تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 28 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 276

نام تاپيک: harvest moon a wonderful life

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بار كرديم تو سايلنت هيل

پيش فرض

عمل پیوند زدن دو جنس مختلف با هم:
    این موضوع، یک جنبه‌ی جدید از سری‌های بازی
    PS2 «Harvest moon» است. شما می‌توانید محصولات کشاورزی اصلی خود را با هم ترکیب کرده تا سبزیجات و میوه‌های جدید تولید کنید، حتی می‌توانید این‌کار را برای بار دوم و سوم نیز انجام دهید و نتایج خیلی جالبی بگیرید. بطور واضح، بخش سرگرم‌کننده‌ی این کار، فهمیدن این موضوع است که چه ترکیباتی محصولات کشاورزی جدید را به‌وجود می‌آورند، اما من می‌توانم ترکیباتی را که خودم از طریق آزمون و خطا کشف کردم، با شما در میان بگذارم. شما در زیر نکات مربوط به لیستی را خواهید یافت که در رابطه با فرآیند پیوند زدن دو جنس مختلف می‌باشد. من در این بخش، به خانه‌ی تاکاکورا (Takakura) توجه کردم و فهمیدم که تارتان (Tartan) در سال دوم در آنجا ظاهر می‌شود. در ابتدا او فقط به شما پیشنهاد می‌کند تا محصولات کشاورزی و بذرهای شما را «تجزیه و تحلیل» کند و این کار تا زمانی‌که او فقط به شما می‌گوید که خودتان با آزمودن وسایلی که در کوله‌پشتی خود دارید می‌توانید چه چیزهایی را پیدا کنید، کاملاً بی‌فایده است. شما باید پیش از آنکه او حتی به شما پیشنهاد پیوندزدن چیزی را بدهد، بارها نزد وی بروید و چندین بار با او صحبت کنید. مطمئن شوید که پیش از هر تلاش برای ترکیبات جدید، کارهای خود را ذخیره (Save) کرده‌اید. ساختن پیوندهای جدید، اکثراً با حدس و گمان است. من همچنین این موضوع را کشف کرده‌ام که تارتان (Tartan) براساس «خصوصیات اخلاقی» خاصی رفتار می‌کند و تحت آن شرایط، دیگر شما هر تلاشی که بکنید، موثر نخواهد شد. هنگامی‌که این اتفاق می‌افتد، به سادگی بازی را از نو آغاز کنید (Restart) و همه‌ی این کارها را مجدداً انجام دهید. ترکیبی که دفعه‌ی اول موثر نبود، ممکن است بار دوم موثر واقع شود. تمام این ترکیبات که در زیر آمده است، توسط من امتحان شده‌اند و بر روی آن‌ها کار شده است. ترتیبی که از طریق آن انتخاب‌های خودتان را وارد می‌کنید، بسیار مهم است. به عنوان مثال، ترکیب گوجه‌فرنگی و هویج، سبزی جدیدی به نام توماکا (Tomaca) را ایجاد خواهد کرد، اما ترکیب هویج و گوجه‌فرنگی هیچ چیزی را به‌وجود نخواهد آورد.
    نام‌های محصولات کشاورزی می‌توانند در تعیین اینکه چه محصول جدیدی تولید خواهد شد، کمک کننده باشند. ترتیبی که بوسیله‌ی آن محصولات کشاورزی را با هم ترکیب می‌کنید، همه‌ی این تفاوت‌ها را به‌وجود می‌آورد. بطور مثال، هنگامی‌که شما یک توت‌فرنگی را با هر چیزی ترکیب می‌کنید، قسمت «توت» (
    Berry) به تولید یک محصول جدید، متمایل می‌شود و در مورد گوجه‌فرنگی، این قسمت توما (Toma) است که در محصول جدید، غالب می‌باشد. بنابراین وقتیکه یک توت‌فرنگی با یک گوجه‌فرنگی ترکیب می‌شود، نام آن «بری توما» (Berrytoma) خواهد بود. در نتیجه هنگامی‌که من به شما می‌گویم که نام یکی از محصولات پیوندی «پوتاملو» (Potamelo) است، این اسم را به قسمت‌های اولیه تجزیه کنید تا متوجه شوید که چه محصولاتی با هم ترکیب شده‌اند و این محصول جدید را ایجاد کرده‌اند. درست است، این محصول از ترکیب سیب‌زمینی (Potato) و خربزه (Melon) بوجود آمده است. اما همیشه اسم محصول دقیقاً نشان دهنده‌ی اجزای تشکیل‌دهنده‌ی آن نیست. این فقط الگویی است که من هنگامی‌که عمل پیوندزدن را امتحان می‌کردم به آن توجه کردم. محصولات کشاورزی مختلف و «کمیابی» وجود دارند که شما قادر به تهیه‌ی آن‌ها خواهید بود. محصولات نسل سوم (پیوندی دفعه‌ی سوم) معمولاً ترکیبی از محصولات نسل دوم (پیوندی دفعه‌ی دوم) هستند. شما می‌توانید در صورتی که فقط از چهار کلمه برای هر نام استفاده می‌کنید، برای این محصولات جدید اسم بگذارید. وقتی تارتان (Tartan) به شما چیزی مانند این را می‌گوید به حرف او گوش کنید: «شرط می‌بندم که اگر تِرَدی (Trady) و یک بِری‌لون (Berrylon) را با هم ترکیب کنید، چیز جالبی به‌وجود خواهد آمد.» ابتدا شما باید بفهمید که چطور می‌شود یک تردی و یک بری‌لون را بوجود آورد و بعد، بالاخره می‌توانید به‌دنبال تولید یک محصول کمیاب بروید. من هنوز بسیاری از چنین محصولاتی را تولید نکرده‌ام، بنابراین هنوز نمی‌دانم که آیا می‌توانید محصولات کشاورزی کمیاب را نیز با هم ترکیب کرده و نسل دیگری از آن‌ها را بوجود بیاورید یا خیر. شما همچنین می‌توانید گل‌های خاص را از ترکیب بذرها بوجود آورید و به نتایج موثرتری برسید. بهترینِ این نوع گل‌ها، گل‌هایی با بذرهای عالی است. این نوع گل‌ها را با هر نوع بذری ترکیب کرده تا سریعاً آن‌ها را به بذر با کیفیت «S» تبدیل کنید. این کار در مورد بذرهای درختان، بسیار خوب نتیجه می‌دهد زیرا بعدها شما میوه‌هایی با کیفیتی بسیار بهتر از آن درخت، برداشت خواهید کرد. همچنین شما می‌توانید هر نوع محصول کشاورزی را که از یک بذر با کیفیت «S» به دست آورید، در دستگاه دانه‌ساز قرار دهید تا بذرهای«S» بیشتری تولید کند. «Gomsoil» به شما این اجازه را می‌دهد تا بذر خود را در هر خاکی با هر کیفیتی بکارید و هنگامی‌که «Happy lamp» با هر نوع بذری ترکیب شود به محصول شما این اجازه را خواهد داد که در طول هر فصلی رشد کند. شما در طول زمستان بصورت یک روز در میان، دو عدد بذر عالی پیدا خواهید کرد که یکی از آن‌ها در نزدیکی یدک‌کش بدبوی کادی (Cody) (بعد از مرداب لاک‌پشت) (Turtle Swamp) و دیگری در طرف دیگری در طرف چپ مسیری است که به سمت آبشار و محل حفاری کارتر (Carter) می‌رود. شما در طول تابستان و هر پنج روز در حالی‌که به‌طرف خانه‌ی دکتر می‌روید، «Happy lamp» ها را پیدا خواهید کرد. آن‌ها بصورت گل‌های قرمز هستند. در صورتی‌که درست آن‌ها را در روز اول به دست آورید، می‌توانید هر تابستان دوبار آن‌ها را بچینید که مجموع «Happy lamp» ها در هر سال بیست عدد می‌باشد. من در سال چهارم بازی هستم و تازه تولید نسل دوم درختان را آغاز کرده‌ام. بعدها اطلاعات بیشتری را که در مورد پیوند زدن و از طریق آزمایشات خود کشف کرده‌ام به این اطلاعات اضافه خواهم کرد و همه‌ی آن‌ها را با مطابقت دادن در یک دفترچه نگه‌می‌دارم.
    حالا همه‌ی محصولات کشاورزی پیوندی را که من از طریق آزمایشاتم کشف کرده‌ام بصورت ترتیب الفبایی آورده‌ام. توجه داشته باشید که این یک لیست کامل نیست و نام محصولات کمیاب در زیر آن‌ها آمده است:

