تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 23 از 23

نام تاپيک: دوربین دیجیتال تا سقف 200 تومان

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آ1000 نسبت به آ590 تنظیمات دستی مستقیم کمتری داره ولی از طرق دیگه و تحت عناوین مختلف اونا رو - البته بجز فوکوس دستی - جبران کرده - همه چیز مثل سونی اتوماتیک نیست - دلیل این که من آ590 رو معرفی نکردم این بود که عکس های این دوربین در نور اطاق نویز زیادی بخصوص در ایزوهای بالای 200 داره که اصلا قابل چشم پوشی نیستند

دوست عزیز با عرض معذرت باید با شما مخالفت کنم چون تو سه روز گذشته من در نور اطاق یعنی باچند تا لامپ کم مصرف 60 وات لوستر هم با سونی 130 عکس گرفتم و هم با کنون آ1000 - هر دو با و بدون فلاش - با تنظیمات مختلف - تا ایزو 800 (تا اینجاهردو رو چک کردم - ایزوهای بالاتر رو تو این هفته چک میکنم و اگر دوستان مایل باشند در هر مرحله نتایج رو مینویسم) - هر دو عکسهای قابل قبولی برای یوزر معمولی ارائه دادند
    دوست عزیز ایزوی 800 رو تو این دوربینهای این رده فراموش کنید. چون عاقبتشون shift +delet است. اونم با سنسور و قابلیتهای اتوماتیک این دوربینها.کلا مد اتوماتیک دوربینها خیلی در محیطه بسته خوب عمل نمیکنن. بنظره من دوربینی که تقدم شاتر بر دیافراگم داره و یا تقدم دیافراگم به شاتر و تنظیماته فوکوس دستی را داره و دارای مود Manual که بشه تمامه تنظیمات رو به صورته دستی انجام داد اونموقع بهش می شه گفت دوربینه غیره اتوماتیک.
    من منظور شما رو از اینکه فرمودید تحته عنواین مختلف جبران کرده متوجه نشدم؟
    a590 وربین ارزده های است با توجه به قیمت و قابلیتهاش .شما با هر دوربینی در این رده با ایزوی بالای 200 بخواهید عکس بگیرید مطمئنا عکسهای نویزی بدست می آوریدو تنها مشکله این دوربین نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اکثر مغازه های خواروبار فروشی - الکتریکی - صوتی و تصویری و... در کنار نوار ویدئو و سی دی خام انواع باطری های قلمی از معمولی گرفته تا آلکالاین و گاها شارژی رو دارن بنابر این مشکلی برای تهیه باطری قلمی وجود ندارد

ضمنا هر کدوم از باطری ها مزایا و معایبی دارند - باید همه اونها با هم در نظر گرفته بشن و این خودش لازمه یک بحث طولانی هست اما در کل میشه به چند نکته اشاره کرد

اول باطری های مخصوص دوربین ها که این روزها معمولا یا لیتیوم یون (li-ion) هستند یا li-polymer
    مزایای این باطری ها شارژ سریع - نگهداری شارژ بمدت طولانی و سازگاری بیشتر با دستگاه - چون توسط طراحان دستگاه انتخاب شده اند

معایب: در صورت خراب شدن در نقاط دور افتاده قابل دسترس نیستند - در صورت دشارژ باید صبر کنید تا شارژ شوند - در صورت نیاز به باطری یدکی برای استفاده در زمان بیشتر باید مبلغ زیادی برای خرید آنها (نوع اصلی) پرداخت شود -هزینه تعویض بسیار بیشتر از باطری های قلمی است

دوم باطری های قلمی - فکر کنم هر چیزی برای اولی گفتیم رو باید برعکسش رو برای اینها بگیم اما بسیاری از آنها در مورد زمان نگهداری شارژ و زمان شارژ با باطری های نوع اول رقابت میکنند
    شما چرا تاکیید دارید به خراب شدنه باطریها .باطریهای لیتیومی به این راحتیهاخراب بشو نیستن و احتمالش کمه.بهتره بگید در صورت تمام شدن.
    کلا این مبحث بر میگرده به سلیقه فرد و نوع کاربری.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شما چرا تاکیید دارید به خراب شدنه باطریها .باطریهای لیتیومی به این راحتیهاخراب بشو نیستن و احتمالش کمه.بهتره بگید در صورت تمام شدن.
    کلا این مبحث بر میگرده به سلیقه فرد و نوع کاربری.
    میدونید که این باطریها (lLi-Polymer) در بهترین شرایط 2000 بار شارژ میشوند عمر باطری های Li-ion از این هم کمتره! پس برای کسی که زیاد عکس میگیره بین یک تا سه سال و نه بیشتر بیشتر عمر میکنند

با اون قسمت آخر هم کاملا موافقم و اصلا موارد مختلف رو بر مبنای صحت اینها یعنی سلیقه فردی و نوع کاربری نوشتم تا کاربر برمبنای سلیقه و نیازش انتخاب کنه

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •