ها نه!
مثلا فرض کن داری با دنده 2 میری بعد ییهو یکی میاد ازت سبقت بگیره با سرعت بالا!بعد شما یه گاز میدی بهد کلاچو نصفه میگیری ول میکنی!گوله میکنه همچین باحال!مادر جان![]()
ها نه!
مثلا فرض کن داری با دنده 2 میری بعد ییهو یکی میاد ازت سبقت بگیره با سرعت بالا!بعد شما یه گاز میدی بهد کلاچو نصفه میگیری ول میکنی!گوله میکنه همچین باحال!مادر جان![]()
من تازه میشنوم این راه رو
من زیاد معکوس کشیدم ولی اینطوری نکردم.
خیلی حال میده!مخصوصا دنده 2!
معکوس همه جا جوا نمبده!
من با همین کار با 405 زانتیا رو گرفتم: دی
شبیه ساز نیترو هست
------------
بحث منحرف نشه!!
نيم كلاچ :
اين عمل باعث ميشود به موتور اتومبيل شما ضربه اي وارد كند تا توانايي هاي موتور ظاهر شوند
شايد برايتان پيش آمده كه در سرعتي خاص هنگامي كه نياز شتابگيري داريد اتومبيل به خوبي شتاب نميگيرد و اصطلاحا خسته يا تنبل شده حال اگر سرعت در حالتي قرار داشته باشد كه امكان معكوس كردن دنده هم وجود نداشته باشد بهترين كار استفاده از اين تكنيك است
كاري كه شما انجام ميدهيد اين حالت شك دادن به موتور و بيدار كردن آن است پس براي لحظه اي كلاچ را تا نيمه فشار دهيد تا به موتور كمي شك وارد شود
اين كار شما را در لحظاتي كه نياز به سبقت گيري داريد و يا رقيب در حال نزديك شدن به شماست كمك زيادي به شما ميكند
البته تكرار زياد اين عمل باعث گرم شدن زياد كلاچ ميشود و نگه داشتن به مدت طولاني احتمال سوزاندن كلاچ را بالا ميبرد
منبع : tuningtalk.com
در مورد این حرکت من هم یه نکته بگم.
ضرر زیادی به ماشین میزنه.
ولی حتی برای تیک آف کشی در دنده های بالاتر راه حل خوبیه.
در ماشینای قدرتمند و دیف عقب برای دریفت هم استفاده میشه ( البته به همراه چند کار دیگه)
خوب البته هر گلی 1 بویی میده
گیربکس 6 دنده تیپ ترونیک!
من با دنده دستی بیشتر حال میکنم بهتر میشه ماشینو کنترل کرد مگر اینکه از گیربکس های مخصوص آئودی استفاده کنی
هر کدوم واسه خودش یه حالی میده
من قبل اینکه اتوماتیک داشته باشم همیشه فک میکردم که با خرید یه اتوماتیک لذت رانندگی خیلی کم میشه اما به قول دوستان اون
زمانی که پا رو تا آخر میزاری رو گاز و ماشین یه معکوس میکشه انگار توربو زدی خیلی حال میده
در کل هر کدوم یه جور حال میده اما اگه قرار بود بین این 2 تا یکی رو انتخاب کنم اتوماتیک رو انتخاب میکردم
به نظر من تو تهران باید همه ماشین اتوماتیک سوار بشن با این ترافیک واقعا دنده دستی خسته کننده میشه و اذیت میکنه ولی رانندگی با ماشین اتوماتیک خیلی خوبه راحته و آزادی عمل خیلی بیشتری داره چون یه پای شما و یک دستت در اکثر مواقع آزاده، جالبه که بدونید در خیلی کشور ها مخصوصا کشورهای امریکایی مثل امریکا یا کانادا بیش از 70% ماشین ها به صورت اتوماتیک عرضه میشن و تو خیلی از ماشین ها مدل های اتوماتیک ارزون تر از مدل های دستی هستن و برای مدل با گیربکس دستی، باید سفارش مجزا بدید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)