بشبر (
    Bashber) : سیب‌زمینی (Potato) + هندوانه (Watermelon)
    بری‌بر (
    Berryber) : توت‌فرنگی (Strawberry) + هندوانه
    بری‌لون (
    Berrylon) : توت‌فرنگی + خربزه (Melon)
    بری توما (
    Berrytoma) : توت‌فرنگی + گوجه‌فرنگی (Tomato)
    کَبِر (
    Cabber) : هندوانه + هویج (Carrot)
    کَبِری (
    Cabbery) : هویج + توت‌فرنگی
    کَدی (
    Cady) : هویج + شلغم (Turnip)
    کَمِلو (
    Camelo) : هویج + خربزه
    دایب (
    Dhibe) : شلغم + توت‌فرنگی
    گِه‌جو (
    Gehju) : انگور (Grape) + موز (Banana)
    گرتوما (
    Gretoma) : هندوانه + گوجه‌فرنگی
    جوروم (
    Jurum) : انگور + هلو (Peach)
    کندی (
    Candy) : شلغم + سیب‌زمینی (Yam)
    کنرو (
    Kanro) : سیب‌زمینی + هویج
    کشری (
    Kashry) : سیب‌زمینی + هندوانه
    لن‌ماگ (
    Lanmuge) : پرتقال (Orange) + هلو
    مَجِنگ (
    Magenge) : موز + پرتقال
    مَجِروم (
    Magerum) : خربزه + گوجه‌فرنگی
    اوراج (
    Orahge) : انگور + پرتقال
    اورافو (
    Oraphu) : پرتقال + سیب (Apple)
    فوجو (
    Phuju) : سیب + انگور
    فوروم (
    Phurum) : سیب + هلو
    پوتاملو (
    Potamelo) : سیب‌زمینی + خربزه
    رَدیتا (
    Radita) : شلغم + سیب‌زمینی
    راوری (
    Raury) : شلغم + هندوانه
    توباتاما (
    Tobatama) : سیب‌زمینی (Potato) + گوجه‌فرنگی
    تاتارو (
    Tataro) : سیب‌زمینی + هویج
    تردی (
    Trady) : شلغم + گوجه‌فرنگی
    یاماتو (
    Yamato) : سیب‌زمینی (Yam) + گوجه‌فرنگی
    محصول کمیاب (
    Rare crop) : تردی + بری‌لون
    محصول کمیاب : کنرو + ردیتا
    محصول کمیاب : کَبِر + کنرو

