الاهم صل علي محمد و آل محمد واهل جزاهم عجمعين صراط المستقيم و بشرالمعمنين و....
خدايا خدايا تا انقلاب مهدي از نهضت خميني محافظت بفرما ديدي من چقدر روي كشورم تعصب دارم![]()
الاهم صل علي محمد و آل محمد واهل جزاهم عجمعين صراط المستقيم و بشرالمعمنين و....
خدايا خدايا تا انقلاب مهدي از نهضت خميني محافظت بفرما ديدي من چقدر روي كشورم تعصب دارم![]()
دوستان بعضي از گوشي ها واقعن خوبن و در مقايسه بين اونا فقط سليقه ي شخص ميتونه معثر باشه.
الانم ان96 و 8510 گوشي هاي خوبي هستن و دوستي که ميخاد گوشي بگيره به نظره من بهترين کاري که ميتونه انجام بده اينه که با هر دو گوشي کار کنه و يکي را انتخاب کنه.
البته نظره خودم 8510 ميباشد.اينم بگم که من با هيچ کدوم از اين دو گوشي کار نکردم ولي چون از دوستان در مورد ان96 يه سري چيزا شنيدم برا همين 8510 را انتخاب کردم چون 8510 فقط بعضي ها از باطريش ايراد ميگيرن که اينم بعد از مدتي کار درست ميشه.
اگر من جاي شما بودم با توجه به حرف هايي که دوستان زدن حتمن با هر دو گوشي کار ميکردم و بعد يه جمع بندي ميکردم بعد يکي را انتخاب ميکردم.هر کدام هم گرفتي خوبه و حرفي براي گفتن داره.
سلام متاسفانه این تاپیک هیچ کمکی به من نکرد . از نظر من به عنوان یک مصرف کننده ایرانی گوشی خوبه که خوب آنتن بده کیفیت مکالمه بالا باشه طول عمر شارژ باطریش بالا باشه . کیفیت دوربین و اسپیکرش بالا باشه و دوربینش فلاش داشت باشه و همچنین صدای اسپیکرش رسا باشه . قابلیت ساپورت مموری با ظرفیت بالا رو داشته باشه . سرعتش خوب باشه . قابلیت ساپورت انواع نرم افزار رو داشته باشه و همچنین بشه هکش کرد . امکانات ارتباطی بالایی داشته باشه . بلوتوث لن وایرلس اف ام ترنسمیتر کابل یو اس بی جی پی اس ساپورت باندهای مختلف سیم کارت . لوازم یدکیش در بازار موجود باشه و از همه مهمتر قیمت مناسب و معقولی داشته باشه . شما در این تاپیک بین دو مدل خاص مقایسه انجام میدید . خیلی خوبه از مشکلات یک مدل خاص صحبت بشه و اینکه مشکلاتش قابل رفع هست یا خیر . در مورد محاسن گوشی ها شرکت های سازنده به اندازه کافی تبلیغات میکنن . با تشکر
شما این تاپیکو از کجا پیدا کردی ؟![]()
اگه میخای گوشی تو این مایه ها بخری ان86 پیشنهاد میشه
8510 و ان96 به تاریخ پیوستن ... البته هنوزم من سر حرفم هستم 8510 خیلی بهتره![]()
i8510 که خیلی سرتره ولی در کل برای شما یهx6کافیه یاn86
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)