تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 31

نام تاپيک: LG W2261

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان یه مانیتور می خوام واسه دیدن فیلم اچ دی و بازی خیلی توش موندم خواهش می کنم به سوالاتم جوب بدین:
    1-بعضا جاها سامسونگ تی220پی زمان پاسخ گوییش 5هست و بعضی جاها نوشته شده 2حالا واقعا کدومه اگه 5 باشه مشکل ایجاد می شه؟
    2-میگن سامسونگ تی220پی واسه بازی مشکل داره علت چیه من می خوام سیستما ارتقا بدم وتا 150واسه گرافیک هزینه می کنم ایا با چنین گرافیکی بازم مشکل دارم؟شما چه گرافیکی پیشنهاد می کنین؟
    3-مانیتور 16به 10بهتره یا 16 به 9؟سامسونگ کدومشه؟
    4-میگن سامسونگ رنگ سفیدا مایل به زرد نشون می ده درسته؟
    5-منظور از 1080پی چیه و فرقش با 1080ای چیه؟
    6-من دیدم که شدت روشنایی تی وی السی دی 600هست این سامسونگه 300ایا خیلی تاثیر داره رو کیفیت؟
    7-حالا کلا من کدوما بگیرم سامسونگ یا ال جی دبلیو2261وی؟یا چیز دیگه؟(بودجه300)
    8-ایا سامسونگ تی220پی تصاویر را کشیده می کنه و اینکه میگن پایینو بالای تصویر سیاه میشه مال چیه و چه موقع این اتفاق می یفته؟
    با تشکر

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام دوستان یه مانیتور می خوام واسه دیدن فیلم اچ دی و بازی خیلی توش موندم خواهش می کنم به سوالاتم جوب بدین:
    1-بعضا جاها سامسونگ تی220پی زمان پاسخ گوییش 5هست و بعضی جاها نوشته شده 2حالا واقعا کدومه اگه 5 باشه مشکل ایجاد می شه؟
    2-میگن سامسونگ تی220پی واسه بازی مشکل داره علت چیه من می خوام سیستما ارتقا بدم وتا 150واسه گرافیک هزینه می کنم ایا با چنین گرافیکی بازم مشکل دارم؟شما چه گرافیکی پیشنهاد می کنین؟
    3-مانیتور 16به 10بهتره یا 16 به 9؟سامسونگ کدومشه؟
    4-میگن سامسونگ رنگ سفیدا مایل به زرد نشون می ده درسته؟
    5-منظور از 1080پی چیه و فرقش با 1080ای چیه؟
    6-من دیدم که شدت روشنایی تی وی السی دی 600هست این سامسونگه 300ایا خیلی تاثیر داره رو کیفیت؟
    7-حالا کلا من کدوما بگیرم سامسونگ یا ال جی دبلیو2261وی؟یا چیز دیگه؟(بودجه300)
    8-ایا سامسونگ تی220پی تصاویر را کشیده می کنه و اینکه میگن پایینو بالای تصویر سیاه میشه مال چیه و چه موقع این اتفاق می یفته؟
    با تشکر
    1-t220p رو سرعت 5 میلی هست و W2261V رو 2 میلی
    2-شما هر گرافیکی که در حد معمول باشه به راحتی میتونی کار کنی و مشکلی نداشته باشی .حالا اگه با 150 تومن یه 8600 GTS بگیری که خوبه.ممکن هست تو بعضی بازی ها به خاطر واید بودن تصویر مشکل داشته باشید.
    3- منظور از این عدد ها نسبت طول به عرض مانیتور هست که سامسونگ 16:10 و الجی 16:9 هست.
    (16:9 همون رزولیشن 1080HD هست)
    4-خب بالاخره هر مانیتوری یه مشکل واسه خودش داره ولی خوب تنظیمات در مانتور های جدید به علت وجود پردازنده ی تصویر بسیار گسترده شده و شما میتوانید هر جور که میخواهید تنظیم کنید.
    5-منظور از 1080p یعنی progressive که تصاویر رو به صورت single بار گذاری میکنه و کیفیت عالی به شما میده و منظور از 1080i یعنیinterlaced که تصاویر رو به شکل fields بار گذاری میکنه که کیفیت کمی نصبت به P کاهش پیدا میکنه.
    6-نه
    7-W2261V
    8-نه نمیکنه .سیاه شدن بالا وپایین تصویر به علت مچ نبودن رزولیشن تصویر با مانیتور شما بوجود میاد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان من هم مثل خیلی از دوستان بین این دو مانیتور گیر کردم. یه سوال در باره 2261v داشتم و اون اینه که تو مشخصات این مانیتور از EZ Zooming Function یاد شده که رزولوشن رو از 1920*1080 به 1680*1050 تبدیل می کنه. آیا این مشخصه در بازی ها هم کاربرد داره؟
    2. اینکه این کارو بدون افت کیفیت انجام میده؟ ( با توجه به اینکه native resolution همون 1920*1080 هست)
    3. اصلا کدوم رزولوشن استاندارد تره؟ 1920*1200 سامسونگ یا 1920*1080 ال جی؟ ( پشتیبانی کدوم رزولوشن در موارد مختلف بیشتره؟)
    4. با توجه به اینکه یه کارت گرافیک GTX260 میخوام بگیرم شما کدوم رو پیشنهاد میکنین؟ ( واسه من بازی کردن در بالاترین کیفیت زیاد مهم نیست و روان بودن بازی مهم تره، پس می تونم یه کم گرافیک رو بیارم پایین در ضمن فیلم هم زیاد نگاه می کنم!!

