تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 29 از 29

نام تاپيک: خواهش ميكنم كمكم كنيد.نظرتون در مورد 6680

حـــــرفـه ای R£ɀД's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

راستي اينو هم بگم بابا با گفتن من كه گوشي شما بد نميشه كه اينقدر حرص ميخوريد
    راستي اقا رضا چند وقته n70 گرفتي شما؟
    Hsnti عزيز اول از همه بگم كه من و شايد بقيه دوستان هم اينطور فكر مي كنيم كه شما روي 6630 تعصب خاصي داري كه سليقه و نظر شما هم مورد احترام من هست.
    من اصلا بابت همچين چيزي يكخورده هم حرص نمي خورم چون مهم اينه كه من از اين گوشي خوشم اومده و اگه نه تنها شما بلكه خود شركت نوكيا هم بگه كه اين گوشي بده من ميگم كه اين گوشي براي من خوبه. و همونطور كه خودتون هم گفتين با گفته شما يا 100 نفر ديگه هم از بدي اين گوشي بگن اصلا روي قيمت بدي يا خوبي و يا ... اين گوشي تاثيري نداره.
    من اين گوشي رو تقريبا 3 هفته هست كه خريدم.

آخر فروم باز WooKMaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Hpower_sl3
    آفايون من يه آمار از مجله New york mobiles براتون ميگم كه تو 92 كشور تحقيق شده:

1-N90
    2-N70
    3-6680
    4-6681
    5-6630
    6-6670
    5-7610
    شايد اين آمار اشتباه باشه و جنبه تبليغه يه مدل خاص رو داشته باشه

پروفشنال Hpower_sl3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

اي بابا چرا كسي حرف مارو قبول نداره

منبع:new york mobiles

صفحه:24

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hsnti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

رضاي عزيز چرا نقل قولها رو ناقص مياري و هرجاشو كه دلت خواست ذكر ميكني؟
    برادر من كه گفتم عمرا" سراغ 6630 نميرم!
    حالا هي بيا بگو من به 6630 نعصب دارم
    نه! اينطور نيستش ضمنا دلايل ابدوغ خياري هم نيار اينجوري به شعور ادم توهين ميكني شما
    من از اولش هم گفتم كه ميخواستم 6680 بگيرم ولي خيلي تحقيق و بررسي كردم ديدم نه 6680 بدرد ميخوره و نه n70 با قيمت بالاش و به اين نتيجه رسيدم كه گوشيهاي سوني اريكسون خيلي بهتر از نوكيا هستش و نوكيا تنها چيزي كه مطرح داشته باشه فقط اسمش هست و سيستم عاملي كه از اون روي گوشيهاش استفاده كرده كه شكر خدا سوني اريكسون هم چند تا گوشيش از سيستم عامل سيمبين لستفاده ميكنن

البته به نظر من اگه كسي خواست نوكيا بخره يا اول 6630 بعد 7610 بعدش 6670 البته اگه قيافه و ظاهر 6630 اينقدر تابلو نبود و از خز شدنش هم بگذريم بهترين گوشي نوكياست

++

البته من در حال حاضر سوني اريكسون رو ترجيح ميدم
    البته اونطور كه فهميدم n92 هم صرف نظر از قيمتش كه اگه ايران بياد خيلي بالا خواهد بود به نظر گوشي خوبي ميادش
    البته اينم بگم كه الان چند روزه كه دارم در خصوص ويندوز موبايلها بررسي ميكنم كه اگه خدا بخواد و مقبول بيفته يكي بگيرم

پست های پشت سر هم ادغام شد
    لطفا همه مطالب رو در یک پست ارسال کنید

مـیـثــم

حـــــرفـه ای R£ɀД's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

رضاي عزيز چرا نقل قولها رو ناقص مياري و هرجاشو كه دلت خواست ذكر ميكني؟
    نه! اينطور نيستش ضمنا دلايل ابدوغ خياري هم نيار اينجوري به شعور ادم توهين ميكني شما
    من از اولش هم گفتم كه ميخواستم 6680 بگيرم ولي خيلي تحقيق و بررسي كردم ديدم نه 6680 بدرد ميخوره و نه n70 با قيمت بالاش و به اين نتيجه رسيدم كه گوشيهاي سوني اريكسون خيلي بهتر از نوكيا هستش و نوكيا تنها چيزي كه مطرح داشته باشه فقط اسمش هست و سيستم عاملي كه از اون روي گوشيهاش استفاده كرده كه شكر خدا سوني اريكسون هم چند تا گوشيش از سيستم عامل سيمبين لستفاده ميكنن

البته به نظر من اگه كسي خواست نوكيا بخره يا اول 6630 بعد 7610 بعدش 6670 البته اگه قيافه و ظاهر 6630 اينقدر تابلو نبود و از خز شدنش هم بگذريم بهترين گوشي نوكياست

++

البته اونطور كه فهميدم n92 هم صرف نظر از قيمتش كه اگه ايران بياد خيلي بالا خواهد بود به نظر گوشي خوبي ميادش
    البته اينم بگم كه الان چند روزه كه دارم در خصوص ويندوز موبايلها بررسي ميكنم كه اگه خدا بخواد و مقبول بيفته يكي بگيرم
    Hsnti جان چرا ناراحت ميشي عزيز؟؟
    من نقل قول ناقص نكردم بلكه ديدم پست شماره 17 كه شما دادي در جواب موبايل جان بوده و پست شماره 18 رو هم كه شما دادي خطاب به من بوده منم پستي رو كه خطاب به من بوده رو نقل قول كردم.
    شما 2 مورد رو كه من به قول شما دليل آبدوغ خياري آوردم بگو؟؟؟( من هم دارم نظرم رو ميدم و مثل خودت داريم با هم بحث مي كنيم حالا بگو من كجا به شعور شما توهين كردم؟؟؟؟؟!!!!! با اين طرز حرف زدن . شما به من توهين كردين !!!)
    شما فقط ميگي مدل فلان خوبه و مدل .. بده خوب عزيز شما بايد با دليل و مدرك اين حرف هات رو بزني ؟؟؟ شما شد يك پست بدي و با ذكر دليل بگي كه چرا 6630 نسبت به بقيه بهتره؟؟؟( من دلايلم رو صفحه قبل نوشتم )
    در ضمن فكر نمي كنم يك گوشي انقدر ارزش داشته باشه كه آدم بخاطرش انقدر بحث كنه و انقدر بخواد دنبال مزايا و معايبش باشه . هرچي بيشتر دنبال اين موارد باشيم انتخاب گوشي خوب براي آدم سخت تر ميشه چون هيچ گوشيي تكميل و كامل نيست . هر گوشيي يكسري مزايا و معايب خاص خودش رو داره پس نميشه هيچ وقت هم بطور قطع گفت كه فلان گوشي از اونيكي بهتره . حتي ممكنه گوشي 50 هزار توماني مزيتي داشته باشه كه گوشي 500 هزار توماني نداشته باشه ( منظورم ويبره هست)
    Last edited by R£ɀД; 10-02-2006 at 11:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Iran-North

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Hsnti
    من عمرا سراغ 6630 نميرم و اصلا قصد ندارم نوكيا بخرم و ميخوام يه pda بگيرم ولي همه شما نظرات متعصبانه خودتون ميديد و با اين نظرات ديگراني رو كه ميخوان استفاده كنن گمراه ميكنيد - مثلا همين اقاي موبايل تاحالا فكر نكنم با گوشي سيمبين داري مثل 6630 كار كرده باشه - چون اگر تاپيكها و پستهاشو دنبال كنيد خودتون متوجه ميشيد- حالا نميدونم يه سايت معتبر و معروف كه من بهش اشاره كردم كه نظرات رو هم براي مراجعه و مقايسه در اختيار بازديدكنندگانش اونهم به صورت فني و نه تجربي قرار ميده از حرفهايي كه از روي سليقه و تعصب زده ميشه كمتره!
    خوب اگه اينجوره كه من ديگه در اينمورد اصلا حرفي ندارم
    ولي بچه ها خودشون ميتونن بفهمن كه كي راست ميگه كي اشتباه!
    عزيز همين قدر بگم كه يكي از فاميلامون تو كاره موبايله و تعريف نشه تو بابل گارانتي اتصالات داره كه شعبه شماره يكش هم هست من وقتي رفتم گوشي بگيرم بجز ان ها نوكيا همه گوشي ها رو ديدم و كار كردم من از شكل قلومبه 6630 خوشم نيومد رفتم 6680 گرفتم كه الان بعد يك هفته كار كردن واقعا نسبت به 6630 سره چون داييم اين 6630 داره با هم مقايسه كرديم جيگر

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Iran-North

پيش فرض

[QUOTE=Hsnti]رضاي عزيز چرا نقل قولها رو ناقص مياري و هرجاشو كه دلت خواست ذكر ميكني؟

++

__________________________________________________ ________

عزيز ميدونيد مشكل شما كجاست مثل اينكه شما تعصب خاصي به سوني اريكسون پيدا كردين ما هر چي بگيم شما حرف مارو تكذيب ميكنيد اصلا من هم مثل شما فكر ميكردم قبل اينكه 6680 بگيرم ولي وقتي ديدم با پول 350 تومان يك گوشي پر كار با سيمباين 8 ميگيرم و كاملا بيشتر برنامه ها با هر پسوندي رو ساپورت مي كنه رفتم گرفتم .
    شما ميگي سوني اريكسون هم سيمباين داره فقط فكر كنم پي 900 و 910 هست كه هر دو دوربينشون كه مثل 6600 هست و سيمباينشون هم 7 و بجز صفحه لمسي كار خاصي نداره

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Iran-North

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Reza_S
    Hsnti جان چرا ناراحت ميشي عزيز؟؟
    من نقل قول ناقص نكردم بلكه ديدم پست شماره 17 كه شما دادي در جواب موبايل جان بوده و پست شماره 18 رو هم كه شما دادي خطاب به من بوده منم پستي رو كه خطاب به من بوده رو نقل قول كردم.
    شما 2 مورد رو كه من به قول شما دليل آبدوغ خياري آوردم بگو؟؟؟( من هم دارم نظرم رو ميدم و مثل خودت داريم با هم بحث مي كنيم حالا بگو من كجا به شعور شما توهين كردم؟؟؟؟؟!!!!! با اين طرز حرف زدن . شما به من توهين كردين !!!)
    شما فقط ميگي مدل فلان خوبه و مدل .. بده خوب عزيز شما بايد با دليل و مدرك اين حرف هات رو بزني ؟؟؟ شما شد يك پست بدي و با ذكر دليل بگي كه چرا 6630 نسبت به بقيه بهتره؟؟؟( من دلايلم رو صفحه قبل نوشتم )
    در ضمن فكر نمي كنم يك گوشي انقدر ارزش داشته باشه كه آدم بخاطرش انقدر بحث كنه و انقدر بخواد دنبال مزايا و معايبش باشه . هرچي بيشتر دنبال اين موارد باشيم انتخاب گوشي خوب براي آدم سخت تر ميشه چون هيچ گوشيي تكميل و كامل نيست . هر گوشيي يكسري مزايا و معايب خاص خودش رو داره پس نميشه هيچ وقت هم بطور قطع گفت كه فلان گوشي از اونيكي بهتره . حتي ممكنه گوشي 50 هزار توماني مزيتي داشته باشه كه گوشي 500 هزار توماني نداشته باشه ( منظورم ويبره هست)
    من كاملا با شما موافقم

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

آقا جان چرا اینقدر اعصاب خودتون رو بهم می ریزید؟
    هرکسی عقیده ای داره! حالا یکی میگه این موبایل یکی میگه اون موبایل، اصلا چه فرقی می کنه به نظر من موبایل هدف اصلیش برقراری مکالمه است، حالا یه ضره علم پیشرفت کرده یه چیزهایی شده که نباید اینجوری به جون هم بیافتید که این بهتر از اوونه!!؟
    من خودم یه گوشی نوکیا 7650 دارم مال 100 سال پیش ولی به نظرم هیچگونه امکاناتی بیشتر برای من نیازی نداره!حالا شما بیاین بحث کنید نه 6630 بهتر از 7650 و لی 6680 بهتر از دوتاشونه و نه اصلا سونی اریکسون آخرشه ،نه فقط موتورولا...!!!
    بابا هرکی بره اوون چیزی رو که دوست داره بخره دیگه بحث برا چیه؟؟؟
    ولی من می گم 7650 از همه بهتره D: :p
    (آقا شوخی کردم جدی نگیرین ها)

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •