دوست عزیز من همین الان برای اطمینان دوباره سرچ کردم این شبکه وجود داشت یه راه دیگه رو ازمایش کن جستجوی کلی رو بزن تا تمام نیلست رو برات بیاره
دوست عزیز من همین الان برای اطمینان دوباره سرچ کردم این شبکه وجود داشت یه راه دیگه رو ازمایش کن جستجوی کلی رو بزن تا تمام نیلست رو برات بیاره
دوست عزیز
من شبکه رو پیدا کردم
فقط یک سوال داشتم که به زمان ایران که امشب هست چه ساعتی پخش میشه ؟
دوست عزیز امشب به ساعت 22.30 به وقت عربستان بود فکر کنم برنامه هم حدود نیم تا 1 ساعت هست من بدبخت تمام شهرمون نمیدونم پارازیته یا چه اصلا" 80 تا 90 درصد شبکه ها سیگنال نداره من بدبخت برای این رو میخواستم ببینم برنامه امشب چطوریه من هفته قبل بازی منچستر و پورتو در بین دونیمه این برنامه رو دیدم ولی شما حدود امشب با شروع بازی یونتوس و لازیو چکش کن هر 10 دقیقه یه بار و ساعت دقیق رو بگو من الان تا نمیدونم کی شبکهام خرابه
دوستان یه خبر خوش چند مدتی بود که کانال game one با رفتن پکیج tps اونم ناپدید شد ولی الان بازهم سروکلش پیدا شده و اونم پخش برنامه هش ازاده یعنی میتونی راحت بدون کد و سافتکم اینجور چیزا ببینید
اینم فرکانس تازه
فرکانس قوی 11034 V 27500
دوست عزیز مدت زیادی هست از این شبکه دورم ولی برو به سایتشون اونجا لیست روزانه پخش برنامه هاشو میزاره سایتش فکر کنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یادش بخیر 6 سال پیش روی هاتبرد یه شبکه بود که 24 ساعت free بود خیلی باهاش حال میکردم به اسم Game Network . رو دستش نیومده هنوزم که هنوزه.
الان کانال درست حسابی که بشه تریلر های بازی های جدید را باهاش دید کدومه؟
چون با این اینترنت نفتی که نمیشه این تریلرهای پرحجم رو دید حداقل با این کانال ها میشه
همون game one ـه که با Gbox و CCcam فقط باز میشه ...![]()
فرکانسش رو هم میدونین؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)