اگر مشگل داشته باشه و فارسی سازش اذیت کنه و خوب نباشه باید پاک کرددر ضمن شما اگه نصبش کردی دیگه لزومی نداره که پاکش کنی.
اگر مشگل داشته باشه و فارسی سازش اذیت کنه و خوب نباشه باید پاک کرددر ضمن شما اگه نصبش کردی دیگه لزومی نداره که پاکش کنی.
سلام.
اول اینکه مبارکه و باید فارسی ساز رو نصب کنی.نه تنها فارسی ساز بلکه خیلی برنامه های دیگه.اگر بخواد غیر از این باشه واسه چی رفتی اینو خریدی ؟ خوب یک 1100 میخریدی باهاش ال میکردی.
اما فارسی ساز معمولا" یکی از برنامه هایی هست که شما تا بتونی اونی که با مدل گوشیت میخونه رو پیدا کنی شاید یکم دردسر داشته باشه.اینکه دوستمون فرمودن اگه اذیت کرد باید هارد ریست کنی میتونم بگم توی 99% مواقع همینطوره اما این نباید باعث بشه که بیخیالش بشی.
شما قبل از هر برنامه ای فارسی ساز رو نصب کن تا اگر مجبور به هارد ریست شدی زیاد تو زحمت نیفتاده باشی.ضمن اینکه شما میتونی با گرفتن بکاپ در هر مرحله (بعد از نصب موفقیت امیز یک برنامه) هر جا که مجبور به هارد ریست شدی بکاپ رو اجرا کنی و دستگاه رو برگردونی به حالت قبل از نصب اون برنامه مخرب.
من نمیدونم چه فارسی سازی با ویوا همخونی داره سعی میکنم پیدا کنم و همینجا بهتون معرفی کنم.
سلاممن نمیدونم چه فارسی سازی با ویوا همخونی داره سعی میکنم پیدا کنم و همینجا بهتون معرفی کنم.
یه فارسی ساز خوب هست که تو تایپیک خودش میگم با فارسیش زیاد کار نکردم اما بد نیست
نیما جان زحمت تایپیک با خودت
قسمت پاکت پیسی
بقیه ش تو تایپیک ویوا
Last edited by S@nti@go_s&k; 17-04-2009 at 22:47. دليل: .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)