تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 93 اولاول 12345671353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 921

نام تاپيک: Red Dead Redemption

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

به شخصه امید زیادی به این بازی دارم تا یه بار دیگه ماجراجویی تو غرب وحشی رو تجربه کنم...
    المان هایی مثل کاراکتر جذاب، پیشینه ی خوب، سازنده ی کار بلد، گرافیک شسته رفته و اتمسفر بی نقص(مثل اکثر بازی های راک استار) در کنار گیم پلی قوی و رادست(با توجه به اونچه از ویدئوهای بازی دیدیم و سابقه راک استار سندیه گو) و داستان مطمئنن گیرای بازی موفقیت این بازی رو از همین الان تضمین کردن... به احتمال قوی این بازی از CoJ هم سرگرم کننده تر خواهد بود.

مشخصه که روی انیمیشن حرکت اسب خیلی کار کردن به طوریکه از بازی Gun و AC هم بهتر شده. تنوع مناطق بازی و اوپن ورلدر بودن بازی مطمئنن از دلزدگی و تکراری شدن بازی جلوگیری میکنه. مشخصه که مراحل خیلی متنوعی داره مثل گرفتن افراد تحت تعقیب که گیم پلی جالبی داره این قسمت یا شکار بوفالو یا انجام ماموریت های گروهک های مختلف که در جای جای نقشه قرار دارند .
    بخش های اکزکیوت کردن هم جالب کار شدن و به زیبایی گیم پلی کمک کردن مثل جایی که در آخرین ویدئوی بازی میبینیم که سوار بر اسب بر میگرده و چند سوار دیگه رو نشانه میره و در انتها لاشه همه رو میذاره!

نورپردازی و بخصوص سایه زنی بازی معرکه است! بافت ها با کیفیت و به نظر در تمام بازی یکدست میان و احتمالا شاهد تناقض در این زمینه نخواهیم بود. تنوع آب و هوایی در بازی دیده میشه و انیمیشن های انسان ها هم شبیه به واقعیته و دست کمی از حیوانات نداره مخصوصا کاراکتر اصلی که با صلابت خاصی گام برمیداره
    در مورد دوربین بازی هم اگر نظر من رو بخواید باید بگم عالیه و دیدی رو که بهش نیاز خواهید داشت رو به شما میده البته این مسئله تا زمانیکه خودمون بازی رو انجام ندیم مشخص نمیشه.

درگیری ها بسیار جذابه و افکت پاشیده شدن خون و همینطور انیمیشن پرتاب شدن دشمنان بعد از اصابت گلوله هم عالیه که بستگی به اسلحه یی که با اون مورد اصابت قرار گرفتن داره.
    بازی مینی گیم هایی هم داره که به نظر جالب و خوش ساخت میان مثل زدن چاقو بین انگشت ها که حتما در فیلم های وسترن دیدین!

یه مسئله من رو خیلی ناراحت میکنه و اون هم اینه که این بزای برای PC عرضه نمیشه و مطمئنن PCگیمرها همانند بازی دیگر این استودیو یعنی Midnight Club: Los Angeles به شدت حسرت این بازی رو خواهند خورد. امیدوارم راک استار در آینده تصمیم خودش رو عوض کنه...

2. 13 کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

بیایید دعا کنیم این بازی رو حتی اگه بخواد ناقص هم پورت کنه برای PC بده بدجوری فاز می ده. وسترن اونم کار راک استار چه شود
    آمین...

4. 3 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

میکنه احتمال خیلی زیاد کلاً Rockstar میونه خیلی بدی با PC نداره، ولی احتمالاً مثل GTA چند ماه بعد از عرضه بازی این کار رو میکنه، که البته اینطوری نصف حس و حال بازی از بین میره همیشه.

6. این کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MAHDIAGENT47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

8

میکنه احتمال خیلی زیاد کلاً Rockstar میونه خیلی بدی با PC نداره، ولی احتمالاً مثل GTA چند ماه بعد از عرضه بازی این کار رو میکنه، که البته اینطوری نصف حس و حال بازی از بین میره همیشه.
    حس و حالو بي خيال واسه پي سي پورت كنه بسه
    اگه واسه pc تا سه چهار ماه بد از انتشار نياد ميرم تو فاز فروش زندگي واسه خريد x box امروزه بدون x box زندگي كردن دروغي زيستنه

8. 2 کاربر از MAHDIAGENT47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنونم حسین جان کاملا در تائید حرفات باید بگم درست مثل خودت خیلی شیفته این بازی شدم بخصوص بعد دیدن ویدیوها. به قول مهدی (Agent47) اگه برای PC تائید نشه مسلما کنسول می خرم همونطور که گفتم ابن بازی خیلی می تونه موفق تر از اونی از آب در بیاد که شاید کسی تصورش رو بکنه به نظرم راک استار حالا دیگه اونقدر کار بلده که می تونه از پس همچین اثری به راحتی بر بیاد

10. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

حس و حالو بي خيال واسه پي سي پورت كنه بسه
    اگه واسه pc تا سه چهار ماه بد از انتشار نياد ميرم تو فاز فروش زندگي واسه خريد x box امروزه بدون x box زندگي كردن دروغي زيستنه
    اگه کلا گیمر هستی بهت پیشنهاد میکنم همین الآن یه 360 بخر .
    بازی با 360 تجربه ایه که هرگز فراموش نمیکنی ...

پروفشنال MAHDIAGENT47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه کلا گیمر هستی بهت پیشنهاد میکنم همین الآن یه 360 بخر .
    بازی با 360 تجربه ایه که هرگز فراموش نمیکنی ...
    ميخاستم هفته ي پيش يه اليت بخرم بچه ها گفتن صبر كن قيمتا عجيب رفته بالا يه هتاد هشتاد تو مني كم دارم نميدونم PS2 مو بفروشم برم يه اليت بخرم نخرم پول لازمم شديد
    اسپم نبود پست به اين مفيدي

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

به شخصه امید زیادی به این بازی دارم تا یه بار دیگه ماجراجویی تو عرب وحشی رو تجربه کنم...
    البته می دونم این پست یه اسپمه و اینم می دونم اشتباه تایپی از حسین ولی:
    خیلی خوشم اومد از این تیکه.

14. 4 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

احتمالا موتور بازی همون موتور GTA4 نیست ؟!

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

احتمالا موتور بازی همون موتور GTA4 نیست ؟!
    دقیقا نام موتور بازی Euphoria هست که می تونی اطلاعات کامل این موتور و بازیهایی که روش ساخته وقراره ساخته بشه رو ببینی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

17. 3 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •