تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 37

نام تاپيک: مشاوره برای خرید مانیتور HD (اچ دی)

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به این نوع فیلم ها HD.Rip گفته میشه که از روی BlueRay فشرده شده اند (با کدک های پیشرفته، معمولا H.264) و در قالب فرمت هایی مثل MKV (محبوب ترین) یا MP4 عرضه میشه.
    البته اگه از روی hd ریپ بشن میگن Hd rip
    اگه از روی blue ray باشه میگن bd rip
    و بله اکثرا با h264 فشرده میشن چون کدک قوی....

MP4
    البته mp4 مال سری های قبل بود
    الان من زیاد ندیدم....

معتبر ترینشون همونه که خودت گفتی Mkv

از نظر نسبت کیفیت/حجم این حالت بهترین وضعیت رو داره چون هم حجم پایینی دارند و هم تفاوت کیفیت محسوسی با دیسک های اصلی وجود نداره و هم نیاز به سخت افزار خاصی برای پخششون نیست.
    البته پیشنهاد میدم برای تست هم که شده دوستان یکبار حالت سوم رو امتحان کنن...
    وقتی از حالت image در میاریدش چنتا فرمت مخصوص داره که یکی از نسخه های پاور دی وی دی (چون این اولین پلیری بود که قابلیت پخش این نوع فرمت رو داشت) مخصوص برای این نوع فرمت ها ساخته شده بود...

اگر فیلمی که نگاه میکنید منو داشته باشه که دیگه شاهکاره

و از لحاظ price /performance (!!!) همون گزینه دو بصرفه تره!
    =======================
    و اینکه کلا تاپیک مسیرش عوض شد!

2. 2 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

البته اگه از روی hd ریپ بشن میگن Hd rip
    اگه از روی blue ray باشه میگن bd rip
    و بله اکثرا با h264 فشرده میشن چون کدک قوی....
    این صحبت درست نیست چون کلمه HD در HD.Rip ارتباطی با HD DVD نداره. کلا در DVD.Rip یا HD.Rip منظور از DVD و HD نوع دیسک نیست و به Content اشاره داره.

البته معمول اینترنت اینطوریه که منظور از HD.Rip در خیلی از موارد HDTV.Rip هست و BD.Rip هم به BlueRay اشاره می کنه ولی از نظر علمی در مباحث تخصصی Multimedia هر ویدیویی که رزولوشن HD داشته باشه و Rip بشه رو میشه HD.Rip دونست. از نظر علمی BD.Rip درست نیست چون BD اشاره ای به Content خاصی نداره و به اشتباه در اینترنت رایج شده.

البته mp4 مال سری های قبل بود
    الان من زیاد ندیدم....

معتبر ترینشون همونه که خودت گفتی Mkv
    اصلا اینطور نیست.

اتفاقا معتبرترین Countainer در حال حاضر MP4 به حساب میاد و MP4 یک استاندارد بین الملی Commercial هست و Countainer ای که بیشترین استفاده Commercial رو داره همین MP4 هست نه MKV.

دلایل محبوبیت MKV در Release Group ها و بیشتر در ویدیو های غیرقانونی (فیلم و سریال و موزیک ویدیو Rip شده که با Copyright مشکل دارند) Open Source بودن MKV هست و انعطاف پذیری بهترش با اکثر کدک های استاندارد و غیر استاندارد، در حالی که MP4 بیشتر با فرمت هایی سر و کار داره که کاملا استاندارد هستند.

یکی از مشکلاتی هم که MKV داره اینه که روی همه دستگاه ها قابل پخش نیست، یعنی خیلی مواقع لازمه MKV خودتون رو به MP4 تبدیل کنید تا بتونید اونها رو روی Player ها اجرا کنید.

در کل در فیلم و سریال های DVD.Rip بیشتر از AVI استفاده می کنند و HD ها بیشتر از MKV. البته اگه فیلم های HD رو از iTunes دانلود کنید می بینید MP4 هستند!

و اینکه کلا تاپیک مسیرش عوض شد!
    مشکلی نیست چون بحث تاپیک تموم شده و دونستن این مسائل برای کسی که قصد داره با فیلم های HD سر و کار داشته باشه مفیده.

4. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

W2261v از هر نظر یک مانیتور کاملا معمولی به حساب میاد.

پیشنهاد من:
    Samsung 2333HD

که اگه بتونید پیدا کنید نسبت به اکثر مانیتورهای بازار سرتر هست و البته قیمت بالاتری هم داره - 340 -
    (سام سرویس این مدل رو وارد نکرده و بطور متفرقه وارد شده)

البته ورودی Component و تیونر آنالوگ و ----T هم داره که یکی از دلایل قیمت بالاش هم همینه و دیگه نیاز به کارت TV برای تلویزیون دیدن ندارید.

دوست عزیز مطمئن هستید این مانیتور تو تهران هست Samsung 2333HD
    از ----t هم منظورتون تیونر دیجیتال هست که کانال تهرانو میشه دیجیتالی گرفت

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوست عزیز مطمئن هستید این مانیتور تو تهران هست Samsung 2333HD
    از ----t هم منظورتون تیونر دیجیتال هست که کانال تهرانو میشه دیجیتالی گرفت
    مانیتوری نیست که راحت پیدا بشه و سام سرویس این مدل رو وارد نکرده، برای همین در نمایندگی های سام سرویس دنبالش نباشید.

منظور از ----T دقیقا ----T هست که بهش تیونر دیجیتال هم گفته میشه، و در تهران می تونید شبکه 1 تا 5 و شبکه خبر و آموزش و قرآن و شبکه های Press TV، العالم، الکوثر، جام جم 1 و دو شبکه استانی رو بصورت SDTV دریافت کنید.

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این صحبت درست نیست چون کلمه HD در HD.Rip ارتباطی با HD DVD نداره. کلا در DVD.Rip یا HD.Rip منظور از DVD و HD نوع دیسک نیست و به Content اشاره داره.

البته معمول اینترنت اینطوریه که منظور از HD.Rip در خیلی از موارد HDTV.Rip هست و BD.Rip هم به BlueRay اشاره می کنه ولی از نظر علمی در مباحث تخصصی Multimedia هر ویدیویی که رزولوشن HD داشته باشه و Rip بشه رو میشه HD.Rip دونست. از نظر علمی BD.Rip درست نیست چون BD اشاره ای به Content خاصی نداره و به اشتباه در اینترنت رایج شده.

اگه از لحاظ علمی بگید...آره
    ولی اصطلاحاتی که الان استفاده میشه همینه.

اصلا اینطور نیست.

اتفاقا معتبرترین Countainer در حال حاضر MP4 به حساب میاد و MP4 یک استاندارد بین الملی Commercial هست و Countainer ای که بیشترین استفاده Commercial رو داره همین MP4 هست نه MKV.

دلایل محبوبیت MKV در Release Group ها و بیشتر در ویدیو های غیرقانونی (فیلم و سریال و موزیک ویدیو Rip شده که با Copyright مشکل دارند) Open Source بودن MKV هست و انعطاف پذیری بهترش با اکثر کدک های استاندارد و غیر استاندارد، در حالی که MP4 بیشتر با فرمت هایی سر و کار داره که کاملا استاندارد هستند.

یکی از مشکلاتی هم که MKV داره اینه که روی همه دستگاه ها قابل پخش نیست، یعنی خیلی مواقع لازمه MKV خودتون رو به MP4 تبدیل کنید تا بتونید اونها رو روی Player ها اجرا کنید.

در کل در فیلم و سریال های DVD.Rip بیشتر از AVI استفاده می کنند و HD ها بیشتر از MKV. البته اگه فیلم های HD رو از iTunes دانلود کنید می بینید MP4 هستند!
    منظورم رو بد رسوندم!
    من از لحاظ تعداد فیلم ها یا برنامه هایی که تو اینترنت پیدا میشه گفتم!یعنی معروفیت و محبوبیت !(از این لحاظ که تو اینترنت به وفور یافت میشه نه اعتبارش)
    من الان حدود 300 تا HD دارم که همشون پسوندشون mkv یا ts
    mp4 ندارم اصلا ..(البته تو اینترنت هست...ولی نه به اندازه mkv )

مشکلی نیست چون بحث تاپیک تموم شده و دونستن این مسائل برای کسی که قصد داره با فیلم های HD سر و کار داشته باشه مفیده.
    پس پیشنهاد میدم یه تاپیک زده بشه و کامل این موارد توضیح داده بشه...(تو قسمت فیلم هم میتونه باشه...البته اگه موجود نباشه)

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شما کجا دیدید این مانیتور رو

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

اگه از لحاظ علمی بگید...آره
    ولی اصطلاحاتی که الان استفاده میشه همینه.
    اصطلاحاتی که بین گروه های Warez استفاده میشه همینه. وگرنه وقتی وارد ویدیو های Commercial بشیم وضعیت فرق می کنه و مباحث شکل علمی و رسمی می گیرند.

