چی شد؟
Still Waiting
چی شد؟
Still Waiting
ادرس سايتت همينه كه نوشتي يا چيز ديگه اي هست ؟؟؟؟ فقط ادرس سايتت بده تا تنظيماتش انجام بدم ديگه تمومه
انشاءالله بعد از دادن آدرس وب 24 ساعت بعدش بهت ميدم
درضمن اگر ميخواي پيام به به چند ايميل ارسال بشه توهاستت يك وب ميل ايجاد كن وادرس اونا با pm برام بفرست اگر فقط ميخواي به همين ايميل ارسال بشه اون ديگه نيازي نيست...
عزیز جان من میخوام این پروسه را یاد بگیرم.
سایت هم یکیش همونه که میبینید.
دوست من شما براي يادگيري بايد آموزش php يا يك زبان برنامه نويسي تحت وب را دنبال كنيد... ولي براي رفع مشكل موردي نداره تا فردا بهت ميدم...با اين فرم ساختن وارتباط به ايميل دادن كه شما ياد نمي گيريد ... چه بسا اين پروسه تحويل شما بشه وشما كدي را جابجا كنيد ديگه كار نميكنه.... لذا من دوستانه عرض ميكنم اگر دنبال اين هستيد كه بفهميد چي به چي هست بايد بريد دنبال اموزشش...
منم ميخوامآدرس ايميلم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سايت:هاشم نام /موضوع / متن اگه ميشه بسازين برامکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم ميخوامآدرس ايميلم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سايت:هاشم نام /موضوع / متن اگه ميشه بسازين برامکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شكل فرمت بده تابرات درست كنم...چه اطلاعاتي از كاربرت ميخواي؟
به همرام آدرس سايت وايميلت
سلام
من کد ارسال ایمیل در asp.net با زبان vb.netمیشه کمکم کنید
و آیا کد ارسال ایمیل از طرف مدیر برای همه کاربران با ارسال ایمیل کاربران برای مدیر یکی است
ممنون
سلام
من منظورتون درست متوجه نشدم بطور كلي اگر شما فرم ارتباط با كاربرميخواي كه اطلاعات كاربر به ايميل شما ارسال بشه گزينه هايي كه در فرمت لازم داري به همراه ايميلت بدي ميشه درست كرد...درضمن هاست شما بايد فرمت php را ساپورت كنه
سلام.ببینید من می خوام اعضا یتونم بهم میل بزنن منتها تو کدها یک قسمتی نوشته پسورد ایمیل طرف وارد کنید خوب اینوری که نمی شه
من در visual stadio کار می کنم asp2.net حالا نمی دونم هاست فرمت ph p چشتیبانی می کنه یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)