آره ه ه .داره کم کم ازش خوشم میاد.دی...عجب چیزه باحالیه این ورژن 1.31 برنامه رو اجرا کنید و روی فولدر یا فایل کلیک کنید و نگه دارید ببینید چی میشه
آره ه ه .داره کم کم ازش خوشم میاد.دی...عجب چیزه باحالیه این ورژن 1.31 برنامه رو اجرا کنید و روی فولدر یا فایل کلیک کنید و نگه دارید ببینید چی میشه
یک مشکل عجیب
بعد از سند فایل با بلوتوث تو این برنامه منوی پاین محو میشه و هر کاذی میکنم نمیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
یک مشکل عجیب
بعد از سند فایل با بلوتوث تو این برنامه منوی پاین محو میشه و هر کاذی میکنم نمیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
یک مشکل عجیب
منوي پايين منظور استارت منو خود گوشي هستش؟
نمیدونم دلیلش چیه این طوری میشه این مشکل تو G900 P1 و ... (اونهایی که استاتوس بارش بالاست)هستش ولی تو P990 نیستبعد از سند فایل با بلوتوث تو این برنامه منوی پاین محو میشه و هر کاذی میکنم نمیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟
این مشکل توو ورژنهای قبلی هم بود و تا یه بار نیای بیرون و دوباری بازش نکنی درست نمیشهک مشکل عجیب
p990 من که این مشکل رو داره !!!نمیدونم دلیلش چیه این طوری میشه این مشکل تو G900 P1 و ... (اونهایی که استاتوس بارش بالاست)هستش ولی تو P990 نیست
گوشی من هم p1 هست و همین مشکل رو داره نمودم چیکار کنمشما ها نمیدونید علتش چیه؟
توکل ورژن ها برنامه اینجوری بوده.
P990 تو حالت فیلیپ بسته ای مشکل رو داره ولی بازم مثل G900 P1 نیست که مجبور بشی یه بار دیگه برنامه رو باز کنیp990 من که این مشکل رو داره !!!
تو گوشی منم همه ی ورژن های این نرم افزار، این مشکل رو داره...
تنها راهش بستن برنامه هست.!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)