2. 2 کاربر از امير110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بار كرديم تو سايلنت هيل

پيش فرض

آشپزی:
    در این بازی، آشپزی کار بیهوده‌ای است، زیرا شما نمی‌توانید از روی همه‌ی دستورهای آشپزی، غذا درست کنید. برای شروع، فقط دو انتخاب دارید: سوپ و سالاد. باید پیش از گشودن رمز «
    Entrée» و انتخاب دستورالعمل دسر، تقریباً از روی 18 نوع طرز تهیه، غذا درست کرده باشید. در نسخه‌ی PS2 این بازی، نوع غذاهایی که شما می‌توانید درست کنید، عبارتند از: سوپ، سالاد، Entrée، غذای اصلی و دسر. Entrée در این بازی معادل «اردور» می‌باشد. هنگامی‌که انتخاب اردور و دسر را رمزگشایی می‌کنید و پیش از انکه بالاخره انتخاب غذای اصلی (Main course) را رمزگشایی کنید، به تقریباً ده مورد چیز دیگر نیز نیاز دارید.
    چند نکته و مورد زیرکانه:
    از همین حالا شروع به ماهی‌گیری کنید. معمول‌ترین ماهی‌ها ارزش مالی چندانی ندارند، اما موارد استفاده‌ی دیگری دارند. آن‌ها برای دستورالعمل‌های آشپزی خیلی خوب هستند و غذاهایی که پایه‌ی آن‌ها ماهی‌ها می‌باشند، می‌توانید از نظر مالی بطور خوبی پول‌ساز باشند. هنگامی‌که بتوانید اردور درست کنید، می‌توانید هرنوع ماهی را که قیمت آن کمتر از 150 دلار است به ساشیمی (
    Sashimi) تبدیل کنید و آن را با سود خوبی بفروشید. راهنماهای بازی GC در مورد AWL به این نکته توجه کرده‌اند که هنگامی‌که شما در مهمانخانه‌ی اینِر (Inner) با رابی (Ruby) دوست می‌شوید، در ادویه‌ای که از او می‌گیرید، نکته‌ای وجود دارد. ظاهراً در آن نسخه از بازی، شما فقط می‌توانید از ادویه‌ی رابی (Ruby) در هر دستورالعمل آشپزی استفاده کنید و بعد، مقداری اضافی از ادویه‌ی رابی (Ruby) به دستتان می‌رسد که می‌توانید آن‌را به قیمت 200 دلار بفروشید. من این‌کار را در طبقه‌بندی هر نوع دستورالعملی امتحان کردم و هیچ‌وقت موثر واقع نشد. همچنین یک بار سعی کردم ادویه‌ی رابی را انتخاب کنم، سپس برای بار دوم و حتی هنگامی‌که غذا درست می‌کردم برای بار سوم این‌کار را انجام دادم و همه‌ی چیزی که دستگیرم شد، یک غذای مایوس‌کننده بدون ادویه‌ی اضافی رابی بود، بنابراین متاسفنه نه ‌چنین به‌نظر می‌رسد که این حالت توسط برنامه‌نویسان بازی بصورت ثابت درآمده است ... و نمی‌توانید هنگامی‌که در نسخه‌ی PS2 مشغول به بازی هستید، بطور آزادانه از ادویه‌ی بیشتری استفاده کنید، مگر اینکه من آن‌را بصورت اشتباه انجام داده باشم. برخلاف نسخه‌های قبلی بازی، هنگامی‌که شما از دستورالعمل‌های آشپزی استفاده کنید آن‌ها ذخیره (Save) نمی‌شوند. بنابراین وقتی می‌خواهید چیزی را تهیه کنید باید هرآنچه را که در هر بار برای آن طرز تهیه نیاز دارید وارد کنید و به‌سادگی نمی‌توانید دستورالعمل استفاده‌ی قبلی را انتخاب کنید. من می‌دانم که طرز تهیه‌های زیادی وجود دارند که می‌توان در آن‌ها از محصولات کمیاب و همچنین محصولات پیوندی نسل دوم استفاده کرد، اما آنقدرها در بازی پیش نرفته‌ام که آن‌ها را امتحان کنم بنابراین دستورالعمل‌های آشپزی زیادی وجود دارند که در آینده به آن‌ها خواهم رسید. هنگامی‌که شما تهیه‌ی غذا را به پایان رساندید، آن‌را امتحان کنید تا بفهمید که آیا می‌توان به طرز تهیه‌ی آن تنوع بخشید یا خیر. بعضی از غذاها به شما این اجازه را می‌دهند که انواع مختلفی از سبزیجات ریشه‌ای و یا میوه‌های متفاوت را در تهیه‌ی همان نوع غذا به‌کار ببرید. در آغاز بخش 2، اگر شما غذای خود را در یخچال آشپزخانه بگذارید، گاهی اوقات همسر و فرزند شما آن‌را برخواهند داشت. اما اگر برای آن‌ها غذایی نگذارید، گرسنگی نمی‌کشند و هیچ اتفاقی نمی‌افتد. بنابراین اگرچه گم‌شدن انواع محصولات کشاورزی برای شما مهم نیست، اما من پیشنهاد می‌کنم که آن‌ها را در یخچال نگذارید. می‌توانید همیشه از غذاهای تهیه شده به همسر و فرزندتان هدیه بدهید تا احساسات مثبت آن‌ها را نسبت به خودتان افزایش دهید. و اما در مورد دستورالعمل‌های آشپزی (و قیمت‌های فروش آن‌ها): این لیست کاملی نیست، بلکه فقط لیستی از غذاهایی است که من توانسته‌ام آن‌ها را با توجه به موادی که دارم و یا دستورالعمل‌هایی که در جاهای مختلف وسایل خانه‌ی روستاییان دیگر پیدا کردم، تهیه کنم. لطفاً توجه داشته باشید که شما می‌توانید برای تهیه‌ی غذا از روی دستورالعمل‌های آشپزی، ترتیب مواد را به گونه‌ی دیگری نیز وارد کنید:

