اگه تراوین انقدر راحت هک می شد الان این همه بن شده نداشت. نه موافق نیستم. تراوین خیلی هکش سخته. آخه مولتی هانترهای حرفه ای داره واگه باگ پیدا کنن فوری سد کرخه رو جلوش بنا می کنن)
اگه تراوین انقدر راحت هک می شد الان این همه بن شده نداشت. نه موافق نیستم. تراوین خیلی هکش سخته. آخه مولتی هانترهای حرفه ای داره واگه باگ پیدا کنن فوری سد کرخه رو جلوش بنا می کنن)
سلام من الان با مدیر تراوین صحبت کردم. گفت این دروغه.... اصلا اینها صحت نداره.
اگه میتونه ثابت کنه....
ببین برای من آدرس ایمیلت رو پیام بزن![]()
سلامدوستان
طریقه هک من خیلی سادست من یک اکسپلویت برای تراوین نوشتم که هر دفعه که مولتی هاتنر پسورد رو عوض می کنه من در 3 صوت دوباره پیداش می کنم تازه یک تروجان هم روی سرور نصب کردم دوستان ببینید من برای این که این اکسپلویت رو بنویسم خیلی ضحمت کشیدم و زیادی روش کار کردم به خاطر همین مفتی به کسی نمی دم پس هی ایمیل نزنید بگید به من بگو به من بگو تازه دوستان می تونند یک کرکر ه برای پسورد بسازند و ... پسورد رو بدست بیارند راستی دوستان به نظر من اگر شما دوست دارید هم تراوین را هک کنید و هم جاهای دیگه رو می تونید دوره های آموزشی آشیانه رو ببینید ( تمام دوره ها) تا به یک هکر واقعی تبدیل بشید مثل من
دوست عزیز اگه حرفت راسته یه عکس ار پنل مدیریت کل بزار تمام تا ابهامات از بین بره..
موافقم داش اگه راس میگی یه عکس بزار![]()
عکس که از آدمینش کاری نداره
من کل سورس تراواین رو دارم![]()
داداشا اينقدر بحث نكنين....خالي هم لطفا نبندين
اگه هك اينقدر راحت بود كه الان بنده اينجا نبودم.......اين حرفاي الكي كه واسه بيشتر شدن پستاتون ميذارين زياد شد ديگه....كافيه
اگه به گفته باشه كه بيا.....منم ناسا رو هك كردم.....مدرك داري بگي خالي ميبندم؟....دلمم نميخواد عكس يا سورس بذارم .............چي ميگي؟![]()
خوب ايشون كه كارش كلا اشتباهه
تبليغ اينجا ممنوعه در پيسي
مديراي انجمن هم مثل اينكه يه سالي هست دست جمعي رفتن تعطيلات حالا حالا ها هم نميان ...
براي همينه كه ايشون هنوز اخراج نشده![]()
خوب داش من بذار دیگه واسه شما که کاری نداره .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)