اقا عجب کیفیتی داره کف کردم لامصب توپ توپبه این میگن HD یه کانورت کن ببین چیهاصلا حجم برام مهم نیست
![]()
اقا عجب کیفیتی داره کف کردم لامصب توپ توپبه این میگن HD یه کانورت کن ببین چیهاصلا حجم برام مهم نیست
![]()
Last edited by vahidsport; 02-05-2009 at 23:19.
اینم خوبه فقط یه بدی داره که باید با نرم افزار نگاهش کنی
بچه ها امتحان کنید نظرتونو بگید
من امتحان کردم mp4 بهتر بود یعنی حالت hd بیشتری داشت
Last edited by mohsentanha; 02-05-2009 at 23:54.
من اگه می خواستم MP4 ببینم میرفتم یه گوشی جاوا میگرفتم شما P1 خریدی که از سیستم عاملش استفاده کنی ، Windows XP هم با اون همه عظمتش اگه از نرافزار هاش استفاده نکنی میشه عین گوشی های جاوا. کیفیتی که AVI داره هیچ وقت MP4 نداره شما یه فیلم Divx یا یه DVD رو کانورت کن و تست کناینم خوبه فقط یه بدی داره که باید با نرم افزار نگاهش کنی
بچه ها امتحان کنید نظرتونو بگید
در ضمن اگه با برنامه CorePlayer بخش کنی بهتره
MP4 هم تست کردم اونم خوب بود و قابل قبول ولی AVI واضح تره و همیشه از AVI استفاده میکنم
از این هم میتونی استفاده کنی
کلا موضوع تاپیک عوض شد![]()
Last edited by vahidsport; 03-05-2009 at 09:52.
این بهتر بود ولی صبر کن ببینیم بچه های دیگه هم امتحان کردن نظرشون چیه
من برای اجرا هم از power movie استفاده میکنم هم core player.هر دو عالی هستن.ولی برای فیلم بهتره از core player استفاده بشه.
در عوض power movie خیلی کار باهاش راحت تره و خیلی روان هست.
خوب من هم از divx و CorePlayer استفاده می کنم و فکر می کنم که کیفیت بهتری داشته باشد ، حجمش هم کمتره ، یک آهنگ 4 دقیقه ای می شود حدود 13 مگابایت با کیفیت بالا .
برای کانورت هم از برنامه ی 3.11 Total Video Converter استفاده می کنم .
شما با برنامه ی Divx Player مشکل ندارین؟
آخه من یه فایل تبدیل کردم، شد حدود 100 مگ با فرمت Avi
وقتی با Divx player اجرا میکنم، کند اجرا میکنه...!
با چه برنامه ای تبدیل کردی؟ با چه تنظیماتی تبدیل کردی؟ حجم اصلا مهم نیست بهتره با CorePlayer بخش کنی خیلی بهتره
چشم.تست میکنم خبر میدم.حامد کیفیت رو چطور میبینی کدومشون بهترن از نظر تو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)