سوپ‌ها:
    سوپ زمینی (
    Earth soup) : سیب‌زمینی (Potato) + هویج (Carrot)100 دلار
    خوراک ماهی (
    Fish stew) : سیب‌زمینی + هویج + ماهی (Fish)250 دلار
    خوراک (
    Stew) : سیب‌زمینی + هویج + شیر (Milk) 200 دلار
    سوپ توماتوما (
    Tomatoma) : گوجه‌فرنگی (Tomato) + هویج 90 دلار
    سوپ سیب‌زمینی (
    Yam soup) : سیب‌زمینی (Yam) 110 دلار یا در زمان معامله 132 دلار
    سالادها:
    سالاد دایب (
    Dhibe salad) : دایب (Dhibe) + گوجه‌فرنگی + بری‌توما (Berrytoma) 35 دلار
    سالاد میوه (
    Fruit salad) : سیب (Apple) + پرتقال (Orange) + گوجه‌فرنگی 40 دلار
    ترشی‌های ملایم (
    Light pickles) : شلغم (Turnip) 25 دلار
    سس مخصوص (
    Marinade) : ماهی + نوعی سبزی (Mugwort) + گوجه‌فرنگی 35 دلار
    سالاد خربزه (
    Melon salad) : خربزه (Melon) + سیب + پرتقال 25 دلار
    سالاد توماکارو (
    Tomacaro salad) : گوجه‌فرنگی + هویج 35 دلار
    سالاد توماملو (
    Tomamelo salad) : گوجه‌فرنگی + خربزه 35 دلار
    اردورها:
    قارچ سرخ‌کرده (
    Fried mushrooms) : سیب‌زمینی + قارچ (Mashroom) + کره (Butter) 80 دلار
    سبزیجات سرخ‌کرده (
    Fried vegetables) : گوجه‌فرنگی + هویج + کره 70 دلار
    پای انگور (
    Grape pie) : انگور (Grape) + کره + تخم‌مرغ (Egg) 50 دلار
    پای خربزه (
    Melon pie) : خربزه + کره + تخم‌مرغ 50 دلار
    ساشیمی (
    Sashimi) : ماهی 150 دلار
    پوره‌ی سبزیجات (
    Smoothe veggie) : سیب‌زمینی + شلغم + هویج175 دلار
    غذاهای اصلی:
    کاری (
    Curry) : ادویه‌ی رابی (Ruby spice) + هویج + سیب‌زمینی 15 دلار
    گراتین (
    Gratin) : شیر (Milk) + پنیر (Cheese) + کره 200 دلار
    میونِرِ آماده (
    Meuniere set) : ماهی + کره 250 دلار
    کاری قارچ (
    Mushroom curry) : ادویه‌ی رابی + سیب‌زمینی + قارچ200 دلار
    گراتین قارچ (
    Mushroom gratin) : پنیر + قارچ + کره 150 دلار
    املت (
    Omelet) : تخم‌مرغ + کره 200 دلار
    دسرها:
    کیک هویج (
    Carret cake) : هویج + تخم‌مرغ + شیر 150 دلار
    آبمیوه (
    Fruit juice) : شیر + هلو (Peach) + انگور (Grapr) 50 دلار
    سیب‌زمینی تنوری (
    Grilled yam) : سیب‌زمینی (Yam) 75 دلار
    بستنی کَشری (
    Kashry icecream) : کشری (Kashry) + شیر قهوه‌ای (Brown milk) + شیر ممتاز (Star milk) 150 دلار
    کوکتل عشق (
    Love cocktail) : هندوانه (Watermelon) + انگور200 دلار
    تارت هلو (
    Peach tart) : هلو (Peach) + تخم‌مرغ + کره 125 دلار
    کیک عصرانه (
    Pound cake) : شیر + تخم‌مرغ + کره 175 دلار
    آبمیوه‌ غنی (
    Rich juice): شیر ممتاز (Star milk) + موز (Banana) + هلو 75 دلار
    کیک توت‌فرنگی (
    Strawberry cake): توت‌فرنگی (Strawberry) + تخم‌مرغ + شیر 190 دلار
    سیب‌زمینی شیرین (
    Sweet potato): سیب‌زمینی (Yam) + کره + تخم‌مرغ150 دلار
    کیک سبزیجات (
    Veggie cake) : گوجه‌فرنگی + تخم‌مرغ + شیر150 دلار

توجه: از نظر دبی (
    Debbie)، هر دو نوع میوه بعلاوه‌ی شیر یک دستورالعمل دسر ایجاد می‌کند.

4. این کاربر از امير110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بار كرديم تو سايلنت هيل

پيش فرض

ماهی‌گیری:
    نسخه‌ی بازی
    GC برای هر ماهی دو طبقه‌بندی دارد: ماهی‌های معمولی و ماهی‌های بزرگ. نسخه‌ی PS2 دو طبقه بندی جدید را نیز اضافه کرده است. ماهی‌های ریز و ماهی‌های بسیار بزرگ. مکان‌هایی که شما گونه‌های مختلف ماهی را از آنجا صید می‌کنید، بصورت تغییرناپذیر ظاهر می‌شوند. در اینجا قیمت‌هایی را که ون (Van) برای ماهی‌ها پرداخت خواهد کرد به همراه قیمت‌هایی که شما می‌توانید در اثر چانه‌زدن به دست بیاورید آمده است.
    من دوست دارم تا نکاتی را در مورد ماهیگیری به متن اضافه کنم هرچند این نکات می‌توانند بی‌فایده باشند. کار ماهیگیری آسان است زیرا شما حتی لازم نیست که برای انجام این کار، دست خودتان را بر روی کنترل کننده نگهدارید، اما با این حال هنوز هم حقه‌های ظریف زیادی وجود دارند که به آن‌ها بپردازید. شما با قلاب ماهیگیری خود به کنار آب می‌رسید. هنگامی‌که بتوانید از قلاب استفاده کنید، یک علامت سوال قرمز در بالای حرف «
    X» و در بالاترین قسمت صفحه به کلمه‌ی «ماهیگیری» (Fishing) تبدیل خواهد شد. «X» را بزنید تا بتوانید قلاب خود را در آب بیاندازید. من معمولاً هنگامی‌که در این مدت منتظر هستم یک کتاب یا مجله می‌خوانم. هرچند در صورتی‌که سیستم نصب نوسان را روشن نکرده باشید (از طریق قفسه‌ی کتاب‌ها در خانه)، این کار به خوبی انجام نخواهد شد. در ابتدا، ماهی چند بار به انتهای قلاب ماهیگیری شما می‌زند و هنگامی‌که این موضوع اتفاق بیفتد، کنترل کننده‌ی شما کمی تکان خواهد خورد. ماهی می‌تواند پیش از گاز گرفتن قلاب، از یک تا پنج یا شش بار به هر قسمت قلاب بخورد. وقتیکه ماهی آن‌را گرفت، پاشیدن آب را خواهید دید و سروصدای دیگری از کنترل کننده‌ی خود خواهید شنید. حالا، زمانی است که شما باید احتیاط کنید. در این مرحله نباید بلافاصله قلاب را بالا بکشید و «X» را بزنید. اگر «X» را خیلی زود بزنید، با یک قلاب خالی مواجه خواهید شد. همین اتفاق در زمانی‌که قلاب را خیلی دیر بالا بکشید نیز می‌افتد. پس منتظر باشید تا پاشیدن آب و قیل‌وقال تمام شود و بعد «X» را بزنید. هنگامی‌که این‌کار را زیاد انجام دهید، زمان کافی برای پایین نگه‌داشتن قلاب را به دست خواهید آورد.
    حالا نکته‌ای در مورد قیمت‌گذاری ماهی‌ها:
    دومین رقم، بالاترین قیمتی است که می‌توانید در معامله‌ی با
    Van به آن برسید.

ماهی نیامان بسیار کوچک (
    Nyamane)G 50

ماهی نیامان
    60 G

ماهی نیامان بزرگ
    G (156) 130

ماهی نیامان بسیار بزرگ
    G (240) 200

ماهی‌ هاچِپ بسیار کوچک (
    Huchep) G 60

ماهی هاچپ
    G 90

ماهی هاچپ بزرگ
    G (240) 170

ماهی هاچپ بسیار بزرگ
    G (300) 250

ماهی اسنلت بسیار کوچک (
    Snelt)20 G

ماهی اسنلت 30
    G
    ماهی اسنلت بزرگ 60
    G

ماهی اسنلت بسیار بزرگ 100
    G
    ماهی کولومبو بسیار کوچک (
    Colombo) G 10

ماهی کولومبو 20
    G

ماهی کولومبو بزرگ
    40 G

ماهی کولومبو بسیار بزرگ
    100 G
    ماهی رِین‌باب بسیار کوچک (
    Rainbob) G 70

ماهی رین‌باب
    80 G

ماهی رین‌باب بزرگ
    G (180) 150

ماهی رین‌باب بسیار بزرگ
    G (600) 500

ماهی شارشارک بسیار کوچک
    Sharshark) ( G (600) 500
    ماهی شارشارک
    G (720) 600

ماهی شارشارک بزرگ
    G (1440) 1200

ماهی شارشارک بسیار بزرگ
    G (3000) 2500

ماهی یامان بسیار کوچک (
    Yaman)G (360) 300

ماهی یامان
    G (600) 500

ماهی یامان بزرگ
    G (1200) 1000

ماهی یامان بسیار بزرگ
    G (2400) 2000

من تابحال توانسته‌ام ماهی‌های شارشارک (
    Sharshark)، رین‌باب (Rainbob)، هاچپ (Huchep) و نیامان (Nyamane) را به همراه ماهی‌های بسیار معمولی کولومبو (Colombo) و اسنلت (Snelt) را صید کنم. ماهی‌های هاچپ و نیامان بیشتر در نزدیکی آبشار هستند در حالیکه شارشارک‌ها و رین‌باب‌ها در منطقه‌ی جنوب پل و به‌طرف اقیانوس یافت می‌شوند. همچنین به‌نظر می‌رسد که نوعی ماهی کمیاب در مرداب لاک‌پشت (Turtle swamp) و چشمه‌ی الهه (Goddess spring) وجود دارد اما بیشتر اوقات شما فقط برای صید ماهی‌های بی‌اهمیت «کولومبو» و «اسنلت» می‌روید. فراموش نکنید که حتماً عمل معاوضه‌کردن ماهی‌ها را با وَن (Van) انجام دهید تا قیمت هر ماهی افزایش یابد و بدین ترتیب شما صاحب پول بیشتری خواهید شد.

