تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 30 از 30

نام تاپيک: کمک برای خرید سیستم تا 2.5 میلیون تومان

پروفشنال iraniran2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

نظورتون Rampage هستش؟! قیمتش خیلی بالاتر از P6T هستش.
    نخير. منظورم evga x58 بود با قيمت 320 كه توي پست 13 گفته بودم. قيمت امروز rampage هم از پاساژ رضا قيمت كردم 470. p6t deluxe هم گويا داره زياد ميشه توي بازار و انتظار ميره قيمتش زير 400 بياد به زودي.
    رم هم gskill 1333 pi black c7 رو قیمت کردم گفتند 120 .رم های gskill هم اور خورش عالیه هم کارایش خوبه . رم های corsair خیلی عالیه اگه بتونم می گیرم 1600 با تاخیر 8 از سری dominator و ظرفیت 3 گیگ 180 قیمت دادند .
    خب از همين سري pi استفاده كن هيتسينك نقره‌اي (غير بلك) 2 تا 2 گيگش زير 110 تومن هست.
    ر مورد کیس هم باید بگم که LCS مخفف Liquid cooling system هست یعنی اینکه این کیس فول تاور استثنایی تو خودش یه سیستم خنک کننده آبی داره که کم نظیره . می تونید جزئیات دقیق رو تو سایت thermaltake ببینید.
    خوب اگه كيس گرون ميخوايي من دوتا گزينه خوب از كولر مستر پيشنهاد كردم. كيس ارزون هم باز از كولر مستر هست كه قابليت نصب واتر كولينگ هم داره: cm 690 با قيمت حدود 85 تومن. فكر ميكنم بهترين گزينه باشه.
    اين دو تا سيستم پيشنهادي سايت تامز رو هم ببين. من با بيشتر قطعات به كار برده شده موافقم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    قیمت جهانی رم های کرسیر چنده ؟؟؟؟؟
    توي پست بالا گفتم 6 گيگ دامينتور 160 دلار. اينجا هم فكر كنم 360 تومن باشه.
    مادربرد evga از مدار تغذیه ی 8 فاز استفاده می کنه ولی p6t deluxe مدارش 16 فازه !!!
    اتفاقا evga خوراك اوركلاك هست.
    توی یه تاپیک از همین سایت لینکی بود که رم های 3 6 و 12 گیگ رو با سنگین ترین بازی ها و برنام ها مقایسه کرده بودند که هیچ تفاوتی در کارایی اونا نبود . 6 گیگ رم می خوام چی کار.
    شما هر چند گيگ رم كه بگيري بعدا هم ميتوني ارتقا بدي. فقط توي انتخاب نوع رمي كه ميخوايي بگيري دقت كن. كه بعدا بتوني مشابه‌ش رو كنارش اضافه كني.
    براي كارت گرافيك ميتوني 2 تا 275 بگيري و sli‌ كني كه جمعا ميشه 640 تومن با 285 هم اختلاف چنداني نداره. فقط اگه ميخوايي بايد عجله كني تا تموم نشده.
    کد:

در آغاز فعالیت Ha Highend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

10

[quote=iraniran2;3753016] قيمت امروز rampage هم از پاساژ رضا قيمت كردم 470.
    اگه بشه 450 گیر اورد خیلی عالیه.
    خب از همين سري pi استفاده كن هيتسينك نقره‌اي (غير بلك) 2 تا 2 گيگش زير 110 تومن هست.
    میشه 3 گیگ قیمت بدین ؟ pi با pi Black چه فرقی داره ؟
    Pi :
    کد:
    اینم بلکش :
    کد:
    كيس ارزون هم باز از كولر مستر هست كه قابليت نصب واتر كولينگ هم داره: cm 690 با قيمت حدود 85 تومن.
    من برای اورکلاک خنک کننده آبی می خوام که فکر کنم بهترین ، قشنگ ترین و کارا ترین محصول همون kandalf lcs باشه! اینم لینک مشخصات :
    کد:
    لطفا ببینید بعدا نظر بدید. در ضمن cm690 خیلی عالیه . مطمئن باش اگه خنک کننده آبی نمی خواستم اونو
    می گرفتم .
    اين دو تا سيستم پيشنهادي سايت تامز رو هم ببين. من با بيشتر قطعات به كار برده شده موافقم.
    فکر کنم سیستمی که ما داریم روش بحث می کنیم بهتر باشه.
    شما هر چند گيگ رم كه بگيري بعدا هم ميتوني ارتقا بدي. فقط توي انتخاب نوع رمي كه ميخوايي بگيري دقت كن. كه بعدا بتوني مشابه‌ش رو كنارش اضافه كني.
    نظر من دقیقا همینه!
    براي كارت گرافيك ميتوني 2 تا 275 بگيري و sli‌ كني كه جمعا ميشه 640 تومن با 285 هم اختلاف چنداني نداره.
    اینو ببینید. تست کاملیه:
    کد:
    فکر کنم 2 تا 285 بهتر باشه . چون تو اکثر تست ها بالاتر از 2 تا275 و 295 هست. میشه کمترین قیمت رو بدید ؟
    در ضمن برای دیدن تاثیر خنک کننده آبی به لینک زیر برید:
    کد:
    نظرتون درباره ی این چیه ؟
    rampage II extreme 470
    gskill pi 1600 c8 3gb 120
    gtx 275 sli 630
    بقیش همون قبلی ها .سرجمع می شه 2.540.000 .

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

لطفا ببینید بعدا نظر بدید. در ضمن cm690 خیلی عالیه . مطمئن باش اگه خنک کننده آبی نمی خواستم اونو
    می گرفتم .
    خوب اين كيس 690 كولر مستر هم قابليت نصب واتر كولينگ داره. اين كيس ترمال تيك هم خيلي خوبه البته اگه اين مدلش توي ايران باشه تا اونجا كه يادمه فونيران كيس kandalf داره حدود سيصد و خورده اي هم ميده ولي اين مدلي كه شما ميگيد نيست. بهتر يه سر به سايت فونيران بزنيد.

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نظر من sli هرگز.
    حتی خرید multi gpu رو هم توصیه نمی کنم. به انواع مشکلات نرم افزاری برمیخورین.
    مگر این که کاربرد حرفه ای دارین که بعید می دونم!
    نظر من اینه که فعلا به همون قوی ترین کارت single gpu قناعت کنین.
    در ضمن برفرض شما 2 تا 285 بگیری فعلا با یه 285 تفاوت چندانی احساس نمی کنی چون بازی بالاتر از سطح 285 نیست.
    تا 1 یا 2 سال دیگه هم که بازی سطح بالاتر بیاد که 285 حریفش نشه اون وقت مطمئن باشین کارت های فوق العاده بهتر از 295 با قیمت کمتر از 285 الان میشه تهیه کرد.
    اگه مشکل نداری که هر کاری می خوای بکن.

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

یه تاپیک از همین سایت لینکی بود که رم های 3 6 و 12 گیگ رو با سنگین ترین بازی ها و برنام ها مقایسه کرده بودند که هیچ تفاوتی در کارایی اونا نبود . 6 گیگ رم می خوام چی کار
    درسته ولی اون تست ها فقط در Game ها وAppliction ها بودند.
    اتفاقا کاملا هم در سیستمهای High END تاثیرات زیادی دارند . در ضمن الان برنامه یا بازی پیدا نمیشه که به بیش از 3-4 گیگ رم احتیاج داشته باشه ؛ ولی مطمئن باشید در آینده برنامه ها و بازیهایی خواهد اومد که به حداقل 6 گیگ رم احتیاج خواهند داشت
    مسعود مخالفم.
    رم جای ارتقاع و Slot ها خالی داره.
    ولی این امکان برای سایر قطعات وجود نداره.
    شما هر چند گيگ رم كه بگيري بعدا هم ميتوني ارتقا بدي. فقط توي انتخاب نوع رمي كه ميخوايي بگيري دقت كن. كه بعدا بتوني مشابه‌ش رو كنارش اضافه كني
    موافقم.
    با نظر MHV هم موافقم میتونید از یک GTX295 استفاده بشه.

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

مسعود مخالفم.
    رم جای ارتقاع و Slot ها خالی داره.
    ولی این امکان برای سایر قطعات وجود نداره.
    جالب اینجاست که ایشون 2.5 میلیون بودجه دارن ! این 6 گیگ رم جای هیچ قطعه ای رو پر نمیکنه . میکنه ؟!

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

میشه برای سایر قطعات مصرف کرد.

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

میشه برای سایر قطعات مصرف کرد.
    میشه یه نمونه رو بگی . با توجه به این نکته که 2 تا رم 2 گیگ 1333 حدود 140 تومن و 3 تا رم 2 گیگ 1333 حدود 210 تومن .
    اگه با این 70 تومن برای این سیستم قطعه خیلی بهتری مورد نظر داری که پروفرمانس رو نسبت به 6 گیگ رم بالاتر می بره ، نمونش رو بگو .

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

خوب ميتونه بره سراغ رم باس 1600 كه كمي گرونتره. مثلا 3 گيگ بگيره بعدا 3 گيگ ديگه كنارش اضافه كنه. (ولي به نظر من پول دور ريختنه. بهتره اضافه پولش رو نگه داره. ولي مثل اينكه نيت كرده همه 2500 رو خرج سيستم كنه).
    اينم يه قيمت جهت اطلاع دوستان.
    g.skil 2x2gb bus 1333 cl7 110T

10. این کاربر از iraniran2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kakihot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

منم میگم نیازی نیست همه پول خرج بشه

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •