سیستم مورد نیاز این بازی چیه؟کسی خبر داره؟![]()
سیستم مورد نیاز این بازی چیه؟کسی خبر داره؟![]()
اگه يه سرچ كوچيك ميزدي تاپيك اين بازي رو كه قبلا ساخته شده بود پيدا ميكردي .خوب در اين تاپيك مي خواهيم تمام مسائل و مشكلات و راه حل مرحله ها رو براي دوستان پاسخ گو باشيم يعني هدف تاپيك اينه . البته با كمك دوستان نه تنهايي .
براي كرك بازي هم مي تونيد به تاپيك زير مراجعه كنيد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
والا امتياز مورد نياز بازي توي ويستا ميزنه 5.0(آخرين رده امتيازي ويستا 5.9 - هست اگه Fear رو بخواد امتياز بزنه چند مي زنه پس - چون HALO2 اونقدرها هم گرافيكش بالا نيست ).
من الان 1 گيگ رم دارم تقريبا خوبه ولي تمام افكتهاي ويندوز رو خاموش كردم كه بازي رم بيشتري براي لود داشته باشه . اولش كه بالا مياد ممكنه يه كم توي مرحله كه ميري يك كم گيري مي كونه چون صحنه هاي بازي مثل Half Life بزرگ هستند ولي بعد از يك يا دو دقيقه خوب مي شه .
يه گرافيك سري 6 يا 7 هزار هم خوبه من الان 7600ْGS دارم رو 1024 و medium بازي مي كنم تقريبا خوبه و آزار دهنده نيست .
با يك CPU هفتاد تومني به بالا هم براش خوبه (اگه به خواي خوب بازي كني) مثلا Athlon3000 به بالا .
یه چیزی هم من بگم که کسایی که ویندوز xp دارن نمیتونن بازی کنن.
اينو كه همه ميدونند ! اولين بازي كه براي ويستا اومده همين بوده ديگه .یه چیزی هم من بگم که کسایی که ویندوز xp دارن نمیتونن بازی کنن.
راستي دوستان سبك اين بازي چيه ؟ فكر كنم اكشن باشه .
کسی چنتا عکس از این بازی نداره؟
من فقط يه عكس پيدا كردم اون هم مال Halo 3
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين هم چند تا ديگه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداين هم يدونه واسه BackGround :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداميدوارم به دردت بخوره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ولي اين كار مخصوص فيشر عزيز هست .![]()
ما كه هيچ وقت به پاي فيشر نمي رسيم .![]()
دستت درد نکنه.
اقا اینم اسکرین شات هاش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)