6. این کاربر از امير110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بار كرديم تو سايلنت هيل

پيش فرض

فروشگاه وَن (Van):

بسیارخوب، من اطلاعاتی کافی در مورد بازدیدهای ون از شهردارم که آن‌طور که تعداد دفعات آن‌را شمرده‌ام، وقت آن رسیده است که بازی را ادامه بدهیم و بخش مخصوص ون را به خودش اختصاص بدهیم! ون در روزهای سوم و هشتم هر فصل ظاهر می‌شود. او معمولاً حدود ظهر، فروشگاه خود را باز می‌کند، اما من متوجه شده‌ام که در بعضی از مناسبت‌ها او دیرتر هم این کار را انجام می‌دهد. یک روز او فروشگاهش را تا ساعت 2 بعدازظهر باز نکرد! وقتی که فروشگاهش را باز می‌کرد، همیشه این موضوع با متوقف کردن بازی برای یک لحظه اعلام می‌شود. ای کاش این موضوع هربار اتفاق نمی‌افتاد زیرا پس از سال اول، من دیگر بطور قطع می‌دانم که ون چه زمانی در آنجاست و در صورتی‌که چیزی برای فروش داشته باشم، خودم می‌روم و فروشگاهش را پیدا می‌کنم. ون کالاهای بخصوصی را می‌فروشد که در همه جا یافت نمی‌شود و عبارتند از:
    1- صفحه‌های گرامافون
    :
    من توانسته‌ام دو عدد صفحه‌ی گرامافون را از ون بگیرم. صفحه‌هایی به نام‌های ترانه‌ی بهار (
    Sprivg song) و یک موضوع زمستانی (A winter theme). هنگامی‌که صفحه‌ی موضوع زمستانی را خریدم، نام آن از لیست ون حذف شد، اما حتی با اینکه یک صفحه‌ی ترانه‌ی بهار را خریده‌ام، هنوز نام آن در لیست ون وجود دارد بنابراین هنوز هیچ سرنخی ندارم که آیا این موضوع اتفاقی بوده است یا خیر و اگر نیست، چیست؟
    من در سال چهارم هستم و هنوز منتظرم که ون صفحه‌های گرامافون بیشتری را به من تعارف کند. اما فکر می‌کنم همین دو صفحه‌ی گرامافون، تنها صفحه‌هایی باشند که شما می‌توانید از او بگیرید.

2- تخم‌مرغ‌های طلایی:
    ون این نوع تخم‌مرغ‌ها را نمی‌فروشد، شما آن‌ها را به او می‌فروشید. اما توجه به این موضوع در اینجا اهمیت دارد زیرا تخم‌مرغ‌های طلایی کالاهایی هستند که می‌توانند تا بالاترین قیمت فروش، مبادله شوند. هنگامی که ون می‌پرسد که آیا برای هر تخم‌مرغ 300 دلار می‌گیرید یا نه، بگویید «نه» و ممکن است او را وادار کنید که برای هر تخم‌مرغ 60 دلار اضافه پیشنهاد کند. هرچند که این موضوع همیشه اتفاق نمی‌افتد. در صورتی‌که او بگوید: «خیلی بد شد» (
    That’s too bad) دوباره برگردید و مجدداً امتحان کنید. من توجه کرده‌ام که تحت شرایطی توانسته‌ام تعداد تخم‌مرغ‌هایی را که می‌خواستم در یک زمان بفروشم، کاهش دهم و بعد، او پیشنهاد قیمت بالاتری را داده است. حتی زمان‌های بسیار معدودی وجود دارند که او قیمت را تا دو برابر بالا می‌برد و در این زمان‌ها شما می‌توانید تخم‌مرغ‌ها را در ازای پول بیشتری بفوشید. به هر حال من فقط دوبار موفق شده‌ام که این کار را انجام دهم. بعضی وقت‌ها پس از اینکه پنج یا شش بار برای فروش تخم‌مرغ‌ها تلاش کردید، تسلیم می‌شوید و 60 دلار اضافه برای هر تخم‌مرغ را می‌گیرید. شما می‌توانید با کار اضافی و به‌سادگی با بالابردن قیمت، پول زیادی به دست بیاورید.

3- گلدان:
    من در سال چهارم، یک گلدان بخصوص را از ون خریدم که او بعداً آن‌را به خانه‌ی من آورد. جای این گلدان در گوشه‌ی اتاق خواب شماست. در نسخه‌های قبلی «
    Harvest moon» شما می‌توانستید برای کمک به خواب و استراحت خودتان، در گلدان، گل بگذارید اما من نتوانستم هیچ گلی را در آن بگذارم. آیا کسی می‌داند که این گلدان علاوه بر تزیینی بودن به چه درد دیگری می‌خورد؟

هنگامی که گلدان را بررسی کنید، یک دستورالعمل تهیه‌ی غذا را از آن به دست می‌آورید. در غیر این‌صورت، این گلدان اساساً برای تزیین به‌کار می‌رود.

8. این کاربر از امير110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بار كرديم تو سايلنت هيل

پيش فرض

مهم تر از همه كنترل و اضا فات بازي
    کنترل بازی:
    جهات دسته: حرکت بازیکن به نقاط مختلف- انتخاب یک وسیله یا نوشته در صفحه فهرست یا موجودی
    دکمه ضربدر: انتخاب نوشته یا تایید وسیله- بررسی وسایل یا اهداف- برداشتن یک وسیله- پرت کردن وسیله- گفتگو با دیگران- دادن وسیله به دست دیگران
    دکمه مربع: استفاده از وسیله مسلح شده- خوردن آیتم قابل خوردن در دست
    دکمه دایره: کنسل کردن یک چیز
    دکمه مثلث: دیدن دوربین و بازیکن از پشت
    دکمه
    r1: باز کردن سریع صفحه انتخاب وسایل( سمت راست r1 وسمت چپ l1 برای انتخاب وسایل در صورت باز بودن صفحه موجودی)- قرار دادن وسایل یا آیتم در کولهپشتی
    دکمه
    r2: باز کردن سریع صفحه انتخاب وسایل
    دکمه
    l1: سوت زدن برای سگ
    دکمه
    r1: سوت زدن برای اسب

نکات فلوت
    :
    پس از اینکه فلوت را انتخاب و با دکمه مربع مسلح کردید، ضربدر را نگهداشته و از جهت دسته استفاده کنید:
    نشستن سگ: بالا- چپ- پایین
    خم شدن: بالا- پایین- پایین( در صورت تکرار مجدد سگ دهانش را باز می‌کند)
    دویدن پشت سر شما: چپ- راست- راست
    پارس کردن و بردن گاوها به داخل گاوداری: راست- چپ- راست
    پرش کوتاه به جلو: چپ- بالا- راست
    ایستادن روی پا: پایین- بالا- بالا

نکات ماهی‌گیری
    : پس از انتخاب قلاب با دکمه مربع آن را مسلح و با دکمه ضربدر آن را به دریاچه بیندازید. با دکمه ضربدر می‌توانید خطوط را نگهدارید و یا قرقره قلاب را بچرخانید. پس از آن با جهت چپ دسته شوک‌دار می‌توانید طعمه را به چهار جهت اصلی بچرخانید و یا اینکه هر وقت جهت‌ها فلاش نورانی زد، جهت را به آن طرف بدهید. برای ماهی‌گیری قلاب را روی سایه سیاه رنگ در مرکز دایره قرار داده وقتی که دیدید فلش سریع تکان خورد جهت‌های داده شده را با نگهداشتن دکمه ضربدر فشار دهید. اگر فلش کند تکان خورد در آن ماهی وجود ندارد.

داستان بازی
    : پدربزگ شما تونی مرده و از دار و ندار خود یک مزرعه به جای گذاشته است. شما در شهر خواهید بود و یک نامه از پدر خود دریافت می‌کنید که در آن نوشته شده است: پسرم به مزرعه پدربزرگت برو و چیزهای که او برای تو گذاشته است را بردار و مزرعه را به خوبی شخم بزن و آرایش بده. شما از افراد دهکده خواهید شنید که چنانچه تغییراتی در آن صورت نگیرد بزودی در عرض یک سال دهکده به پارک معمولی تبدیل خواهد شد. به دهکده می‌روید تا جلوی این کار را بگیرید.

10. این کاربر از امير110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بار كرديم تو سايلنت هيل

پيش فرض

اطلاعات کلی در مورد بازی
    Harvest Moon:

انتشار نسخه‌ی مخصوص «A wonderful life» برای پلی‌استیشن 2 در 28 اکتبر سال 2005 آغاز شد و اساساً دوباره بیرون آمدن همان بازی‌ای بود که برای « Game Cube» در سال 2004 منتشر شده بود اما با کمی تفاوت. آنچه انتظار می‌رفت ترکیب «A wonderful life» و «Another wonderful life» بود، به گونه‌ای که هنگامی‌که بازی را شروع کردید، بتوانید انتخاب کنید که آیا می‌خواهید خود شخص باشید یا یک دختر کشاورز. متأسفانه موضوع این‌طور نیست، در بازی PS2 شما یک مرد کشاورز هستید و باید تا آخر سال اول با یکی از چهار زن ازدواج کنید و بعد، یک فرزند پسر خواهید داشت. بله، گفتیم چهار زن. این یکی از آن تفاوت‌هایی است که ذکر شد! از جهات دیگر، این نسخه اساساً شبیه به همه‌ی بازی‌های Harvest Moon دیگر است. شما باید مزرعه‌ی کوچکی را ایجاد کنید که بسیار در کار کشت محصولات موفق است، از حیوانات مراقبت کرده و مواد غذایی تولید کنید. در این نسخه، تقریباً هر سال، حکم یک «دوره» در زندگی شما را خواهد داشت. در پایان سال، با یک دمو مواجه خواهید شد که در آن گذشت چندین سال را نشان می‌دهد و در آن شما و خانواده‌‌تان کمی پیرتر شده‌اید و خانه‌ی شما، وسعت زیادی پیدا کرده است. در پایان بازی، شما مرد پیری خواهید بود، پسر شما کاملاً بزرگ شده است و شما به نحوی امیدوارکننده صاحب یک مزرعه‌ی بسیار موفق هستید. اما واقعیت این است که خوب عمل کردن در این بازی، کار مشکلی نیست.

12. این کاربر از امير110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بار كرديم تو سايلنت هيل

پيش فرض

خوب با همه ي اين اطلا عات ديگه فكر نكنم چيزي در مورد اين بازي مونده باشه مگه نكات ريز كه اونا رو خودم كشف ميكنم ميگم با تشكر از اقا مسعود گل ببينم راستي اقا مسعود كي بايد پر ابي را از هفت كوتوله بگيري به طور كامل توزيح بده ممنون...

14. این کاربر از امير110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام امیر جان و سلام به هر کسه دیگه ای که این تاپیک رو مشاهده می کند(البته اگه کسه دیگهای باشه!)
    اطلاعات کاملی راجع به صفحه های گرامافون دارم که بهتون می دم.
    فقط یک خواهش دارم : برای اینکه مشکلی توی اطلاعات نباشه لطفا چیزی رو بنویسید که یا انجام دادید یا مطمئا هستید.
    (البته با اجازه آقا امیر) اینم بگم کلیه اطلاعاتی که می نویسم توسط خودم کاملا انجام گرفته.
    بابت اطلاعات جامع و خوب آقا امیر هم ممنون! راستی اگه سئوالی داریم توی یک پیغام جدا و با یک علامت خاص بفرستیم که گیج نشیم.مرسی.
    : Records

64 Memories : Defeat Kassey and Patrick at the Territory Capture game ten times total.
    Butterfly : Become friends with Marlin and speak to him when he visits the waterfall.
    Flowerbud Fall : Become friends with Rock and speak to him when he is in his room at the Inn.
    Joy of Fall : Become friends with Mukumuku.
    Marine Jazz : Become friends with Griffin and speak to him when he is alone in his room in the Blue Bar.
    Summer Memories : Become friends with Carter and speak to him when he is at the beach.
    The Bride : Become friends with Chris and speak to her when she is at home.
    Winter HM : Become friends with Kate and speak to her when she is in her room in Chapter 2 or later.
    Town Spirit : Become friends with Sebastian and enter his room.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مهم تر از همه كنترل و اضا فات بازي

کنترل بازی:
    جهات دسته: حرکت بازیکن به نقاط مختلف- انتخاب یک وسیله یا نوشته در صفحه فهرست یا موجودی
    دکمه ضربدر: انتخاب نوشته یا تایید وسیله- بررسی وسایل یا اهداف- برداشتن یک وسیله- پرت کردن وسیله- گفتگو با دیگران- دادن وسیله به دست دیگران
    دکمه مربع: استفاده از وسیله مسلح شده- خوردن آیتم قابل خوردن در دست
    دکمه دایره: کنسل کردن یک چیز
    دکمه مثلث: دیدن دوربین و بازیکن از پشت
    دکمه r1: باز کردن سریع صفحه انتخاب وسایل( سمت راست r1 وسمت چپ l1 برای انتخاب وسایل در صورت باز بودن صفحه موجودی)- قرار دادن وسایل یا آیتم در کولهپشتی
    دکمه r2: باز کردن سریع صفحه انتخاب وسایل
    دکمه l1: سوت زدن برای سگ
    دکمه r1: سوت زدن برای اسب

نکات فلوت
    :

پس از اینکه فلوت را انتخاب و با دکمه مربع مسلح کردید، ضربدر را نگهداشته و از جهت دسته استفاده کنید:
    نشستن سگ: بالا- چپ- پایین
    خم شدن: بالا- پایین- پایین( در صورت تکرار مجدد سگ دهانش را باز می‌کند)
    دویدن پشت سر شما: چپ- راست- راست
    پارس کردن و بردن گاوها به داخل گاوداری: راست- چپ- راست
    پرش کوتاه به جلو: چپ- بالا- راست
    ایستادن روی پا: پایین- بالا- بالا
    نکات ماهی‌گیری

: پس از انتخاب قلاب با دکمه مربع آن را مسلح و با دکمه ضربدر آن را به دریاچه بیندازید. با دکمه ضربدر می‌توانید خطوط را نگهدارید و یا قرقره قلاب را بچرخانید. پس از آن با جهت چپ دسته شوک‌دار می‌توانید طعمه را به چهار جهت اصلی بچرخانید و یا اینکه هر وقت جهت‌ها فلاش نورانی زد، جهت را به آن طرف بدهید. برای ماهی‌گیری قلاب را روی سایه سیاه رنگ در مرکز دایره قرار داده وقتی که دیدید فلش سریع تکان خورد جهت‌های داده شده را با نگهداشتن دکمه ضربدر فشار دهید. اگر فلش کند تکان خورد در آن ماهی وجود ندارد.

داستان بازی

: پدربزگ شما تونی مرده و از دار و ندار خود یک مزرعه به جای گذاشته است. شما در شهر خواهید بود و یک نامه از پدر خود دریافت می‌کنید که در آن نوشته شده است: پسرم به مزرعه پدربزرگت برو و چیزهای که او برای تو گذاشته است را بردار و مزرعه را به خوبی شخم بزن و آرایش بده. شما از افراد دهکده خواهید شنید که چنانچه تغییراتی در آن صورت نگیرد بزودی در عرض یک سال دهکده به پارک معمولی تبدیل خواهد شد. به دهکده می‌روید تا جلوی این کار را بگیرید.
    امیر جان این اطلاعات برای نسخه قبلی بازی havest moon هستش ، توی این بازی اصلا فلوت وجود نداره!
    Last edited by masoud5764; 24-04-2009 at 13:26.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بار كرديم تو سايلنت هيل

پيش فرض

چرا وجود داره مسعود جون در بازي به دستت مياد كه وقتي قلب سگت بالا باشه ميگيريش.
    يعني تاكاكورا برات ميارش به رنگ هاي مختلفي هم پيدا ميشه...
    Last edited by امير110; 24-04-2009 at 14:24.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •