از همه ی شما سپاسگذارم که به این تاپیک اهمیت میدهید مخصوصا ElfinD جان Sinagood جان
پیشنهاد آقای Friend هم پیشنهاد خوبیه و ان شاا... که به آن هم عمل میکنیم
حالا میریم سراغ ترکیب
فرانسه France
از همه ی شما سپاسگذارم که به این تاپیک اهمیت میدهید مخصوصا ElfinD جان Sinagood جان
پیشنهاد آقای Friend هم پیشنهاد خوبیه و ان شاا... که به آن هم عمل میکنیم
حالا میریم سراغ ترکیب
فرانسه France
سلام دوست مننوشته شده توسط DARKFALLER
به نظر من مستر لیگ بهترینه چون هر کس به دلخواه ترکیب خودش رو میگه
بعدا میریم سراغ کشورها ی دیگه
میدونی چرا چون ممکنه کسی مثل من اصلا با فرانسه بازی نکرده باشه که بخواد ترکیبش رو بگه
با تشکر
سلام
فرند جان،اگر با تيمي بازي نكرديم،لزومي نداره اينجا ظهار نظر كنيم
فرانسه.من با فرانشه اين وقتها خيلي كم بازي ميكنم!ولي ترزگه و هانري خط حمله،زيدان و پيرس پشت سر اينها(يعني 4 نفر خط حمله)روتن در سمت چپ،ويلتورد در سمت راستو ويرا وسط،دفاع رو هم من كه خيلي توجه نميكنم!
سلام
از نظرات بسیار متشکریم
اصلا این تاپیک با سه نفر میچرخه : Elfin-D -- Friend -- Sinagood
من یک پیشنهاد دارم اونم اینکه از ترکیبی که در صفحه بازی نشان داده میشود عکس بگیریم و در اندازه کوچک اینجا قرار بدیم
البته اگه عکسهارو ویرایش کنیم یعنی بالای هر شماره در عکس با فوتوشاپ یا نرم افزار دیگری اسم اون بازیکن را بنویسیم به فهم بهتر کمک میکند
دیگه حتما باید بریم سراغ این تیم
بارسلونا FC Barcelona
ترکیب مستر لیگ من ترکیب مرتب شده ی برزیل هست
4-4-2
با خط هافبک لوزی
حمله ها رو دو خونه جلو میکشم
دفاع ها رو نزدیک می کنم و هافبک دفاهی رو عقب تر میارم
cech
Fredinand
Silvestre
چئHeinze
راستBrown
دفاعیSong
هافبک راستRonaldo
چپAdriano
حمله ایRonaldinho
پشت اتووRooney
Eto'o
بعضا حمله ها رو از کنار هم به صورت اریب در میارم برای رویداد مبارکه ی یک و دو
البته ترکیب مورد علاقه ی من 1-5-4 هست چون تیپ بازی من دفاعی هست با شوت از راه دور و پاس های در عمق در نتیجه بسیار سرد و اعصاب خرد کن (شوت های از راه دور تو ورژن 5 راحت تر گل میشن مخصوصا وقتی من هستم)
حالا من دو تا سوال دارم
دوستان شما ترجیح میدین در حمله 3 تایی دو تا رو جلو استفاده کنید یا دو تا رو عقب یا خطی؟ و با دلیل و تاکتیک لطفا
شما ترحیج میدین از کنار حمله کنین یا وسط یا مثل الفین جان همه طرفه؟
سلام
همونطور كه گفتي من بر حسب شرايط از همه طرف حمله ميكنم!اگر گوشه ها خالي باشه بازي رو ميبرم به كناره ها و سانتر ميكنم.البته بازي مورد علاقه من پاسهاي كوتاه و در عمق هست.
خط حمله هم اگر سه تايي باشه من ترجيخ ميدم دو تا عقب باشن تا به نفر اول توپ رساني بكنند،فكر ميكنم به همين دليله كه هر كس نوك حمله من باشه ميشه اقاي گل!
ولی به نظر من بهترین راه برای کشوندن توپ به طرف دروازه حریف برای شروع یه ضد حمله استفاده از کلید :
+
اصل حاله ...
سلامنوشته شده توسط linkin_park
دقيقا
بهترين راه همينه ..... البته تو PES4 خيلي بهتر پاس ميداد تا تو PES5
متشکر از نظرات شما .
بی هیچ بحثی میریم سراغ تیم شاید بشه گفت محبوب همه :
آ.ث میلان AC Milan
حداقلش اینه که منفور منه !!!
و من هیچ وقت تو این 4 ماه که با Pes 5 بازی کردم این تیمو بر نداشتم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)