به شخصه امید زیادی به این بازی دارم تا یه بار دیگه ماجراجویی تو غرب وحشی رو تجربه کنم...
المان هایی مثل کاراکتر جذاب، پیشینه ی خوب، سازنده ی کار بلد، گرافیک شسته رفته و اتمسفر بی نقص(مثل اکثر بازی های راک استار) در کنار گیم پلی قوی و رادست(با توجه به اونچه از ویدئوهای بازی دیدیم و سابقه راک استار سندیه گو) و داستان مطمئنن گیرای بازی موفقیت این بازی رو از همین الان تضمین کردن... به احتمال قوی این بازی از CoJ هم سرگرم کننده تر خواهد بود.
مشخصه که روی انیمیشن حرکت اسب خیلی کار کردن به طوریکه از بازی Gun و AC هم بهتر شده. تنوع مناطق بازی و اوپن ورلدر بودن بازی مطمئنن از دلزدگی و تکراری شدن بازی جلوگیری میکنه. مشخصه که مراحل خیلی متنوعی داره مثل گرفتن افراد تحت تعقیب که گیم پلی جالبی داره این قسمت یا شکار بوفالو یا انجام ماموریت های گروهک های مختلف که در جای جای نقشه قرار دارند .
بخش های اکزکیوت کردن هم جالب کار شدن و به زیبایی گیم پلی کمک کردن مثل جایی که در آخرین ویدئوی بازی میبینیم که سوار بر اسب بر میگرده و چند سوار دیگه رو نشانه میره و در انتها لاشه همه رو میذاره!
نورپردازی و بخصوص سایه زنی بازی معرکه است! بافت ها با کیفیت و به نظر در تمام بازی یکدست میان و احتمالا شاهد تناقض در این زمینه نخواهیم بود. تنوع آب و هوایی در بازی دیده میشه و انیمیشن های انسان ها هم شبیه به واقعیته و دست کمی از حیوانات نداره مخصوصا کاراکتر اصلی که با صلابت خاصی گام برمیداره
در مورد دوربین بازی هم اگر نظر من رو بخواید باید بگم عالیه و دیدی رو که بهش نیاز خواهید داشت رو به شما میده البته این مسئله تا زمانیکه خودمون بازی رو انجام ندیم مشخص نمیشه.
درگیری ها بسیار جذابه و افکت پاشیده شدن خون و همینطور انیمیشن پرتاب شدن دشمنان بعد از اصابت گلوله هم عالیه که بستگی به اسلحه یی که با اون مورد اصابت قرار گرفتن داره.
بازی مینی گیم هایی هم داره که به نظر جالب و خوش ساخت میان مثل زدن چاقو بین انگشت ها که حتما در فیلم های وسترن دیدین!
یه مسئله من رو خیلی ناراحت میکنه و اون هم اینه که این بزای برای PC عرضه نمیشه و مطمئنن PCگیمرها همانند بازی دیگر این استودیو یعنی Midnight Club: Los Angeles به شدت حسرت این بازی رو خواهند خورد. امیدوارم راک استار در آینده تصمیم خودش رو عوض کنه...