اتفاقا میخواستم همینو بپرسم چون توی خوده تاپیکشم همین حرف اومده...1-واسه این مشکل چیکار میشه کرد؟؟
2-از جایی که گوشیو میخرم( جمهوری )همون اول میتونم بگم درستش کنه یا نه باید جایه دیگه ای ببرمش؟؟
اتفاقا میخواستم همینو بپرسم چون توی خوده تاپیکشم همین حرف اومده...1-واسه این مشکل چیکار میشه کرد؟؟
2-از جایی که گوشیو میخرم( جمهوری )همون اول میتونم بگم درستش کنه یا نه باید جایه دیگه ای ببرمش؟؟
میری تو سایت خود htc و s/n گوشیت رو میدی بعدش جدید ترین رام موجود رو بهت میده و وقتی اون رو نصب کنی گوشیت واقعا عالی میشه.
میتونی رام هایه کوک شده بریزی { توسط یک فرد عادی مثل من و تو درست میشه } که باید hard spl کنی که گارانتیش می پره 100%.
گوشی رو گرفتی بیا تو کلوپش تا ادرس رو بهت بدم.
سلام..این روزا به خاطر تراکم درسا کم اومدم..
داشتم پستا رو می خوندم که گفتم جای یه بحث خالیه اونم عوض کردن رام فابریک مزخرفیه که روی پرو نصبه..که رسیدم به پست سلیم و کار من راحت تر شده..در واقع سلیم گفت که چه خبره..
اول اینکه من چون خودم پرو دارم و باهاش کار کردم و خیلیم راضی هستم میگم پرو..با x1 کار نکردم..
اگه تصمیمت و گرفتی پرو بخری اولین کاری که باید بکنی اینه که رامشو آپدیت کنی وگرنه به قول سلیم فحش_ که نثار ما میشه..
البته به نظر من یه 1 هفته ای با رام فابریکش کار کن تا قدر آپدیت و بدونی..
خیلی خورد توی ذوقم با رام فابریکش..هر روز هنگ و حداقل روزی 2-3 بار سافت ریست میکردم..این htc لعنتی هم برا خاورمیانه رام جدید ارائه نکرده بود..و من هم دوست نداشتم رام کوک شده نصب کنم..ولی بلاخره تقریبا 1 ماه پیش که ارائه شد آپدیت کردم و کلی دگرگون شدم
الان که میشه گفت هنگش 95% برطرف شده و الان که دارم می نویسم فکر کنم آخرین بار هفته ی پیش سافت ریست کردم..
در جواب دوست عزیزی که گفته بود رزولیشن با ال سی دی نمی خونه و ایکونها و ایتمها ریز هستن و کار با دست ممکن نیست باید بگم اصلا اینجور نیست..اول اینکه ربطی به این چیزا نداره..دوم اصلا یکی از اهداف مهم تاچ فلو کار کردن راحت با انگشته..(یا دست!)..خود من خیلی کم از قلم استفاده می کنم..خیلیییییی کم.
حتی وقتی توی منوهای وین مو میرم..
مشکل جک 3.5 با تبدیل حل میشه که من گرفتم و الانم مشکلی ندارم..
اگر سوالی در مورد گوشی دارید بپرسد اگه بتونم حتما کمک می کنم..
Last edited by The_Last_Samurai; 24-04-2009 at 23:37.
فراموش نکنیم pro در هم رنج های خودش یکی از کامل ترین کیبرد ها رو داره. و حتی شاید کاملترین.
نزدیک بودن دکمه ها به هم زیاد مشکلی به حساب نمیاد... اگه چند روز p990 داشته باشید اینو متوجه میشید... حتی برای من که انگستام فرق زیادی با تنه درخت نداره![]()
به نظر من کلا خرید هر گوشی کار اشتباهیه مگر اینکه روی گوشی نوشته شده باشه sony ericsson
سلام.
منم 4, 5 سال مثل تو فکر میکردم تا اینکه همون موقع ها رفتم یک پاکت پی سی گرفتم(آیمیت).اون موقع شک کردم که اشتباه میکردم. سالها گذشت و من همچنان پاکت پی سی عوض میکردم تا پارسال که x1 اومد و منم که زمانی عاشق سونی اریکسون بودم رفتم x1 رو هم خریدم .اونموقع بود که شکم به یقین تبدیل شد که واقعا" 4 ,5 سال پیش اشتباه میکردم.
و الان یک x1 مونده رودستم و همچنان از آیمیت آلتیمیت 9502 و امنیا سامسونگ استفاده میکنم.![]()
یعنی x1 کشک!
شما چه مشکلاتی رو تو این گوشی دیدید که گذاشتینش کنار و امنیا رو به این گوشی ترجیح دادین؟![]()
دقیقا..s740 هم کیبوردش مثل toch pro.ولی ظاهرا توی ایران نیومده..پس نتیجه میگیریم پرو کاملترین کیبورد رو در پاکت پی سی های موجود توی بازار رو داره..البته با توجه به قیمت و حجمش
منم p990 داشتم..وقتی بهش نگاه می کنی اصلا فکر نمی کنی که کیبوردش می تونه خوش دست باشه..حالا پرو که دکمه هاش به اندازه ی کافی بزرگ هستن که اصلا قاطی نکنی..
حتا نیاز نیست که بهش عادت کنی.![]()
من دارم پول جمع میکنم x1 بگیرم اگه idou خیلی گرون بود!
اصلا هم کاری ندارم خوبه یا بد!کلمه ی SE به من قدرت میده!!
به نظر من برو i900 بگیر ، هم قیمتش کمتره هم کارایی بهتری داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)