تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 49

نام تاپيک: روش مفید برای از بین بردن میخچه چیست ؟

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

درباره عامل میخچه مطمئن هستم که ربط زیادی به کفش و این چیزها نداره

یا کلا اصلا همه جا همش همینه یعنی همه می گن علتش از کفش نا مناسب هستش و یا واکنش بدن برای اون قسمت از پوست که فشار زیادی تحمل می کنه به صورت میخچه در اون قسمت ظاهر می شه ولی لای انگشت دست دیگه چرا ؟

دو تا میخچه درست لای انگشت دست چپ برای این چه توضیحی می تونه باشه ؟

درباره اون روش استفاده از میخ هم یکی از روشهای قدیمی برای درمان میخچه بود ( درسته علم پیش رفت کرده ولی روشهای قدیمی هنوز هم کاربردی هستن گفتم شاید یکی خواست امتحان کنه )
    دوست عزیز همانطور که خودتون گفتید این روش پیشنهادی شما قدیمی و غیر علمی می باشد و بهتره که اصلا مطرح هم نشود .
    در مورد علت میخچه نیز چیزی که بنده گفتم پایه علمی دارد . شما اگر علت آن را چیز دیگری می دانید علت را با منبع معتبر بیان بفرمایید . ممنون میشیم

2. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال as13851365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

پيش فرض

دوست عزیز همانطور که خودتون گفتید این روش پیشنهادی شما قدیمی و غیر علمی می باشد
    روش زیاد سختی هم نیستش فقط تا زمانی که درد رو زیر میخچه احساس کردی باید روی میخچه رو بسوزونی و بعد از نیم ساعت زیر میخچه قرمز رنگ شده و کم کم به صورت سیاه تبدیل می شود و بعد از حداقل سه روز حداکثر بستگی به اندازه میخچه 10 روز طول می گشه تا خوب بشه ( هیچ دردی هم بعد از عمل سوزاندن نداره )

یکی دیگه از روشها استفاده از اسید هستش که اونجوری که من قبلا توی نت دیده بودم یکی از کاربران مقداری اسید رو با قطره چکان روی میخچه میریزه و زمانی که احساس درد ( سوزش ) می کنی با آب جای میخچه رو می شوری و کار تمام.

اما درباره "بهتره که اصلا مطرح هم نشود ." به نظر من باید هر مریضی تمام راه حلهای موجود ( چه سنتی چه جدید ) رو بدونه و خودش انتخاب کنه

درسته این دو روشی که گفتم کمی تک می زنه ولی در خیلی جاها از چسب میخچه خیلی بهتر عمل می کنه

وقتی از چسب میخچه استفاده می کنی بعد از حداقل دو روز ( حداکثر یک هفته ) چسبه اینقدر پوست رو لایه لایه حذف می کنه تا به ریشه میخچه برسه بعد از نابود شدن ریشه میخچه حدود یک هفته هم طول می گشه تا جای زخمی که چسبه ایجاد کرده خوب بشه که کلا برای یک میخچه از زمان شروع درمان با چسب تا خوب شدن پوست ( که همیشه خیلی حساس و دردناک هستش ) 15 تا 20 روز طول می گشه

درباره جراحی و لیزر درمانی و ... هم اطلاعاتی ندارم

در مورد علت میخچه نیز چیزی که بنده گفتم پایه علمی دارد . شما اگر علت آن را چیز دیگری می دانید علت را با منبع معتبر بیان بفرمایید . ممنون میشی
    من بیشتر بر اساس دیده های خودم اینها رو گفتم و اون جاهایی که میخچه بود رو که دیدم اصلا با عقل جور در نمی اومد که ربطی به ساییدگی و پوشش نامناسب و این جور چیزها باشه

توی نت هم که هیچ قانونی نیست یک مطلب رو اینقدر کپی پیست کردن ( از وبلاک گرفته تا سایت رسمی و انجمن {همش هم بدون منبع} ) که بعضی مواقع درباره این جور مسائل احساس می کنم فقط یک مقاله توی نت هستش نه یبشتر (حالا اگه اون هم اشتباه باشه که دیگه ...)

از لحاظ زبان لاتین هم که خدا رو شکر چیز زیادی نمی دونم که توی سایت های خارجی بگردم ( فوقش با مترجم گوگولی یه چیزهایی می شه فهمید )

یه چیزی هم هستش که قیقا نمی دونم چطوری بگم ولی احساس می کنم جای میخچه در طول زمان تغییر می کنه یعنی وقتی میخچه ای در پاشنه پا باشه بعد از مدتی به سمت بیرونی یا جایی که فشار کمتری داره می ره ( که با علت پیدایش میخچه که فشار و ساییدگی باشن جور در نمی آد ) ولی اینی که گفتم باز بر اساس دیده های خودم هستش

یه سری هم راه های درمانی خرافانه ای هم هستش نظر دفن کردن مقداری از گوشت میخچه با مقداری گوشت معمولی ( گوسفند و ... ) در زیر ناودانی های خانه ها که بعد از بارش اولین باران میخچه خشک می شه و ...

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از مطلب مفیدتون .
    ببنید بنده به عنوان درمانگر موظفم که درمانهای اصولی و علمی را مطرح و پیشنهاد کنم و از درمانهایی که جنبه علمی ندارند پرهیز کنم و حتی مخالفت کنم . البته درمانهای علمی و کتابی در حقیقت بیشترشون درمانهای سنتی اصلاح و تعدیل شده می باشند . به عنوان مثال همین اسیدی که شما می فرمایید بصورت فرمول خاص ساخته می شود و به عنوان داروی شیمیایی میخچه مورد استفاده قرار می گیرد . همین چسب میخچه که شما می فرمایید ترکیبات اسیدی خاصی دارد که موجب حل شدن میخچه می شود . و یا سوزوندن که شما فرمودید در طب امروز بصورت کوتر و لیزر با دقت بیشتر و عوارض کمتر می باشد بنابر این منطقی به نظر میرسه که از درمانهای جدیدتر استفاده کنیم .
    منبع معتبر هم که بنده عرض کردم مقاله و یا سایت یا مشاهدات شخصی نیست بلکه منظور کتب علمی می باشد . بنابراین شما حرف بنده را قبول بفرمایید که در کتب معتبر مهمترین علت میخچه را تغییرات نا متعارف فشاری بر یک نقطه می دانند . البته دلایل دیگری هم شاید گفته شود ولی به اثبات نرسیده باشند .
    با روشهای خرافی هم که در پایان ذکر کردید بنده شدیدا مخالفم
    موفق باشید

5. 3 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

میشه راهنمایی کنین

مال من ظاهرا شکوفا شده الان تبدیل به زخم شده موقع راه رفتن خیلی اذیتم میکنه

این بیماری واگیر داره؟

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من ناخن های کوچک پام همچین یه حالت قلمبه پیدا کردن , اینم میخچه به حساب میاد؟ برای درمان اون باید چیکار کرد؟ البته من به علت پوشیدن یه جور دمپایی شد که بنداش همیشه روی ناخن کوچیک بود .

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا هویه و میخ داغ دیگه چیه ؟
    عامل اصلی میخچه در پا کفش نا مناسب می باشد پس اولین کار اصلاح کفش می باشد .
    درمانهای بعدی شامل :
    داروهای شیمیایی ( چسب میخچه هم جزو این دسته محسوب میشه )
    جراحی میخچه
    فریز کردن و یا کوتر ( سوزاندن ) میخچه
    و لیزر می باشد .
    داروهای شیمیایی به مرور تاثیر می کنند و هزینه کمتری دارند .
    روشهای دیگر مخصوصا لیزر و کوتر سریعتر . کامل تر و پر هزینه تر می باشد .
    درمان شیمیایی در دراز مدت اثر همون درمان فیزیکی در کوتاه مدت رو داره؟ یا اگر مشکل زیاد باشه ممکنه حل نشه و نیاز به درمان فیزیکی بشه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

پيش فرض

اگه حوصله دکتر رفتن و درمان شیمیایی ندارید و از همه مهمتر جیگرش رو دارید

یه میله آهنی که قطرش کمی از قطر میخچه کمتر باشه بر میدارید و حسابی داغش می کنید

یعد فقط یک بار روی میخچه می زارید تا بسوزه ( در این قسمت هیچ دردی احساس نمی کنید )

بعد از این که ریشه میخچه سوخت و گرما به بعد از ریشه رسید احساس درد ( سوختگی ) می کنید که باید کار رو متوفق کنید ( سوسول بازی رو کنار گذاشته و تا زمانی که خودتان احساس کردید که میخچه نسوخته دست از کار نکشید آخه ممکنه بعد از این همه زجری که به خود می دهید و در سوزوندن ریشه میخچه موفق نشوید و بعد از دو ماه دوباره چشاتون اینجوری بشه )

بعد از چند ساعت زیر میخچه قرمز می شه این یعنی کار میخچه تمام شده هستش و بعد از دو تا سه روز هیچ اثری ازش نیست ( البته بستگی زیادی به اندازه میخچه داره هر چقدر بزرگتر همان قدر هم بهبودی طول می گشه )

این هم نمونه عکس بعد از سوزوندن میخچه

این عکس مربوط به عمل دیروز بوده و امروز عکسش اینجوری هستش

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

پيش فرض

این بیماری واگیر داره؟
    تا اونجا که من می دونم نه ولی چون چند سالی هست با این میخچه سروکله می زنم فکر کنم جابه جا می شه و در اون قسمتی که میخچه هست اگه امکان رشد باشه ( لای انگشتان و جایی که زیاد فشار نمی بینه ) تکثیر می شه

اونجوری که من باهاش درگیر بودم و فهمیدم اگه میخچه رو دستکاری کنی ( مخصوصا ازش خون بیاد و ...) هم عفونت می کنه و هم در عمل تکثیر خیلی پیشروی می کنه

قطره و چسب و شیمی درمانی حوصله می خواد هی باید مراقبش باشی و اگه میخچه جای بدی باشه ( مثلا کف پا ) که اصلا نمی ه از چسب و قطره و ... استفاده کرد تنها راهش فریز کردن و جراحی هستش

اگه نباشه جاش خالی می مونه Max.Pain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام

منم چند سال پیش مشکل میخچه داشتم و کلی روش رو امتحان کردم.

چسب های میخچه خیلی مؤثر نیستن!!!

یه قطره بود که خیلی عالی بود و واسه من جواب داد. اسمش رو متأسفانه فراموش کردم!

اگه برید داروخونه مرکزی توی میدون ونک (ضلع شمال شرقی) می تونید بگیرید چون من فقط اونجا پیداش کردم!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

پيش فرض

قطره ای که مد نظر شما هستش اسمش وریومال هستش که یکی از دوستان در همین تایپیک در پست 10 اسمش رو گذاشته ولی قیمتش 19 هزار تومن هستش ( ایرانیش هفت هزار تومن )

و اون قطره رو هم باید مرتب استفاده کنی تا اثرش رو بزاره

درباره چسب میخچه هم که قبلا هم گفته شده روش موثری هستش ولی به جای میخچه ربط داره اگه میخچه در انگشت ( و یا جایی باشه که چسبه سرجاش تکون نخوره - خیس نشه و ...) بهتره از چسب استفاده بشه در غیر این صورت چسبه جواب نمی ده

درباره میخچه ی پست 24 همین تایپیک ، ریشش عمیق هستش یعنی اگه بخواهی بکنیش باید حدقل هفت میلی متر بری داخل تا به ریشه برسی که چسب به این جواب نمی ده با قطره هم کاریش نمی شه کرد ( صبر ایوب می خواد )
    تنها راهش 1) فریز کردن 2) عمل جراحی 3) همون روش میخ و هویه سنتی که گفتم هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •