خوب! تهیه لیست آرشیو به دو صورت قابل تهیه ست: مورد اول لیست کردن بازیها در فایل اکسل که نمونه شو رویت کردم... و دوم در سایت بازی مانند Gamespot عضو بشیم و به راحتی لیست بازیها رو مرتب کنیم و سپس لینک پروفایل رو در اختیار دوستان دیگه قرار بدیم. (لیست من شامل بخش دو میشه)
از بحث سی دی و دی وی دی شروع کنیم که مشخصه نوع دی وی دی میشه معمولی, نه دو لایه و نه بلو ری. به نظر من بودن این قسمت لازم نیست. یک شرکت بازی رو در دو دی وی دی میده بیرون یکی در یک دی وی دی و دیگری هم ابتکار به خرج میده و در دو سی دی میده بیرون!! حجم پوشه نصب (بر حسب مگا بایت) موردی هست که به نظرم باید جایگزین برای تعداد سی دی و دی وی دی بشه.
پیشنهاد می کنم یه فرمت استاندارد در پست اول قرار بگیره (آماده) که شامل شیت های Tracked Games - Collection - Wish List - Now Playing باشه و نه به صورت پلتفرمی که فقط شامل کلکسیونه. اینطوری با لیستهای کاربرایی که در سایت گیم اسپات عضو هستن یکسان میشه.
جمله "من که میگم 3 تا پست اول رو رزرو میکنم بعد به مرور که دوستان لیستاشون رو قرار میدن اونجا لیست میشن" - این بخش رو کاملا قبول دارم.
داریوش جان! زدن تاپیک به عهده خودت. پست اول: صحبتهای تاپیک و قوانین. پست دوم: لیست کاربران - کسانی که در فایل اکسل لیستشون رو قرار دادن. پست سوم: لیست کاربران - کسانی که فهرستشون در سایت بازی قرار داره.
جمله "کاربرا فقط توی یه پست لینک دانلود یا نمایش لیست هاشون رو میزارن و یه مقدار توضیح دربارش میدن همین" - این قسمت هم تایید می شه.
جمله های "میگیرن میندازنت زندونا . . . صبور باش یه 2-3 ماه دیگه هم صبر کن" و " از پی سی چشم آب نمی خوره که اجازه همچین برنامه هایی بدن احتمال زیاد الان یکی میاد و با یه دلیل کذایی تاپیک و قفل می کنه " اینا اصلا تایید نمیشه!