30naa جان وقتی که شما و Mafia جان این گوشی رو تصویب می کنید من دیگه چی بگم همینو میگیرم بهترین گوشی هست که من میتونم بخرم
30naa جان وقتی که شما و Mafia جان این گوشی رو تصویب می کنید من دیگه چی بگم همینو میگیرم بهترین گوشی هست که من میتونم بخرم
فقط یه چیزی هست که باید بهت یاد آور شم
شما اگه کا750 بگیری باید قید برنامه های درست و حسابی رو رو گوشیت بزنی.
فقط یه سری بازی معمولی جاوا میتونی بریزی رو گوشیت
ولی اگه این برات کاربرد نداره بهترین انتخاب=سونی اریکسون کا750
سلام ...
من هم K750 رو پیشنهاد میکنم ... البته همونطور که سینا جان اشاره کردند چون سیمبیان نیست برنامه های sis روش نصب نمیشه!
ولی خوب امکاناتی داره که من بر سیستم عامل ترجیح دادم ، دوربین 2 مگاپیکسلی ، MP3 پلیر قدرتمند ، باطری خیلی خوب ، خوش دست بودن و ...
در ضمن اینو یادتون نره بزارید توی امضاتون![]()
یه تم قشنگ هم براتون میزارم ، تم ویندوز ویستا!![]()
ممـنــون![]()
مـیـثــم
Meisam جان از راهنمایی شما خیلی متشکرم همینتور برای K750 Lover ولی این که 30naa جان گفت یه کم منو در خرید این گوشی مردد کرد
من گفتم تمام جوانب رو بهت بگم که با اطلاع گوشی انتخاب کنی
ولی حسام اینم رو از یاد نبر
تو هم مث من نوکیا رو مث پراید میدونی"سامسونگ پیکانه"...
فراموش نکن که کیفیت دوربین، صفحه، صدا و خیلی چیزهای دیگه داره که نوکیا ان70 هم اینا رو نداره
ضمنا اگه بخوای تو سونی اریکسون گوشی سیمبیان انتخاب کنی باید بری سراغ پی910 که قیمتش فکر کنم دور و بر 350 باشه و خیلی گوشی جالبی نیست یعنی راستشو بخوای من اولین بار که این گوشی رو دیدم خرداد پارسال دست یکی از دوستام بود. اون موقع دور و بر 800 تومن پولشو داده بود. وقتی به دوربینش نگاه کردم و دیدم نوشته VGA Camera تفکرم راجع بهش عوض شد.
حالا بازم خودت میدونی
اگه خواستی این گوشی رو برات بیشتر معرفی کنم
30naa جان من از تمامی مشخصات K750 راضی هستم از مشخصه سیمبیان نبودنش میتونید یه مثال واسه من بزنید در ضمن P910i رو یکی از دوستای من خریده مثل اینکه دوروبر 480 تا 500 هزار تومان بود ولی P910 رو نمیدونم
تنها مشكل سوني اريك نداشتك سيستم عامله
آخه مشکل منم همین نداشتن سیستم عامل هست
30naa جان شما نظرتون درباره گوشی های زیمنس چی هست در سایتی که دوست عزیزمون کندلوس گذاشتند دیدم که قیمت K750i با همان مشخصات 370 هزار تومان است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)