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دوستان من هم مثل خیلی از دوستان بین این دو مانیتور گیر کردم. یه سوال در باره 2261v داشتم و اون اینه که تو مشخصات این مانیتور از EZ Zooming Function یاد شده که رزولوشن رو از 1920*1080 به 1680*1050 تبدیل می کنه. آیا این مشخصه در بازی ها هم کاربرد داره؟
    2. اینکه این کارو بدون افت کیفیت انجام میده؟ ( با توجه به اینکه native resolution همون 1920*1080 هست)
    3. اصلا کدوم رزولوشن استاندارد تره؟ 1920*1200 سامسونگ یا 1920*1080 ال جی؟ ( پشتیبانی کدوم رزولوشن در موارد مختلف بیشتره؟)
    4. با توجه به اینکه یه کارت گرافیک GTX260 میخوام بگیرم شما کدوم رو پیشنهاد میکنین؟ ( واسه من بازی کردن در بالاترین کیفیت زیاد مهم نیست و روان بودن بازی مهم تره، پس می تونم یه کم گرافیک رو بیارم پایین در ضمن فیلم هم زیاد نگاه می کنم!!
    1-بله شما با کلید FUN این تغییر رو میتوانید انجام دهید
    2-بستگی به کیفیت و روزولیشین ورودی به مانیتور داره که تغییر بکنه یا نه
    3-رزولیشن استاندارد در هر مانیتور فرق داره ! مثلا در مانیتور های 16:9 که همون (HD (High Definition هستند کیفیت استاندارد در 4 رزولیشن 480p,720p,1080i,1080p که با کیفیت ترین آنها همون 1080p هست که در پست بالا توضیح دادم.
    و در مانیتور های 16:10که همین 1680*1050جزو استاندارد ها محسوب . رزولیشن های 16:10 بیشتر به دلخواه هستند و شما با تغییرات آن میتوانید رزولیشن دلخواه را بدست بیاورید.
    4-برای بازی با کنسول های بازی (Xbox 360,PS3) مانیتور W2261V با داشتن پورت HDMI و ساپورت رزولیشن 1080P بهترین انتخاب برای شما است ولی برای بازی های کامپیوتری باز بستگی به خود شما داره .چون W2261V در بعضی بازی ها ممکن دچار مشکل کوچکی بشیه و در خیلی از بازی ها هم نه .
    در صورتی که گرافیک بازی برای شما زیاد اهمیتی نداره و فقط روان بودن بازی مهم هست پس خریدن یک GTX260 دور از عقله!!!
    شما با یک کارت 8800GT هم میتونید هم روان بازی کنید هم پول خیلی کمتری بدید و هم گرافیک خوبی داشته باشید!!!!
    پیشنهاد من به شما W2261V هست چون این مانیتور آینده ی خوبی خواهد داشت و شما را برای خریدن مانیتور تا چند سال بی نیاز خواهد کرد.
    موفق باشید

5. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

1-بله شما با کلید FUN این تغییر رو میتوانید انجام دهید
    2-بستگی به کیفیت و روزولیشین ورودی به مانیتور داره که تغییر بکنه یا نه
    3-رزولیشن استاندارد در هر مانیتور فرق داره ! مثلا در مانیتور های 16:9 که همون (HD (High Definition هستند کیفیت استاندارد در 4 رزولیشن 480p,720p,1080i,1080p که با کیفیت ترین آنها همون 1080p هست که در پست بالا توضیح دادم.
    و در مانیتور های 16:10که همین 1680*1050جزو استاندارد ها محسوب . رزولیشن های 16:10 بیشتر به دلخواه هستند و شما با تغییرات آن میتوانید رزولیشن دلخواه را بدست بیاورید.
    4-برای بازی با کنسول های بازی (Xbox 360,PS3) مانیتور W2261V با داشتن پورت HDMI و ساپورت رزولیشن 1080P بهترین انتخاب برای شما است ولی برای بازی های کامپیوتری باز بستگی به خود شما داره .چون W2261V در بعضی بازی ها ممکن دچار مشکل کوچکی بشیه و در خیلی از بازی ها هم نه .
    در صورتی که گرافیک بازی برای شما زیاد اهمیتی نداره و فقط روان بودن بازی مهم هست پس خریدن یک GTX260 دور از عقله!!!
    شما با یک کارت 8800GT هم میتونید هم روان بازی کنید هم پول خیلی کمتری بدید و هم گرافیک خوبی داشته باشید!!!!
    پیشنهاد من به شما W2261V هست چون این مانیتور آینده ی خوبی خواهد داشت و شما را برای خریدن مانیتور تا چند سال بی نیاز خواهد کرد.
    موفق باشید

تشکر دوست گرامی واسه راهنمایی که کردی. خوب اگه بشه با بالاترین کیفیت بازی کرد که چه بهتر!! من این حرفو طبق نظر دوست گرامی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زدم که تو همین تاپیک #5 نوشته بودند:
    "اگه فقط برای بازی می خوای به هیچ وجه توصیه نمی کنم.
    بهتره مانیتور 22 با رزولوشن 1680*1050 تهیه کنی.
    برای کسی که برای کارت گرافیک نمی تونه بالای 500 خرج کنه و بازی هم می کنه رزولوشن های بالای 1680*1050 نکته مثبت حساب نمیشه."

من فکر کردم حتما با همین GTX 260 تو این رزولوشن ها (1920در1200و 1920 در 1080 ) به مشکل بر می خورم.
    در ضمن لطفا در باره این که گفتید: "2-بستگی به کیفیت و روزولیشین ورودی به مانیتور داره که تغییر بکنه یا نه" بیشتر توضیح بدید.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

تشکر دوست گرامی واسه راهنمایی که کردی.در ضمن لطفا در باره این که گفتید: "2-بستگی به کیفیت و روزولیشین ورودی به مانیتور داره که تغییر بکنه یا نه" بیشتر توضیح بدید.
    ببین دوست خوبم هر بازی گرافیک متقاوتی داره.یعنی شما با توجه به رزولیشن بازی میتونی بالا رفتن یا پایین اومدن کیفیت رو بسنجی .
    خب ممکنه در یک بازی با رزولیشن 1920 در 1080 مشکل نداشته باشید و در یک بازی با افت کیفیت مواجه بشید.

موفق باشید

8. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خوب بنده هم عرض کنم که الان یه هفته ای هست که 2261 رو خریداری کردم
    میشه گفت این همونی بود که من انتظارش رو داشتم، حتی به جرات میتونم بگم بیشتر از انتظارم!

منهای زیبایی خود دستگاه ،جهت تست فیلم سریع و خشمگین ( Fast and Furious 4 ) و همینطور ارث پلانت اچ دی رو پخش کردم که واقعا عالی به نمایش گذاشت
    به نظر من در کل پرفورمانسی بهتر، فیچرها و آپشنهای بیشتر و جالبتر و همینطور نسبت کنتراست خیلی بهتری در مقابل بقیه برندها داره
    یعنی ارزش قیمتش رو داره
    Last edited by dash_javad; 20-06-2009 at 00:53.

10. این کاربر از dash_javad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

به جرات میشه گفت بازار مانیتور دست LG هست و بهترین ها رو تولید میکنه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام . منم چند روزی هست که دارم ازش استفاده می کنم و به دوستانی که قصد خرید رو دارن حتما توصیه می کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali_vdo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پایتخت کشور

پيش فرض

من هم امروز خریدم . 240 تومن از بازار رضا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •