در p990 وقتی کیبورد باز میشه ، بهش میگن فلیپ باز و وقتی کیبورد بسته میشه میگن بسته![]()
در p990 وقتی کیبورد باز میشه ، بهش میگن فلیپ باز و وقتی کیبورد بسته میشه میگن بسته![]()
جا داره تشکر کنم از این تاپیک که خیلی حال کردم
موضوع جالبیه ولی ظاهرا خبری نیست از ترفندهای .................
اینم چیزی که خودم مدتها ازش بی اطلاع بودم و خیلی حال داد وقتی پیداش کردم...
ساخت Picture Message برای SMS...
Menu > Messaging> Create a New Message >SMS
از آیکون های پایین سمت چپ اگه رو آیکونی که یه آیکون ویدیو هست کلیک کنید یه مشت شکلک میاد..
New میزنید و واسه خودتون Picture Message طراحی میکنید...
اینم واسه افرادی که کار حرفه ای میکنن...
واسه اجرای بعضی فایل ها ، پیدا کردن بعضی مسیر ها، اضافه کردن آدرس خاصی از پوشه های مموری گوشی یا مموری کارت به عنوان Home Page میتونین از بروزر گوشی استفاده کنید....
جالبه بدونید که بروزر گوشی و حتی بروزر نصبی Opera 9.5 کاملا مثل Internet Explorer میتونه تو FTP سایتها و پوشه های گوشی بگرده...
فقط کافیه تو آدرس بار بروزر بنویسید /:C و یا /...
این Alt+* رو تو اینباکس که میزنم اخرین مسیجی رو که خوندم دوباره به عنوان یه مسیج نخونده نشون میده!
والا رو هر مسیجی باشی میشه... حتی تو درفت هم این کارو میکنه..البته فقط پررنگش میکنه...
و رو Email ها هم همچنین...
سوال
وثتی روی یه مسیج هستمو اون لینک بالای صفحه رو که نوشته massage رو می زنم گزینه ی اولش نوشته download all اما با کلیک روش هیچ اتفاقی نمی افته
اون واسه چیه؟
فکر کنم مربوط به قسمت E-Mail میشه که وقتی روی Download All کلیک میکنین، گوشی میره اینترنت و تمام سر تیترهای ایمیل رو دانلود میکنه!![]()
اقایون سلام در حالت فیلیپ باز دکمه delet که سمت راست هستش رو بزنید silent میشه.
مرسی
من امتحان کردم .... نشد دوست من
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)