تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 29 از 29

نام تاپيک: شباهت عجیب رانا و fiat linea

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

کلا صنعت ایران یه مشکل داره و اون هم اینه که
    وقتی میبینیم محصولی از طرف مشتری رغبت دیده اون محصول رو به جای توصعه کم کیفیت میکنیم و سعی میکنیم از این سود باد آورده بیشترین رو ببریم چون اضافه کردن امکانات و کیفیت و با تورم موجب کاهش سود در کوتاه مدت میشه پس اولا تا حد امکان از تجهیزات و کیفیت کم میکنیم تا برای تولید ارزونتر بشه ولی قیمت فروش رو بالا میبریم
    این علاقه شدید تولید کننده های ما به سود کوتاه مدت موجب همین مشکلات در مورد خودرو ها شده
    البته اشکال از خود ما هم هست که میریم و با چشم و هم چشمی که باید ماشین صفر داشته باشم و از ای مذخرفا بهانه دست این دزدا میدیم.
    کاش بازار خودرو های سواری هم مثل خودرو های باری بود تا ببینید چطور کامیونهای چینی با قیمت کاذب روی دستشون باد کرده که اینطوری دارن به آب و آتیش میزنن تا آبشون کنن.

2. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sia-saketi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

پيش فرض

عجب ضایع ای هستن اینا... این که عقبش رو کامل کپی کردن اینا! اومده جلو رو یه کم تغییر داده ولی عقب ماشین خود خودشه!!!
    یعنی واقعا طراحی برای اینا انقده سخت هست که نمی تونن ابتکار به خرج بدن... من خودم کلی ماشین طراحی کردم! خیلی هم طرح توی ذهنم دارم!
    افسوس... چه پولایی مات میدن و اینا رو می خرن و از ایرانی بودن ماشین! لذت می برن!

پروفشنال Pario's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    iran

14

خود فیات یکساله توووی مرز ورشکستگیه و در خود اروپا هم حرفی واسه گفتن نداره.فقط بعضی زیر مجموعه هاش مثل فراری وضعتشون بهتره
    شركت فيات 35 درصد سهام كرايسلر آمريكا را خريداري كرد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فيات در مرز ورشكستگي ؟

5. این کاربر از Pario بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mdmehry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

در اينكه ايتالياييها در طراحي ماشين در دنيا بهترين هستند شكي نيست و در اينكه رانا خودرويي الهام گرفته از فيات است باز هم شكي نيست، اگه شما ميبينيد كه اين خودرو در نماي جلو و عقب بسيار زيبا تر از ماشين هايي مثل سمند و مينياتور است هم علتش همين كمك گرفتن از ايتالياييهاست.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خب این ماشین چند بار باید بگیم که با مشاوره ایتالیایی ها طراحی شده چرا هیچکس این موضوع رو نمیخواد قبول کنه که باز این یه قدم مثبت هستش
    دوستان اگه ایده رو من و شما نباید بدیم کی پس باید بده
    متاسفم برای خودمون چون هممون رو مثل آمریکایی ها مصرف کگرا بار آوردن عادت کردیم همه چیز رو آماده بذارن جلمون .همینه که با کره شروع کردیم به خودرو سازی ولی الان ازشون 20 سال عقب هستیم
    متاسفم برای اونهایی که فقط آیه یاس میخونن تا زمانی که بگیم اینجا ایرانه نمیشه محکومیم جهان سومی باشیم با این همه منابع غنی کره و ژاپن کدوم یکی از اینا رو دارن منابع آهن دارن نفت دارن؟چی دارن ؟
    Last edited by Farshadd; 23-05-2009 at 10:22.

8. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

11

رامین حالا که بحث اقتصاد و فرهنگ مصرف را پیش کشیدی بذار من درستش را واست روشن کنم....
    آمریکاییها و کلن کشورهای پیشرفته خیلی محصولات مثل ماشین و کامپیوتر و.... را کالاهای سرمایه ای نمیدونن بلکه مصرفی میدونن یعنی با پیشرفت فناوریها و اومدن فناوریهای جدید٫ محصولات قبلی رده خارج اعلام میشن و مردم میرن سراغ محصولات جدید.. به همین خاطر هستش که سطح استانداردهای زندگی و محیط زیست و مصرفشون بالایه و هر سه چهار سال میان و بعضن استاندارهای جدید معرفی میکنن مثلن سال 93 استاندارد یورو1 معرفی شد سه سال بعد یورو2 چهار سال بعد یورو3 پنج سال بعد یورو4 سه سال و نیم بعدش یعنی همین حالا یورو5 و چند سال دیگه یورو6 و در هر استاندارد نسبت به استاندارد قبلی میزان آلایندگی باید 50 درصد کاهش پیدا کنه

همینه که فرض کن کل ماشینهای موجود در ایران فقط برابر یک سوم تعداد ماشینهای آلمان هستش اما مصرف بنزین و آلودگی هوا و آلودگی صوتی شون خیلی کمتر از ما هستش.
    حالا قضاوت را میذاریم به عهده ی سایر دوستانی که این تاپیک را میبینن.. که ایا ماشین باید مثل کشورهای پیشرفته یک کالا مصرفی باشه یا مثل کشور ما یک کالای سرمایه ای....
    این از این..
    با این همه منابع غنی کره و ژاپن کدوم یکی از اینا رو دارن منابع آهن دارن نفت دارن؟چی دارن ؟
    چه ژالب.. چون بحث ما هم روی همین هستش..!!!
    شخصن این بار سوم یا چهارم هستش که دارم میگم ژاپن و کره حتی فولاد و نفت خام را وارد میکنن و از این لحاظ فقیرن ولی قدر پلاستیکی که از نفت خام تهیه میکنن و قدر اون آهنی که از دل زمین استخراج شده و نبدیل به فولاد شده را میدونن و تمام سعیشون را میکنن بهترین محصولات ممکنه را بدن بیرون که دهان ملت تا چند سال باز میمونه که این شاهکار فناوری از آسمون اومده یا زمین....
    بنز آلمان میاد کلاس C را 30 سال گارانتی میکنه در برابر زنگ زدگی...!!!
    ولی خودرو مونتاژکن های وطنی میان از همون پلاستیک که از نفت خام داخلی استخراج کردن و از همون فولاد ماشینی تحویل ملت میدن که مثل ماشین زیر پای بنده هنوز کمتر از سه ساله داره کار میکنه و در بخشهای مختلف بدنه آثار زنگ زدگی دارم میبینم و مواد پلاستیکی داشبورد ترک های عمیقی برداشته که کاسه ی چه کنم چه کنم دست گرفتم با کلی هزینه بدم بدوزم؟؟ یا کل داشبورد را عوض کنم..
    بهتره یعضی از دوستان از روی سیری یا بی اطلاعی نظر ندن چون بنده شخصن هنوز خیلی حرفهام را در گلو نگه داشتم که به احترام Farshadd عزیز که ممکنه بگه بحث به بیراهه نره بیان نمیکنم..
    برگردیم به بحث شباهت رانا و لیفان..
    Last edited by Farshadd; 23-05-2009 at 10:23.

10. 4 کاربر از avecina.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من نمیدونم کجا جاده خاکی زدم مصرف گرا گفتنم کجاش توهینه؟خب این دروغه؟
    اگه کسی منتقد دوس نداره من حرفی نمیزنم من حداقل در باره این چیزا کمی مطالعه کردم نمیگم همه چیز رو میدونم ولی از منفی بافی هم بدم میاد دست خودم نیست .
    مشکل ما هاغ اینجاس نکات منفی چنان بزرگ میکنیم که نمیگم این طرح دیگه تکه یکه رو دستش نیست ولی خب میشه با این ضعفهامون رو بدونیم .
    چرا ما کره یا ژاپون نشیم؟حتی لازم هم نیست همه چیز رو خودمون بکنیم دوباره کاری یعنی اتلاف وقت به نظرم باید از شریکهای تجاری خودمون مثل چین بهره تکنولوژیکی ببریم.
    یعنی همین کش رفتن 206 خودش میتونه خوب باشه .
    ================================================== =====================
    دوستانی که علاقه دارن در مورد طراحی این خودرو کمی نظر کارشناسی بخونن نه نظر منِ بی سواد زحمت بکشن و مجله ماشین شماره جدیدش رو بخرن بحث کامل و مفصلی توش هست
    Last edited by rami_hemi; 20-05-2009 at 22:24.

پروفشنال Pario's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    iran

14 چگونه بحث کنیم؟

شاید این تاپیک در مورد رانا و linea به نتیجه نرسه اما حداقل روش بحث و گفتگو رو آموزش میده.

1 ) هدف:

اول باید هدف خود را مشخص کنیم. اصولاً هدف ما از این بحث چیست؟ می‌خواهیم حرف خود را به کرسی بنشانیم؟ از تجربه‌های دیگران استفاده کنیم؟ یا با تعامل با دیگران، اندیشه‌های خود را محک بزنیم و بفهمیم که حرف کداممان حق است و به حقیقت نزدیک‌تر است.
    پس هدف باید مشخص باشد. موردآخر از بقیه بهتر است. یعنی دریافت حق، خواه نزد ما باشد و به دیگری انتقال دهیم و خواه نزد دیگری بوده و ما را رهنما باشد. اما باید این فرهنگ را داشته باشیم و یا این‌که اگر نداریم کسب کنیم.

۲ ) سیالی و پویایی ذهن:

باید سیال اندیشید. منظور این‌که باید همواره ذهن را آزاد گذاشت تا در مواجهه با دریافت‌هایش به‌راحتی بیندیشد و استنباط کند. نباید روی اندیشه‌های خود تعصب داشته باشیم. البته منظور این نیست که از اندیشه‌های خود دفاع نکنیم. بلکه به روش هرمنوتیکی با دریافت‌های ذهنی برخورد کنیم.
    فرض کنید "الف" و "ب" دارند روی موضوعی با هم بحث می‌کنند. "الف" در می‌یابد که "ب" استدلال‌های قوی‌تری دارد. حال ممکن است عکس‌العمل‌های متفاوتی داشته باشد.

۱- ممکن است به‌خاطر تعصب و یا غرور بی‌جایش داغ کند و به "ب" بگوید که برای حرف‌های تو هیچ ارزشی، قائل نیستم.
    ۲- خیلی زود تسلیم شود و سریع استدلال‌های خود را خط غلطی بکشد و استدلال‌های "ب" را جای‌گزین نماید.
    ۳- استدلال‌های خود را یک طرف ترازو بگذارد. استدلال‌های "ب" را هم در کفه دیگر، هر کدام سنگین‌تر بود، آن را انتخاب کند.
    ۴- به درستی هر دو استدلال شک کند و از منابع دیگر کمک بگیرد. آن وقت با بررسی و مطالعه، استدلالی را که به حق نزدیک‌تر است بپذیرد.
    به نظر می‌رسد که مورد «۴» از بقیه منطقی‌تر و عقلانی‌تر است. زیرا نه تعصبی وجود دارد و نه این‌که سیالی ذهن پایمال دریافت استدلال درست‌تر شده است.

۳) روحیه نقدپذیری:

اگر فرهنگ نقدپذیری نداشته باشیم، نمی‌توانیم دریافت‌های خوبی داشته باشیم. باید بپذیریم که ممکن است استدلال‌های چوبینی داشته باشیم. باید این مسأله را برای خود حل کنیم که اگر از اندیشه و استدلال ما نقد می‌‌شود برای رسیدن به یک اندیشه درست و پایدار است.

۴ ) شناخت طرف:

باید با روحیات طرف مقابلمان آشنا باشیم. مثلأ بعضی‌ها از این‌که صریحأ نقد شوند خوششان نمی‌آید. یا بعضی از اشخاص دوست ندارند به قول معروف در جمع کم بیاورند. ولو به قیمت پافشاری بر استدلال‌های بی‌اساسشان باشد. لذا ایجاب می‌کند که شناخت درستی از طرف یا طرف‌هایمان داشته باشیم و روحیات آن‌ها را در بحث کردن در نظر بگیریم.

۵) موضوع بحث:

باید طرف شما هم همان دغدغه شما را روی موضوع داشته باشد. اگر شما اهل سیاست هستید و دوست دارید در این حوزه بحث کنید و دوستتان روان‌شناسی را ترجیح می‌دهد. ممکن است به اتفاق نظر نرسید و فقط خودتان را خسته کنید. لذا می‌بایست هر دو طرف نسبت به موضوع دغدغه داشته باشند.

۶) نکات مهم:

۱) هدف خود را از بحث کردن به طرفمان بگوییم.
    ۲) به طور غیرمستقیم استدلال‌های طرفمان را رد کنیم.
    ۳) اندیشه‌های او را مستقیماً نقد نکنیم.
    ۴) جو را متشنج نکنیم. مثلأ صدای خود را بالا و پایین نبریم.
    ۵)در یک محیط آرام بحث کنیم. تو بازار یا سر چهارراه جای بحث کردن نیست.
    6) مستند حرف بزنیم و برای استدلال‌های خود دلیل بیاوریم.
    ۷) احساساتی نشویم و بر اساس احساس عمل نکنیم.

منبع:

کد:

13. 3 کاربر از Pario بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mdmehry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تو يکي از سايتها (carx1) خوندم که به خاطر تعرفه بالاي واردات خودرو ،خودروهاي معيوب خارجي پس از بازسازي به‌عنوان خودروي صفر در بازار ايران فروخته شده اند(
    کد:
    )
    علت بالا بودن تعرفه ها هم براي همه مشخصه
    همه ما هم خوب ميدونيم که تعرفه بالاي واردات خودرو خيلي وقته داره اعمال ميشه و نتيجه حمايت 30 ساله از صنعت خودرو سازي هم که مشخصه ،هر سال يه خودروي مثلا جديد طراحي ميشه و با قيمتي بيشتر از قيمتهاي جهاني به مردم فروخته ميشه و قسمتي از سود ناشي از فروش انحصاري ماشينهاي داخلي صرف طراحي(کپي برداري) از ماشيناي ديگه ميشه و موجودي جديد متولد شده و اين چرخه ادامه پيدا ميکنه .شعار همه مسُولين هم حمايت از مردم ،پيشرفت کشور و... است ،حالا من اين سوال رو از دوستاني دارم که تو حرفاشون کم و بيش از خودرو سازهاي داخلي حمايت ميکنن ،به نظر شما بهتر نيست مسئولين بجاي تکرار اين چرخه بيفايده براي يه بار هم شده بزارن وادرات خودرو آزاد بشه و مردم خودشون حق انتخاب داشته باشن، مسلما اين طور بهتر از مردم حمايت ميشه و مهمتر اينکه با ايجاد رقابت در صنعت خودرو سازي به نفع خودرو سازها ميشه چون اوي موقع مجبور ميشن با خودروسازهاي بزرگ رقابت کنن و با توجه به اين که هميشه ميگن ما توانايي رقابت با خودرو سازهاي بزرگ رو داريم!!! بهتر ميتونن پيشرفت کنن .

15. 2 کاربر از mdmehry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •