حدودا کی میاد تو بازار؟
کی پیش فروش می کنن؟
حدودا کی میاد تو بازار؟
کی پیش فروش می کنن؟
اخبار ساعت 2 گفت سومين خودروي ملي ؟ ماکه آخرشم نفهميديم دوميه يا سومي!! ( البته اگه دقيقتر بخواي نگاه کني هيچ کدومشون کاملا ملي نيست!!)
کی میاد تو بازار؟
کی پیش فروش می کنن؟
عزیز جان دومین خودروی ملی ایران خودرو و سومین خودروی ملی کشور هست.دومیش مینیاتور سایپا هست
این رنگ قرمزش بد جوری ادم و جذب میکنه.من عاشق رنگش و چراق های عقبش شدم.کلا مخصوصا عقبش یه طرح ابتکاریه خوشگله.من که از طراحیش خوشم امده
فک کنم 15 تومن به بالا باشه قیمتش
405 زپرتی الان 14 تومنه.اونوقت این خوشگله 10 تومن؟عمراااااا
سلامم..
باز که اینا خودروی ملی دادن بیرون...... چه میکنه این بخش R & D ایرانخودرو...شب میخوابه صبح خودروی ملی تحویل میده ایول
قیمتش واسه اقشار میانی جامعه خوبه و قابل قبوله بشرطی که باز از ABS و کیسه ی هواش ندزدن
ضمنن جلوپنجرش را اگه بدن به یه بچه مدرسه ای بهتر طراحی میکنه.......جنسش هم داد میزنه که زه فلزی نیستش و پلاستیک درجه چندمه.......... Swear to batman..
بیخیال سخت نگیرعزیز جان دومین خودروی ملی ایران خودرو و سومین خودروی ملی کشور هست
خودروی ملی اینا هم شده قضیه ی انرژی هسته ای
کپی برداری از 206 sd و رنو مگان و تویوتا کمری
از بغل : تویوتا
از جلو : Sd
از عقب : رنو
وقعا که
حالا این واقعا ملیه ؟یعنی ازش دوری کنیم یا نکنیم ؟
![]()
بابا چرا همش شما واسه خودمون میزنید؟ یعنی چی؟ یعنی حتما باید یه خارجی این ماشین رو تولید کنه تا بگیم خوبه؟ یعنی باید با خودمون اینطوری کنیم؟
به نظر من که خودروی خیلی قشنگیه و امیدوارم که هر روز به پیشرفتشون ادامه بدند ...
راستی این چیه آخرش؟ ... چرا نوند هم شبیه اینه؟ ... تل اول که تبلیغ میکرد اسمش رو نوند میگفت (و میگفت دومین خودروی ملی) ... الآن میگن اسم دومین خودروی ملی ایران خودرو رانا هست! ... یعنی چی؟ من که آخرش نفهمیدم ... اینا یکی اند؟! یا اینکه همزمان دو تا خودرو زده این ایران خودرو؟
جالبه اکثرا دوستان چیزی مهمتره از ضبط صوت تو این ماشین ندیدن. به نظر من که قیافش البته از روی عکس ها خیلی بهتر از سمنده مخصوصا جلوش، البته از رو عکسش بدون شک از نزدیک مسئله فرق میکنه. نکته منفی طراحی داخلی بسیار قدیمی و نچندان دلچسبه، طراحی بیرونی ماشین بدون در نظر گرفتن اینکه ماشین اصلا رویه چه پلتفرمی هست و چیزهای دیگه، میشه گفت نسبتا به روزه حداقل نسبت به سمند خیلی بروزتره ولی طراحی داخلی ماشین خیلی ساده و قدیمی هست نکته جالب اینه که حداقل یه ساعت کوچولو هم زورشون اومده رو داشبورد بزارن باید حداقل حداقل مثل 206 یه lcd کوچولو برای نمایش تاریخ و ساعت و احتمالا 4 تا چیز دیگه داشته باشه این دیگه فکر کنم پایه ترین چیز در طراحی داخلی ماشین باشه، طراحی داخلیش واقعا منو ناامید کرد خیلی حداقل انتظار داشتم در حد 206 10-12 ساله باشه واقعا ضعیفه.
Last edited by milky way; 18-04-2009 at 22:36.
من از یکی از افراد ایران خودرو شنیدم همون 206 را چراغ هایش را عوض کردن + یکم دستکاری
نه بابا! دیگه از این خبرا هم نیست که 206 را دستکاری کنند! درهرصورت به نظر من از مینیاتور سایپا که بهتره.حالا کی هم به بازار بیاد خدا داند...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)