عمل پیوند زدن دو جنس مختلف با هم:این موضوع، یک جنبهی جدید از سریهای بازیPS2 «Harvest moon» است. شما میتوانید محصولات کشاورزی اصلی خود را با هم ترکیب کرده تا سبزیجات و میوههای جدید تولید کنید، حتی میتوانید اینکار را برای بار دوم و سوم نیز انجام دهید و نتایج خیلی جالبی بگیرید. بطور واضح، بخش سرگرمکنندهی این کار، فهمیدن این موضوع است که چه ترکیباتی محصولات کشاورزی جدید را بهوجود میآورند، اما من میتوانم ترکیباتی را که خودم از طریق آزمون و خطا کشف کردم، با شما در میان بگذارم. شما در زیر نکات مربوط به لیستی را خواهید یافت که در رابطه با فرآیند پیوند زدن دو جنس مختلف میباشد. من در این بخش، به خانهی تاکاکورا (Takakura) توجه کردم و فهمیدم که تارتان (Tartan) در سال دوم در آنجا ظاهر میشود. در ابتدا او فقط به شما پیشنهاد میکند تا محصولات کشاورزی و بذرهای شما را «تجزیه و تحلیل» کند و این کار تا زمانیکه او فقط به شما میگوید که خودتان با آزمودن وسایلی که در کولهپشتی خود دارید میتوانید چه چیزهایی را پیدا کنید، کاملاً بیفایده است. شما باید پیش از آنکه او حتی به شما پیشنهاد پیوندزدن چیزی را بدهد، بارها نزد وی بروید و چندین بار با او صحبت کنید. مطمئن شوید که پیش از هر تلاش برای ترکیبات جدید، کارهای خود را ذخیره (Save) کردهاید. ساختن پیوندهای جدید، اکثراً با حدس و گمان است. من همچنین این موضوع را کشف کردهام که تارتان (Tartan) براساس «خصوصیات اخلاقی» خاصی رفتار میکند و تحت آن شرایط، دیگر شما هر تلاشی که بکنید، موثر نخواهد شد. هنگامیکه این اتفاق میافتد، به سادگی بازی را از نو آغاز کنید (Restart) و همهی این کارها را مجدداً انجام دهید. ترکیبی که دفعهی اول موثر نبود، ممکن است بار دوم موثر واقع شود. تمام این ترکیبات که در زیر آمده است، توسط من امتحان شدهاند و بر روی آنها کار شده است. ترتیبی که از طریق آن انتخابهای خودتان را وارد میکنید، بسیار مهم است. به عنوان مثال، ترکیب گوجهفرنگی و هویج، سبزی جدیدی به نام توماکا (Tomaca) را ایجاد خواهد کرد، اما ترکیب هویج و گوجهفرنگی هیچ چیزی را بهوجود نخواهد آورد.
نامهای محصولات کشاورزی میتوانند در تعیین اینکه چه محصول جدیدی تولید خواهد شد، کمک کننده باشند. ترتیبی که بوسیلهی آن محصولات کشاورزی را با هم ترکیب میکنید، همهی این تفاوتها را بهوجود میآورد. بطور مثال، هنگامیکه شما یک توتفرنگی را با هر چیزی ترکیب میکنید، قسمت «توت» (Berry) به تولید یک محصول جدید، متمایل میشود و در مورد گوجهفرنگی، این قسمت توما (Toma) است که در محصول جدید، غالب میباشد. بنابراین وقتیکه یک توتفرنگی با یک گوجهفرنگی ترکیب میشود، نام آن «بری توما» (Berrytoma) خواهد بود. در نتیجه هنگامیکه من به شما میگویم که نام یکی از محصولات پیوندی «پوتاملو» (Potamelo) است، این اسم را به قسمتهای اولیه تجزیه کنید تا متوجه شوید که چه محصولاتی با هم ترکیب شدهاند و این محصول جدید را ایجاد کردهاند. درست است، این محصول از ترکیب سیبزمینی (Potato) و خربزه (Melon) بوجود آمده است. اما همیشه اسم محصول دقیقاً نشان دهندهی اجزای تشکیلدهندهی آن نیست. این فقط الگویی است که من هنگامیکه عمل پیوندزدن را امتحان میکردم به آن توجه کردم. محصولات کشاورزی مختلف و «کمیابی» وجود دارند که شما قادر به تهیهی آنها خواهید بود. محصولات نسل سوم (پیوندی دفعهی سوم) معمولاً ترکیبی از محصولات نسل دوم (پیوندی دفعهی دوم) هستند. شما میتوانید در صورتی که فقط از چهار کلمه برای هر نام استفاده میکنید، برای این محصولات جدید اسم بگذارید. وقتی تارتان (Tartan) به شما چیزی مانند این را میگوید به حرف او گوش کنید: «شرط میبندم که اگر تِرَدی (Trady) و یک بِریلون (Berrylon) را با هم ترکیب کنید، چیز جالبی بهوجود خواهد آمد.» ابتدا شما باید بفهمید که چطور میشود یک تردی و یک بریلون را بوجود آورد و بعد، بالاخره میتوانید بهدنبال تولید یک محصول کمیاب بروید. من هنوز بسیاری از چنین محصولاتی را تولید نکردهام، بنابراین هنوز نمیدانم که آیا میتوانید محصولات کشاورزی کمیاب را نیز با هم ترکیب کرده و نسل دیگری از آنها را بوجود بیاورید یا خیر. شما همچنین میتوانید گلهای خاص را از ترکیب بذرها بوجود آورید و به نتایج موثرتری برسید. بهترینِ این نوع گلها، گلهایی با بذرهای عالی است. این نوع گلها را با هر نوع بذری ترکیب کرده تا سریعاً آنها را به بذر با کیفیت «S» تبدیل کنید. این کار در مورد بذرهای درختان، بسیار خوب نتیجه میدهد زیرا بعدها شما میوههایی با کیفیتی بسیار بهتر از آن درخت، برداشت خواهید کرد. همچنین شما میتوانید هر نوع محصول کشاورزی را که از یک بذر با کیفیت «S» به دست آورید، در دستگاه دانهساز قرار دهید تا بذرهای«S» بیشتری تولید کند. «Gomsoil» به شما این اجازه را میدهد تا بذر خود را در هر خاکی با هر کیفیتی بکارید و هنگامیکه «Happy lamp» با هر نوع بذری ترکیب شود به محصول شما این اجازه را خواهد داد که در طول هر فصلی رشد کند. شما در طول زمستان بصورت یک روز در میان، دو عدد بذر عالی پیدا خواهید کرد که یکی از آنها در نزدیکی یدککش بدبوی کادی (Cody) (بعد از مرداب لاکپشت) (Turtle Swamp) و دیگری در طرف دیگری در طرف چپ مسیری است که به سمت آبشار و محل حفاری کارتر (Carter) میرود. شما در طول تابستان و هر پنج روز در حالیکه بهطرف خانهی دکتر میروید، «Happy lamp» ها را پیدا خواهید کرد. آنها بصورت گلهای قرمز هستند. در صورتیکه درست آنها را در روز اول به دست آورید، میتوانید هر تابستان دوبار آنها را بچینید که مجموع «Happy lamp» ها در هر سال بیست عدد میباشد. من در سال چهارم بازی هستم و تازه تولید نسل دوم درختان را آغاز کردهام. بعدها اطلاعات بیشتری را که در مورد پیوند زدن و از طریق آزمایشات خود کشف کردهام به این اطلاعات اضافه خواهم کرد و همهی آنها را با مطابقت دادن در یک دفترچه نگهمیدارم.
حالا همهی محصولات کشاورزی پیوندی را که من از طریق آزمایشاتم کشف کردهام بصورت ترتیب الفبایی آوردهام. توجه داشته باشید که این یک لیست کامل نیست و نام محصولات کمیاب در زیر آنها آمده است:
بشبر (Bashber) : سیبزمینی (Potato) + هندوانه (Watermelon)
بریبر (Berryber) : توتفرنگی (Strawberry) + هندوانه
بریلون (Berrylon) : توتفرنگی + خربزه (Melon)
بری توما (Berrytoma) : توتفرنگی + گوجهفرنگی (Tomato)
کَبِر (Cabber) : هندوانه + هویج (Carrot)
کَبِری (Cabbery) : هویج + توتفرنگی
کَدی (Cady) : هویج + شلغم (Turnip)
کَمِلو (Camelo) : هویج + خربزه
دایب (Dhibe) : شلغم + توتفرنگی
گِهجو (Gehju) : انگور (Grape) + موز (Banana)
گرتوما (Gretoma) : هندوانه + گوجهفرنگی
جوروم (Jurum) : انگور + هلو (Peach)
کندی (Candy) : شلغم + سیبزمینی (Yam)
کنرو (Kanro) : سیبزمینی + هویج
کشری (Kashry) : سیبزمینی + هندوانه
لنماگ (Lanmuge) : پرتقال (Orange) + هلو
مَجِنگ (Magenge) : موز + پرتقال
مَجِروم (Magerum) : خربزه + گوجهفرنگی
اوراج (Orahge) : انگور + پرتقال
اورافو (Oraphu) : پرتقال + سیب (Apple)
فوجو (Phuju) : سیب + انگور
فوروم (Phurum) : سیب + هلو