بستگی داره منظورت از دلسرد چی باشه، قائدتاً نباید از یک بازی ایرانی خیلی انتظار زیادی داشته باشی؛ همین که بازی ساختن خودش کار بزرگیه.
بستگی داره منظورت از دلسرد چی باشه، قائدتاً نباید از یک بازی ایرانی خیلی انتظار زیادی داشته باشی؛ همین که بازی ساختن خودش کار بزرگیه.
منظور اینه که حد اقل قابل بازی کردن باشه.
گرافیکش که نسبت به قبلیش بهتره ولی گیم پلی خیلی مهمتره تو نسخه قبل که وحشتناک بود. نسخه قبل باگ های زیادی داشت که امیدوارم تو این کمتر باشه.
البته من موافق که نباید از بازی انتظار زیادی داشت ولی خلاصه بعد از چند بازی و این همه تبلیغ
باید یکسری انتظارات رو براورده کنه.![]()
فکر کنم از نسخه قبلی بهتر بشه... امیدوارم به زودی رقیبی واسه بازی Assassin's Creed بشه
![]()
بابا 100 رحمت به این بچه ها ! من که از فردا میرم برنامه نویسی ! شاید بدردشون بخورم ! خدا پدر و مادر این بچه ها را بیامرزه
خیلی کار بزرگی کردن بدون هیچ پشتوانه ای خودشون موتور گرافیکی نوشتن ! کاراشون هم روز به روز بهتر میشه انشاال..ه
یه روزی این ها هم بتونن با نمونه های خارجی رقابت کنن!
ایشال..ه که میشه !امیدوارم به زودی رقیبی واسه بازی Assassin's Creed بشه
با تشکر ، خشایار
مجید جون حرفی زدیاامیدوارم به زودی رقیبی واسه بازی Assassin's Creed بشه
اگه اینو بخوان مثل AC دربیارن حدودا 100 سال طول میکشه
نه نیروی انسانی دارند نه چیزیه همینشم میسازن شاهکار کرد .
فکر کردی چند نفر روی بازی کار میکنند ؟ مثل یوبیسافت نیست که . ولی اگه نیروی انسانی گیم ساز زیاد بود چرا مثل EA و یوبی نمیشدیم؟
AC دو هزار نفر مدل ساز داشتمجید جون حرفی زدیا
اگه اینو بخوان مثل AC دربیارن حدودا 100 سال طول میکشه
نه نیروی انسانی دارند نه چیزیه همینشم میسازن شاهکار کرد .
فکر کردی چند نفر روی بازی کار میکنند ؟ مثل یوبیسافت نیست که . ولی اگه نیروی انسانی گیم ساز زیاد بود چرا مثل EA و یوبی نمیشدیم؟از سراسر جهان !
میدونم ولی خب آرزو بر جوانان عیب نیست
ایران که حالا حالا ها نمیتونه همچین بازی بسازه به دلیل نیروی کم و از همه مهمتر سرمایه ی کم.
ولی من فکر کنم ایران تو این زمینه یه دفعه پیشرفت کنه ... حالا ببین کی بت گفتم![]()
عمرا مجید جون صنعت بازی هم مثل صنعت فیلم سازی که فیلم های ما چه قدر با هالیود فرق می کنه.بازی هم همین طوریه.خیلی کم پیش میاد که یهو ایرانیا یه بازیه خفن بدن یا اصلا نمیشه.
تازه تو ایران اصلا فروش نداره که اونا بخوان بازی بسازن اگه بازی تو کشور های خارجی هم منتشر بشه خوبه.متاسفانه تو مملکت ما به این مسئله توجه نمیشه.اونا نمیدونن که با یه بازیه خوب مثلا جنگ ایرانو عراق رو به بازی کشوندن چه قدر می تونن رو جوان ها تاثیر بذارن.حتی جوان های خارجی.
افرین بر دست سازندگان ایرانی .اگه داستانشم مثل گرافیکش عالی باشه خیلی توپه.
Last edited by BLACK-BLACK; 27-06-2009 at 06:43.
والا این طور که تصاویر منتشر شده بازی نشون میده زمان نادر رو روایت میکنه . و ظاهرا یه بنده خدای هم از زمان حال رفته به گذشته .
البته داستان مهمه ولی گیم پلی مهم تره.![]()
از نظر گیم پلی زیاد انتظار نداشته باشین ولی ذاستان چیزی کم نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)