من عادت دارم همیشه نحوه بیان علمی و رسمی داشته باشم به جای بیان بازاری!

منظورم رو بد رسوندم!
    من از لحاظ تعداد فیلم ها یا برنامه هایی که تو اینترنت پیدا میشه گفتم!یعنی معروفیت و محبوبیت !(از این لحاظ که تو اینترنت به وفور یافت میشه نه اعتبارش)
    من الان حدود 300 تا HD دارم که همشون پسوندشون mkv یا ts
    mp4 ندارم اصلا ..(البته تو اینترنت هست...ولی نه به اندازه mkv )
    درسته.
    اگه منظور محبوبیت در بین فیلم هایی باشه که بطور رایگان و غیرقانونی در اینترنت پخش میشن، همونهایی که بهشون BD.Rip گفته میشه!، MKV از همه بالاتر قرار می گیره به دلایلی که در بالا اشاره کردم. فیلم هایی که در بازار ما هم خرید و فروش میشن همگی از همین قبیل هستند.

ولی عمده فیلم های اینترنت فیلم هایی هستند بطور قانونی خرید و فروش میشن یا کرایه داده میشن و از MP4 استفاده می کنند و شاید اگه از یکی از اون افراد بپرسید هنوز فیلمی با پسوند MKV ندیده باشه!

پس پیشنهاد میدم یه تاپیک زده بشه و کامل این موارد توضیح داده بشه...(تو قسمت فیلم هم میتونه باشه...البته اگه موجود نباشه)
    این مباحث با تمرکز روی ویدیو های غیرقانونی بعیده هنوز در انجمن فیلم انجام نشده باشه، ولی بررسی علمی و آکادمیک این مباحث می تونه مفید باشه که البته شاید خیلی برای طرفداران فیلم در ایران جذاب نباشه چون دونستنشون فایده ای براشون نداره. (و معمولا در ایران وقتی دونستن چیزی فایده ای نداشته باشه اکثر مردم ترجیح می دند اون مسائل رو ندونند!)

شما کجا دیدید این مانیتور رو
    دوست عزیز آدرس دادن بر خلاف قوانینه، به بازارهای معتبر کامپیوتر سر بزنید ممکنه پیدا کنید، ممکنه هم نتونید پیدا کنید. من هم در همین بازارها این محصول رو دیدم.

داره خودمونی میشه star Walker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان . t220p ورودی کابل hd داره ؟ میشه ps3 بهش وصل کرد . بعد اگر وصل بشه جای بلند گو هم داره ؟

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

آقا شک نکن من خودم T220P دارم رزولیشن Full HD هست یعنی 1200*1920 مانیتوری هست که لنگه نداره رزولیشن 1080P کامل بخر حالشو ببر
    خریدم!

مبارکه.
    ولی 22 اینچ یه خورده بزرگ به نظر نمیرسه؟برای خونگی؟
    زاویه دیدش چه جوریه؟ایا اگر انحراف زاویه دید داشته باشی تصویر روشن یا تیره نمیشه؟(برای فیلم مخصوصا)
    رنگ ها رو طبیعی نشون میده؟؟
    (در ضمن کسی نمیدونه بازار این مدل در کشورهای دیگه چه جوریه؟؟)
    ممنون
    اینقدر ها هم بزرگ نیس
    زاوی دیدش هم حرف نداره در منتها علیه سمت یکمی تیره میشه
    رنگه ها هم به نظر من که طبیعی نشون میده
    چند تا کلیک فول اچ دی از سایت Apple گرفتم عالی نشون میداد

سلام دوستان . t220p ورودی کابل hd داره ؟ میشه ps3 بهش وصل کرد . بعد اگر وصل بشه جای بلند گو هم داره ؟
    ورودی اچ دی نداره! ولی میتونی تبدیل بزنی

12. این کاربر از H M R 0 0 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

پيش فرض

v22 هم بد نیستا!!!!!
    کنتراستش هم 100.000:1 .
    عالیه!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •