تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 9 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 82

نام تاپيک: کمک در انتخاب بین دل و ایسر

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

ببخشید من یه سوال اساسی دارم شما ایسر رو با برندی مثل Alienware هم سطح می دونید اصلا شما ایسر رو در حدی می دونید که با Alienware مقایسش کنید(منظورم لپتاپ های این شرکت هست نه سخت افزارهای موجودش)
    من مقایسه نکردم. فقط در پاسخ به بحث فروش بیشتر که شما مطرح کردین یه مثال زدم که بگم شاید به این دلیله که تو ایران شناخته شده نیست. طرفداری هم از Acer نمیکنم چون اگه به نظرم بهترین برند بود همین یه ماه پیش که لپ تاپ گرفتم Dell نمیگرفتم.

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من مقایسه نکردم. فقط در پاسخ به بحث فروش بیشتر که شما مطرح کردین یه مثال زدم که بگم شاید به این دلیله که تو ایران شناخته شده نیست. طرفداری هم از Acer نمیکنم چون اگه به نظرم بهترین برند بود همین یه ماه پیش که لپ تاپ گرفتم Dell نمیگرفتم.
    خوشحالم که به تفاهم رسیدیم

3. این کاربر از mh.attari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ravi22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام.
    من تا پست 5 يا 6 بيشتر نخوندم و در همينجا تصميم گرفتم كه يه اعاده حيثيت از ايسر انجام بدم.
    ايسر يكي از پرفروش ترين كمپاني ها در سطح جهان هست. در خارج از ايران همين دلي كه دل خيلي ها رو به دست آورده به عنوان يه كمپاني كه لپ تاپ هاي ارزون قيمت ، اكثر توليداتش رو تشكيل ميدن شناخته ميشه.
    ايسر با دادن لپ تاپهايي با هشت ساعت دوام باطري يكي از رقباي اصلي بازار در اين زمينه است.
    تنها ضعف لپ تاپ هاي ايسر استفاده نكردن از كارت هاي گرافيك حرفه اي و كش بالا در بسياري از مدلهاي اون هست.
    ولي رم هاي دي دي ار تري تونستن هم مقدار رم مورد نياز شير كارت گرافيك رو تامين كنن و هم جايگزين كش در اين مدلها بشند.
    دوست عزيز خريدار . شما شك نكن و ايسرت رو بخر . به خصوص كه مدل انتخابي شما از مارك دل داراي همان كارت گرافيك ايسر هست.
    موفق باشيد . همگي

......................................
    گاهي به حرف ها گوش كن. به جاي اينكه به گوينده آنها گوش كني.
    گاهي به تكنولوژي گوش كنه. به جاي اينكه به مارك آنها گوش كني.

در ضمن. الآن تو بازار لپ تاپ رو با كانفيگ قيمت مي گيرن(همكارا)

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

ايسر با دادن لپ تاپهايي با هشت ساعت دوام باطري يكي از رقباي اصلي بازار در اين زمينه است.
    یکی از مشکلات ایسر عمر پایین لپ تاپ هایش هست و نیز کند کار کردن در شرایط Without ac power ... تمام لپ تاپ های زیر 1 میلیون این شرکت عمر باتریشون عمرا به 2 سال بکشه و باید تعویض و یا دور انداخته بشه

تنها ضعف لپ تاپ هاي ايسر استفاده نكردن از كارت هاي گرافيك حرفه اي و كش بالا در بسياري از مدلهاي اون هست.
    که دلیل آن ارزانی و مجهز نبودن به تکنولوژی روز می باشد

ایسر ها :

1- جنس بدنه و عمر قطعات پایینی دارند

2- از بدترین نوع اپتیک ها با کیفیت پایین استفاده می کنند

3- کیفیت LCD به نسبت دل و سونی و اچ پی پایین هست

برای زیر 1 میلیون در صورت داشتن گارانتی خوبه ولی دل در هر صورت بهتر از ایسر هست

من چند سال در زیمنه ایسر کار کردم از زمانی که اولین سری های aspire اومد تا بحال .... امکانات عالی و سیستم نرم افزاری خوبی داره که به مبتدی ها کمک میکنه ولی برای حرفه ای ها آشغاله به تمام معناست !

جنس بدنه : پلاستیک کهنه فشرده

باتری و شارژر : افتضاح

دی وی دی رایتر : نخواندن DVD بعد مدتی و گیر کردن

صدای سیستم : در هنگام فول لود شدن افتضاح

کیفیت صفحه نمایش و زاویه دید : فاجعه .... رنگ ها همه مرده اند ، برایتنس و کنتراست پایین و زاویه دید کم هست !

گرافیک : افتضاح و نمیتوان کوچکترین بازی را هم به راحتی استفاده کرد
    Last edited by REGISTERED USER; 23-05-2009 at 09:58.

6. 3 کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

یکی از مشکلات ایسر عمر پایین لپ تاپ هایش هست و نیز کند کار کردن در شرایط Without ac power ... تمام لپ تاپ های زیر 1 میلیون این شرکت عمر باتریشون عمرا به 2 سال بکشه و باید تعویض و یا دور انداخته بشه

ایسر ها :

من چند سال در زیمنه ایسر کار کردم از زمانی که اولین سری های aspire اومد تا بحال .... امکانات عالی و سیستم نرم افزاری خوبی داره که به مبتدی ها کمک میکنه ولی برای حرفه ای ها آشغاله به تمام معناست !

کیفیت صفحه نمایش و زاویه دید : فاجعه .... رنگ ها همه مرده اند ، برایتنس و کنتراست پایین و زاویه دید کم هست !

من فکر کنم شما یک مقدار اغراق هم کردین. اگه همه چیزش افتضاح بود که اینقدر فروشش بالا نبود.

آخر فروم باز scorpion818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

شما قیمت پایین رو فراموش کردید! خیلی ها Acer رو به خاطر قیمت پایینش خریداری می کنند.

9. 2 کاربر از scorpion818 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ravi22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام.
    نميدونم شما چه پدر كشتگي اي با اين ايسر بيچاره دارين.
    من يه سيستم دارم با:
    cpu\:amd 8458
    ram:2GB Patriot
    VGA:GF9800
    كارم هم گرافيك هستش. ولي خيلي از اوقات پاور سيستم رو خاموش مي كنم. و ايسرمو از تو كوله در ميارم.
    خيلي هم راجع بهش بد نگيم.

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ایسر ها :

دوست نازنینم حرف شما 100 در 100 تایید می شه (یه بار دیگه می گم بحث ما سر لپ تاپ های ایسر هست نه قطعاتش واسه pc )

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

من فکر کنم شما یک مقدار اغراق هم کردین. اگه همه چیزش افتضاح بود که اینقدر فروشش بالا نبود.
    اگر کسی دنبال قیمت پایینه بهتره بره یک PC بخره ... توی ایران هم ملت اگر دنبال ایسر بودند خوب فروش میکرد نه اینکه مقام هفتم باشه از لحا فروش و مقام آخر از لحاظ خدمات !

توی خارجه هم برای اسباب بازی خریداری میشه بیشتر وگرنه بهترین سیستمها دل و اچ پی هستند ....

13. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mahbod91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.
    من تا پست 5 يا 6 بيشتر نخوندم و در همينجا تصميم گرفتم كه يه اعاده حيثيت از ايسر انجام بدم.
    ايسر يكي از پرفروش ترين كمپاني ها در سطح جهان هست. در خارج از ايران همين دلي كه دل خيلي ها رو به دست آورده به عنوان يه كمپاني كه لپ تاپ هاي ارزون قيمت ، اكثر توليداتش رو تشكيل ميدن شناخته ميشه.
    ولي رم هاي دي دي ار تري تونستن هم مقدار رم مورد نياز شير كارت گرافيك رو تامين كنن و هم جايگزين كش در اين مدلها بشند.
    دوست عزيز خريدار . شما شك نكن و ايسرت رو بخر . به خصوص كه مدل انتخابي شما از مارك دل داراي همان كارت گرافيك ايسر هست.
    موفق باشيد . همگي

......................................
    گاهي به حرف ها گوش كن. به جاي اينكه به گوينده آنها گوش كني.
    گاهي به تكنولوژي گوش كنه. به جاي اينكه به مارك آنها گوش كني.

در ضمن. الآن تو بازار لپ تاپ رو با كانفيگ قيمت مي گيرن(همكارا)

تا حالا از نزدیک یه Acer دیدی؟؟ دقیقا با پلاستیک دمپایی ساخته شده ، فشارش میدی صداش طوریه انگار میخواد بشکنه
    Dell بخاطر کیفیت ساختش هم معروفه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •