تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 29 از 29

نام تاپيک: شبکه های استانی

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

masoudrejae عزيزم . نميدونم شما تا حالا چند بار شبكه مذكور ديدي اما من در اين شهر زندگي ميكنم و گاه گداري اين شبكه رو ميبينم تا حالا چنين موضوعي رو نديدم تازه اگر بنا بر سانسور بود اول ستوي هاي لگو شبكه تهران در پيام هاي ميان برنامه رو حذف ميكردند مورد دوم موسيقي تيترا‍ژ انتهاي فيلم نيز پخش ميشود منتها قسمتي كه مربوط به جمله (محصول شبكه تهران ) كات داده مي شود.
    اين شبكه زياد نمي تونه روي موسيقي محوري باشه علتش هم براي مردم اين شهر واضحه خطيب نماز جمعه مشهد ( اقاي علم الهدي) از مخالغان موسيقي هستند.
    من با اينكه مشهدي نيستم اما:
    جمله انتهاي شما زياد جالب نيست. اگر ملاك خوشبخت و بدبخت بودن مردم يك شهر يا استان شبكه Local ان است همان بهتر كه نباشد در ضمن هدف از راه اندازي شبكه هاي local چيز ديگري است.

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز اگر از انتقاد دوست قبلی ناراحت شدید دلیل نمی شه که با این ادبیات صحبته کرده و بخواهید به دلیل انتقام جویی چشمتون را به روی همه چیز ببندید.اینو نمی گم چون خودم اصفهانیم یا از شبکه اصفهان تعریف کردم..خیر اصلا و ابدا....
    در کل همه شبکه های استانی به غیر از تهران که یک جوری منبع تغذیه بقیه شبکه های استانی است..دیگر شبکه ها اغلب برنامه های غیر بومی خود را از شبکه تهران می گیرند
    در مورد اینکه فقط شبکه اصفهان سریال تکراری می ذاره که دیگه از اون حرفهاست...
    خود من شاهد بودم و هستم که سریالی مثل کبری 11 از اغلب شبکه های استانی پخش شده یا همان سریال ایتالیایی که در پستم ذکر شده.....

کمی انصاف بد نیست دوست عزیز
    شرمنده اگه با حرفام موجب ناراحتی شما شدم اما منظورم این نیست که اصفهان تکراری پخش می کنه بقیه نمی کنن نه گفتم که همه نمی تونن از شبکه تهران فیلم ها رو ببینن و شبکه ها ی استانی باید فیلم هاشون رو از تهران بگیرن!
    اما اصفهان سریال های شبکه های رسمی کشور (1و2و3) رو پخش می کنه!!

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

شبکه 3 وقتی فوتبال لیگ قهرمانان اروپا داره رو ماهواره استانی برای من پخش نمیکنه هیچی
    برای بقیه چی؟

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شبکه 3 وقتی فوتبال لیگ قهرمانان اروپا داره رو ماهواره استانی برای من پخش نمیکنه هیچی
    برای بقیه چی؟
    خیلی وقته که شبکه 3 رو وقتی فوتبال زنده ( البته بعضیهاش ) پخش میکنه " کد " میکنن . تا با ماهواره نشه دید .
    علتش اینه که این فوتبالارو فقط برای پخش داخلی خریداری کردن و شامل حق رایت هستش .
    البته یه سری بازیهارو که خودشون میگیرن و رو ارم اونا آرم خودشونو میندازن هم اینکار رو میکنن . !!!

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان اگه کسی فرکانس همه شبکه های استانی رو داره بذاره . چون یه سری عوض شده و با سرچ هم نمیاد .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شبکه هرمزگان سریال" پشت برج سفید " رو پخش میکنه؟ اگه می کنه چه ساعتی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

همانطوریکه دوستان اشاره داشتند شبکه های مختلف استانی دارای مزایا و معایبی هستند ولی بهترین شبکه بعد از استان تهران - شبکه استانی اصفهان میباشد و یک نکته اینکه شبکه باران که مربوط به استان گیلان است را نمیدانم چرا در ماهواره نداریم ؟ اگر کسی دلیلش را میداند ممنون خواهم بود که اطلاع رسانی کند.

8. این کاربر از صباسا زان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

برای داشتن فرکانس شبکه های استانی ایران و شبکه های اصلی میتوانی روی شبکه اینتلست فرکانس 11555 و fr 27500 و اگر قسمت بررسی یا (( سرچ)) را از غیر فعال به فعال تیدیل کنی - همه فرکانسهای شبکه های استانی را بطور اتوماتیک دریافت خواهی کرد.

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

صداوسیمای مرکز اصفهان ، سرآمد مراکزصداوسیما
    در نشستی که با حضور معاون امورمجلس و استانهای سازمان صداوسیما، مدیرکل، مدیران و کارکنان صداوسیمای مرکز اصفهان در تالار اجتماعات این مرکز برگزار شد، معاون امور مجلس و استانهای سازمان صداوسیما بر ضرورت توجه ویژه مسئولان و برنامه سازان رسانه ملی به خلاقیت و نوآوری در حوزه پیام رسانی تأکید کرد.
    به گزارش روابط عمومی مركز اصفهان، حجه الاسلام و المسلمین موسوی مقدم در اصفهان گفت: با توجه به توانمندیهای موجود در مرکز استانها، می توان بیش از گذشته برای جلب مخاطبان برنامه ریزی و اقدام کرد. وی با اشاره به فعالیت بیش از هزار و ششصد شبکه تلویزیونی ماهواره ای برای انحطاط اخلاق و ارزشهای بشری گفت: با توجه به این موضوع از دست اندرکاران و برنامه سازان رسانه ملی انتظار می رود با در نظر گرفتن شرایط اجتماعی، سیاسی و تاریخی هر منطقه و اهدافی که در قالب افق رسانه تدوین و ابلاغ شده است در جذب مخاطبان تلاش مضاعف کنند.
    در این نشست کلباسی مدیر کل مرکز نیز با ارائه اطلاعاتی در خصوص موقعیت جغرافیایی، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و مذهبی استان اصفهان میزان تعهد صداوسیمای
    مرکز اصفهان را 1400 ساعت تعهد تولید در سیما و 4500 ساعت تعهد در صدا دانست و اعلام کرد این مرکز در سال گذشته 1800 ساعت تولید در سیما داشته است.
    کلباسی تولید 5 سریال، 5 فیلم سینمایی و انیمیشنهای فراوان را از جمله تولیدهای مهم این مرکز در برنامه سازی برشمرد و از تولید 4 فیلم از جمله مستند خورشید اردهال، فیلم سینمایی سنگری دیگر، پیک راستان و آب و آئینه در مرکز اصفهان خبر داد.

11. این کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •