... خیلی وقتا شده تویوتا با اون همه دک و پز خودروهایی تولید کرده که مثلا مزدا که ضعیفتر از تویوتاست اومده و تو اون رنج قیمت از تویوتا بهتر بوده(مثال بارز .. کورولا با مزدا 3)
من شخصا زمانی نوکیا میخرم که با سامسونگ امکانات و قابلیت های مساوی بده .. و قتی که به چنین حالتی رسید حالا چون اسمش نوکیاست و نوکیا چون از سامسونگ تو گوشی ها برندی بالاتر محسوب میشه (مثل بنز با بی ام او که بنز بالاتره ) نوکیا میخرم ! .. وقتی که تفاوت انقد زیاده که اصلا مقایسه گوشی های تو این رنج قیمت با گوشی های نوکیا بیشتر جنبه خنده داره .. تا مقایسه .. خرید اون گوشی اشتباه محض و تقلید یا تعصب بیجاست (البته ما ایرانی ها تو تعصب زبان زد عام وخاصیم)
مثل اینکه تاپیک ما داره شر و دعوا راه میاندازه
ببنید من بعد از گم کردن گوشی ان 95 میخوام یک انتخاب کاملا درست و معقولی داشته باشم
من امروز دو مدل ال جی دیدم میخوام ببینم شما دوستان چه نظری در موردش دارید !!!
1 - ال جي KP500Cookie
2- ال جی KC910renior
فقط نتونستم متوجه بشم چرا این دو تا انقدر اختلاف قیمت دارن !!!
یکیش مطمئنا جی پی اس هست !!!
وللی به نظرم کوکی با قیمتی که داره خیلی مناسب و عالی به نظر میاد !!!
کوکی نسبت به قیمتش می ارزه و گوشی خوبیه. kc910هم نسبت به قیمتش خیلی می ارزه. دوربین 8 + فلش زنون. wifi. gps و فیلم برداری خیلی خوب و.... یعنی همه چی به جز سیستم عامل داره. خیلی اختلاف قیمت ندارن حدود 130 تومن
ممنون ولی حسن جان میخوام بدونم این سیستم عامل میتونه انقدر تاثیر گذار باشه ؟؟؟
یعنی به نظر شما جذابیت گوشی بدون سیستم عامل انقدر تاثیر گذار هست ؟؟؟
حالا یک سوال به طور کلی گوشی میخوام که جذابیتی مثل آیفون داشته باشه و صفحه لمسیش مثل اون باشه
نه رو جذابیت به نظرم تاثیری نداره. من تاحالا سیمبین خوشکلی ندیدم (به جز i8910 که سه بعدی کرده). ویندوز موبایل هم که فقط ماله اچ تی سی که تاچ فلو هست خوشکله. تو جاوا ها، الجی Flash UI و 3D S-Class Flash UI داره و سامسونگ هم تاچ ویز و یه دونه جدید که نمی دونم چی بود اسمش. کوکی یکی از زیباترین اینترفیس هارو داره و تو قیمت خودش خیلی عالیه. رنوار هم همون اینترفیس رو داره ولی نسخه ی اینترفیس کوکی به روز تره و یه چیزهای بهتری داره، در عوض امکانات رنوار بیشتره (مثل دوربین خیلی بهتر، وای فای و جی پی اس و تری جی). در مورد تاچ هم اگه میخواید حتما مثله آیفون باشه (که خازنیه)، این دوتا انتخاب جزو ارزون ترین ها هستند Samsung S8300 UltraTouch و LG KF900 Prada. جفتشون حدود 450 تومانند. اولی دوربین خیلی خوب و جی پی اس داره، دومی وای فای و کیبرد QWERTY داره. البته بین این دوتا اولی به نظرم بهتره.ممنون ولی حسن جان میخوام بدونم این سیستم عامل میتونه انقدر تاثیر گذار باشه ؟؟؟
یعنی به نظر شما جذابیت گوشی بدون سیستم عامل انقدر تاثیر گذار هست ؟؟؟
حالا یک سوال به طور کلی گوشی میخوام که جذابیتی مثل آیفون داشته باشه و صفحه لمسیش مثل اون باشه
Last edited by Michael Ropy; 17-05-2009 at 18:14.
خب من حقیقت بین این چند تا گزینه گیر افتادم
1- 5800 نوکیا ( که نمیدونم چرا احساس میکنم گوشی زیاد خوبی نیست )
2- KP500Cookie که قیمت ارزونی داره ولی خب یک سری چیز ها رو نداره ( البته من نمیدونم چی پی اس و وایر لس به کارم میاد یا نه )
3- اچ تی سی تاچ ویوا که به نظرم ویندوز موبایل هست و عالی ولی به نظرم از نظر صدا تو هدوفون خوب نیست
4- w960 سونی اریکسون که به نظرم قدیمی و از رده خارج شده هست یک جورایی
خب حالا اگه مجبور بشم میتونم تا 400 تومان هم هزینه کنم ولی دلم میخواد با کمترین هزینه بهترین انتخاب رو داشته باشم
امیدوارم شما دوستان من رو به بهترین گزینه راهنمایی کنید
شما اگه به خودت تلقین نکنی که سامسونگ بده میتونی s8300 بگیری که اینترفیس سه بعدی خیلی جذاب و تاچ خازنی مثل آیفون داره. کیپد هم داره که اگه برات تایپ کردن با ال سی دیش سخت بود از اون استفاده کنی صداش تو هدفون خیلی خوبه. قابلیت ارتقا حافظه تا 16 گیگ . gps عالی. قیافشم خیلی خوبه. قیمتش فکر کنم زیر 400 باشه دیگه چی میخای؟
حسن جان زیر 500 منظورت بود نه ؟؟؟؟
ببینید من دیگه بودجه ام محدود شد نهایت تا 350 تومان
میخوام با این بودجه دیگه آخرین انتخاب خودم رو داشته باشم
یه نفر چند روز پیش خریده 390 تومن دیگه نمیدونم الان فیمتش چقده
Last edited by hasanmotori; 17-05-2009 at 19:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)