تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 312 اولاول 12345671353103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

اگه نباشه جاش خالی می مونه treason_boys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

به نظرم از گرافیک مهمتر گیم پلی بازیه که باید بیشتر مورد توجه قرار بگیره

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام
    به به به به تاپیک فیف مبارکه اقا مبارکه.
    راستی یه چیزی ما که عکسی ندیدیم یکی اون عکس رو اپ کنه ببینیم .

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اتفاقا از اين هم بيشتره تا حالا بازي كرده بودي فيفا رو روي xbox360 ؟ اگه نه پيشنهاد ميكنم حتما يه دست بزني پشيمون نميشي گرافيك برات مفهوم پيدا ميكنه
    من بازی نکردم ولی تریلرهای اون رو دیدم...گرافیک در این حد نبود...یک سری عکس هم از نسخه نکست روی سیستم ذخیره کردم که باز هم گرافیک در این حد نیست ولی قبول دارم که گرافیکش بالاست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

میگم بچه ها اگه فیفا نکست شه با چه سیستمی میشه راحت اجراش کرد؟؟؟؟
    والا ما اگه موهامون مثل دندونامون هم سفید بشه این EA یک نسخه از FIFA رو Next Generation واسه PC نمیزنه!
    به گفته خودش چون هسته CPUـهای PCـهای خانگی ضعیفه اونا مجبورن که FIFA رو برای PC با کیفیت پایین تری نسبت به پلتفرم ها عرضه کنند!
    ولی خب اگر زمانی FIFA 2010 عنوانی Next Gen شد مطمئن باش سیستمی فضایی میخواد!

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

به نظرم از گرافیک مهمتر گیم پلی بازیه که باید بیشتر مورد توجه قرار بگیره
    والا گيم پلي فيفا كه حرف نداره عزيز ديگه بهتر از اين چي ميخواي كاش موتور گرافيكيش قوي بشه كه سيستم هاي نه چندان قوي بتونن بازي رو اجرا كنن. چون گرافيك هم عاليه فقط كاش EA به اون تكنولوژي برسه كه آدم ها شبيه واقعي بشن چيزي كه EA مي تونه خودش رو بهش خيلي نزديك كنه

میگم بچه ها اگه فیفا نکست شه با چه سیستمی میشه راحت اجراش کرد؟؟؟؟
    مطمئنا گرافيك سري 8000 حتما لازم داري تا بتوني خروجي مطلوب بگيري رم هم براي بازي فوتبال بيش از 2 نميتونه نياز باشه حتي اگه بخواد نكست باشه واسه PES 2009 كه همين رم 2 ايده آل بود. واسه CPU هم مطمئنا دو هسته اي يا مدل هاي تك هسته اي اينتل كه 3.2 هستند مي تونه كفايت كنه البته اينها حدسيات بنده هست بايد صبر كنيئ ببينيم كمترين سيستم مورد نياز و سيستم مورد نياز توصيه شده چي خواهد بود.

سلام
    به به به به تاپیک فیف مبارکه اقا مبارکه.
    راستی یه چیزی ما که عکسی ندیدیم یکی اون عکس رو اپ کنه ببینیم .
    به به به احمد آقاي گل گلاب و گل سر سبد تاپيك هاي فيفا. خيلي خوش اومدي عزيز عكسي كه ازش صحبت ميشه توسط دوست بسيار خوبمون فاشيست جان در صفحه اول قرار داده شده كه به نظر يك فن آرت مياد چون بازي نمي تونه از الان اسكرين شات داشته باشه

من بازی نکردم ولی تریلرهای اون رو دیدم...گرافیک در این حد نبود...یک سری عکس هم از نسخه نکست روی سیستم ذخیره کردم که باز هم گرافیک در این حد نیست ولی قبول دارم که گرافیکش بالاست
    تا بازي نكني واقعا نمي توني درك كني چه قدر بازي زيبا و جذابيست تقريبا به دامش مي افتي

والا ما اگه موهامون مثل دندونامون هم سفید بشه این EA یک نسخه از FIFA رو Next Generation واسه PC نمیزنه!
    به گفته خودش چون هسته CPUـهای PCـهای خانگی ضعیفه اونا مجبورن که FIFA رو برای PC با کیفیت پایین تری نسبت به پلتفرم ها عرضه کنند!
    ولی خب اگر زمانی FIFA 2010 عنوانی Next Gen شد مطمئن باش سیستمی فضایی میخواد!
    آقا شما خيلي بدبيني اينطور هام نيست احتمال نكست بودن فيفا حتي از 50 درصد هم بالاست امسال. تازه كي ميگه براي اجراي فوتبال گيم نياز به سيستم فضايي هست قدرت كنون كامپيوتر هاي ما الان از كنسول XBox بالا هست توي همين فروم بچه هايي هستند كه سيستمشون كريسيس رو روي كيفيت هاي بالا اجرا ميكنه كاري كه كنسول هايي نظير XBox قادر نيستند. نگران نباش همون سيستمي كه به دوستمون هم گفتم رو شما در نظر بگير همون سيستم مي تونه خروجي مطلوبي رو به شما بده. زياد نا اميد نباش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آقا شما خيلي بدبيني اينطور هام نيست احتمال نكست بودن فيفا حتي از 50 درصد هم بالاست امسال. تازه كي ميگه براي اجراي فوتبال گيم نياز به سيستم فضايي هست قدرت كنون كامپيوتر هاي ما الان از كنسول xbox بالا هست توي همين فروم بچه هايي هستند كه سيستمشون كريسيس رو روي كيفيت هاي بالا اجرا ميكنه كاري كه كنسول هايي نظير xbox قادر نيستند. نگران نباش همون سيستمي كه به دوستمون هم گفتم رو شما در نظر بگير همون سيستم مي تونه خروجي مطلوبي رو به شما بده. زياد نا اميد نباش

والا من که از خودم در نمیارم مسئولین ea گفته بودن! لینکشو بعد میدم ببینی!
    نگفتم قدرت pc از کنسول کمتره، گفتم فعلا" بیشتر گیمرهای pc باز سیستم به روزی ندارن، نه اینکه سیستم بدی اشته باشند، اینکه خب هرکسی باشه نمیتونه هی pcـش رو به روز کنه واسه همینه که ea میاد بازی رو با کیفیت پایین تری ریلیز میکنه تا همه استفاده کنند نه تعداد محدودی از دارندگان pc های خانگی!

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

والا من که از خودم در نمیارم مسئولین ea گفته بودن! لینکشو بعد میدم ببینی!
    نگفتم قدرت pc از کنسول کمتره، گفتم فعلا" بیشتر گیمرهای pc باز سیستم به روزی ندارن، نه اینکه سیستم بدی اشته باشند، اینکه خب هرکسی باشه نمیتونه هی pcـش رو به روز کنه واسه همینه که ea میاد بازی رو با کیفیت پایین تری ریلیز میکنه تا همه استفاده کنند نه تعداد محدودی از دارندگان pc های خانگی!
    ea حرف مفت زياد ميزنه اون حرف رو گفته بود كه شورشي ها رو آرم كنه بعد اينكه بعد نكست نبودن فيفا 09 كلي شاكي حمله كرد بهش از اين حرفاي مفت زد كه توجيه كنهنه عزيز سيستمي كه كريسيس و cod رو اجرا كنه فيفا نكست رو هم اجرا مي كنه ea هم فكر كرده همه رو مي تونه خنگ گير بياره

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اینجا مکان رخداد مطبوعاتی FIFA در روز گذشته ( جمعه ) برای نمایان ساختن فصل جدیدی از فرانشیز فیفا هستش! متاسفانه حضور در این مکان ممنوع بوده و مجله EDGE یک چیز ویژ داره و ما در این موقع نمی تونیم اطلاعاتی رو دمورد بازی فاش کنیم!
    یک روز شلوغ برای تمام کارکنان EA که مشغول این کنفرانس بودن! در این رخداد Dave Rutter سازنده اصلی فیفا برای PS3 و X360 و همچنین Gary Paterson کارگردان سری فیفا حضور داشتن و Peter Moore مرد اصلی EA Sports هم در این مکان بوده!
    مثل اینکه این نسخه از فیفا خیلی مهم هستش که اینطور برنامه ها براش دارن!
    دو ماه بعد ما شاهد اطلاعات بیشتری در مورد فصل جدید فیفا خواهیم بود!

FIFA 10 امروز نمایان شد!

نظر به گفته Peter Moore مرد اصلی EA Sports که مصاحبه اون در آدرس زیر این رو تائید میکنه!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

شما حدش میزنید که Suffwan در عکس بالا داره چی رو بازی میکنه!
    اطلاعات بیشر در روز های آینده! با ما همرا باشید!

همچنین در وبلاگ رسمی پیتر مور نوشته که هفته بفد در UK خواهد بود برای اولین نگاه به FIFA 10! این مطلب در تاریخ Apr 17 2009 هستش!
    Last edited by Masoud King; 25-04-2009 at 11:02.

9. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مگه بازی رونمایی نشده؟
    پس چرا تریلری ازش بیرون ندادن؟
    اونایی که اونجا بودن میتونستن از بازی این دو نفر فیلم بگیرن!؟

تا بازي نكني واقعا نمي توني درك كني چه قدر بازي زيبا و جذابيست تقريبا به دامش مي افتي
    کراسر خان صحبت من درباره گرافیک بود نه جذابیت...

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

مگه بازی رونمایی نشده؟
    پس چرا تریلری ازش بیرون ندادن؟
    اونایی که اونجا بودن میتونستن از بازی این دو نفر فیلم بگیرن!؟
    نه دیگه گفتم که ورود برای همگان ممنوع بوده! و فقط خودشون بودن و خودشون!
    اونا همشون از برو بچس ea هستش! : دی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •