شما مگه مقايسه كردي؟ بهادر جان مقايسه كرده و نظرش اينه كه صداي i8510 با كيفيتتره.بعدشم ما گفتيم با كيفيت تره نگفتيم بلندتره
شما مگه مقايسه كردي؟ بهادر جان مقايسه كرده و نظرش اينه كه صداي i8510 با كيفيتتره.بعدشم ما گفتيم با كيفيت تره نگفتيم بلندتره
یه 2 یا 3 جا دیدم این اشکالات رو به امنیا میگیرن خیلی تو ذوقم خورد :
1. میگن عکس برداریش تو محیطی که نور کمی داره نه تاریک - مثل داخل خونه یا اتاق مشکل داره و عکساش تار می افته درسته ؟
2. میگن چون ممکنه ورژنی باشه که زیاد هنگ کنه و باتری رو زود مصرف کنه مجبور میشی رامش رو آپدیت کنی که در اون صورت خطر بالای 70 درصد Death شدن برای گوشی وجود داره ؟!
3. میگن اگر از صفحش زیاد کار بکشی مثل ماله ali_macbook_apple صفحه ی لمسیش کند میشه و باید بیش از حد برای کار کردن فشار بیاری روی صفحه ؟
2.اگه گوشيه نو بگيري رامش جديده و اون مشكلات رو نداره بعدشم ali_macbook_apple خودش ميگه 30 بار رام عوض كردم هيچيش نشده.اگه نكات ايمني رو رعايت كني dead نميشه از اين نظر خيالت راحت باشه
3.با تغيير رجيستري ميتوني حساسيتش رو بالا ببري كه اگه رامشو عوض كني هم همين اتفاق ميفته.كلاً كسي از حساسيت تاچش ناراضي نيست
من نمیدونم دوستان چرا کیفیت صدا رو بلندی صدا اشتباه میگیرن پس اگه اینجوریه که شما میگی هیچ کدوم از این گوشی خوب نیستن و آشغالن بیریم از این گوشی چینیا با 25 تا اسپیکر بگیریم که دیگه خدای بلندی صدا هست به عکس پایین یک نگاهی بنداز
![]()
دوسته من این کیفیت سپیکر رو نشون میده و ما منظورمون هندزفری بود.
تازشم من خودم n85 دارم و رفیقمم 5800 داره.باید بگم n85 در مقابل اون سوسکه.کیفیتش که هیچی.بلندیشم خیلی کمتره.
کلا 5800 یکی از بهترین گوشیها در زمینه صدا هست(اگر بهترین نباشه)
Last edited by nokia_6253; 09-04-2009 at 19:56.
ببین من الان i8510 دارم و n96 و 5800 و u900 و تا 2 هفته پیش n85 داشتم میتونم بگم در i8510 از همه بهتره و من با هیچ کدوم آهنگ گوش نمیدم جز i8510 و اصلا هم طرف دار سامسونگ نیستم طرف دار برترین هستم من وقتی 5800 گرفتم خیلی برام جالب بود ببینم این صداش چجوریه که جابزه گرفته ولی هرچی باهاش ور رفتم کیفیتی ندیدم شما خودت در نظر بگیر که i8510 فقط 3 حالت srs داره ولی 5800 هیچ کدوم رو نداره واقع وقتی با i8510 به موسیقی گوش میدی به اوج میری و نهایت لذت رو میبری اگه i8510 رو امتحان نکردی واقعا نصف عمرت بر فناست و حتما یک بار باهش کار کن و به آهنگ گوش کن
n85 که افتضاحه.البته هندزفریش عالیه.
8510 رو امتحان نکردم.
5800 تو هندزفری بینظیره ولی در مقایسه با 8510 نمیدونم.
کلا من منظورم هندزفری بود ولی باید بگم این جدوله خیلی الکیه چون 5800 در مقایسه با n85 چند سروگردن بالاتره و 5800 اگرم جایزه ای گرفته واقعا حقش بوده.
حیف که دوربینش خوب نیست وگرنه حتما میخریدمش.
یا حق
این مقاسه سایت ها همش الکی و هردمبیل هستش
سری دبیلو فقط کیفیت داره
سامسونگ ها اکثرا کیفیت صداشو تیزه بم نیست مثل سری دبیلو
سلام.
در مورد اول امنیا دوربینش باید تنظیم بشه و نکات زیادی واسه تنظیم داره مثل دوربینهای عکاسی حرفه ای.در مورد هنگ من تا الان ندیدم هنگ آنچنانی داشته باشه در حد متعارف و بسته به نوع استفاده و برنامه های نصب شده روش هنگ میکنه.(برنامه های ناسازگار).در مورد آپدیت کردن خطر Dead برای تمام گوشی ها یکسانه و بستگی به نحوه عمل کرد تعویض کننده رام داره.(از این نظر که مراحل رو به دقت و بدرستی انجام بده).
اما در مورد ایراد تاچ هم عرض کنم من تا الان رو این گوشی ندیدم مشکل تاچ وجود داشته باشه.ضمن اینکه از طریق یک سری تغییرات در رجیستری میتونید دقت تاچ و حساسیت اونو بالا ببرید.
اومنيا در محدوده قيمتي خودش بسيار عالي ميباشد و کيفيت صداشم خوبه.به نظره من کيفيت بهتر از بلندي ميباشد.البته به پاي سري دبليو و سري ان نميرسه ولي بد هم نيست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)