تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 46

نام تاپيک: بهترین گوشی از نظر دوربین و صدا تا سقف 500 تومن

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

i8510 سرعتش خيلي خوبي داره و اگه روش برنامه نريزي سرعتش با جاوا خيلي فرقي نداره و خيلي سريع هم بالا مياد و اصلاً هم نميدونه هنگ چيه. دوربينش اوله.صداشم اوله پس همين i8510 رو بگير
    بهترین دوربین که بدون شک مال kc910 هست راجع به کیفیت صدا هم بازم میگم صدای هندزفری
    واسم مهمه که شنیدم (از کسی که خودش i8510 داره) کیفیت هندزفری این گوشی خوبه ولی
    اصلا به پای گوشی های سری w واکمن نمیرسه ولی درعوض اینطور که شما میگین سیمبین
    با سرعت بالا .... خیلی چیز خوبیه !! من سیستم عاملو به خاطر سرعت پایینش نمیخاستم اما
    این گوشی .....
    واقعا گیج شدم
    kc910 دوربین بهتر (عکس-فلاش-فیلمبرداری ! همه چیزش کم یا زیاد از i8510 بهتره !) - صدای
    بهتر (دالبی موبایل دیده بودین ؟) - صفحه نمایش لمسی - باتری بهتر
    i8510 : سرعت بالا با وجود سیستم عامل !(خیلی چیز مهمیه !) ظاهر زیباتر مارک معتبر تر
    رضایت عمومی
    واقعا گیج شدم ....
    میشه قیمت روز این 2 گوشی رو بهم بگید ؟ kc910 میگن 400 گیر میاد i850 چطور ؟

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

اگه میخای بین این دو تا انتخاب کنی 8510 بهتره......قیمتو نمیدونم

3. 2 کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

بهترین دوربین که بدون شک مال kc910 هست راجع به کیفیت صدا هم بازم میگم صدای هندزفری
    واسم مهمه که شنیدم (از کسی که خودش i8510 داره) کیفیت هندزفری این گوشی خوبه ولی
    اصلا به پای گوشی های سری w واکمن نمیرسه ولی درعوض اینطور که شما میگین سیمبین
    با سرعت بالا .... خیلی چیز خوبیه !! من سیستم عاملو به خاطر سرعت پایینش نمیخاستم اما
    این گوشی .....
    واقعا گیج شدم
    kc910 دوربین بهتر (عکس-فلاش-فیلمبرداری ! همه چیزش کم یا زیاد از i8510 بهتره !) - صدای
    بهتر (دالبی موبایل دیده بودین ؟) - صفحه نمایش لمسی - باتری بهتر
    i8510 : سرعت بالا با وجود سیستم عامل !(خیلی چیز مهمیه !) ظاهر زیباتر مارک معتبر تر
    رضایت عمومی
    واقعا گیج شدم ....
    میشه قیمت روز این 2 گوشی رو بهم بگید ؟ kc910 میگن 400 گیر میاد i850 چطور ؟
    شما برو gsmarena و مقايسه دوربينهاي 8 رو بخون و دقت كن چي هستن. مثلاً يكيش اينترفيس دوربين هست كه ربطي به كيفيت عكس نداره.با در نظر گرفتن مواردي كه توي كيفيت تاثير دارن i8510 با 63 امتياز اوله و renoir با 61 امتياز دومه ولي خيلي با هم فرق نميكنن. در مورد فلش درسته كه رنوار زنونه ولي نورش خيلي با led فرق نميكنه و يه بدي هم داره كه روشن نميمونه ولي فيلم برداري رو قبول دارم.
    در مورد صداي هدفون من صداي w950 و w960 رو شنيدم و واقعاً i8510 از w960 كم نمياره و w950 هم كه هيچي. بايد با اكلولايزراش ور بري مثلاً اگه ميخاي بيسش بالا باشه ميتوني دستي اكولايزراشو تنظيم كني.
    در كل از نظر صداي هدفون شايد بهترين نباشه ولي كاملاً راضي كنندس و با بهترين ها رغابت ميكنه

5. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

شما برو gsmarena و مقايسه دوربينهاي 8 رو بخون و دقت كن چي هستن. مثلاً يكيش اينترفيس دوربين هست كه ربطي به كيفيت عكس نداره.با در نظر گرفتن مواردي كه توي كيفيت تاثير دارن i8510 با 63 امتياز اوله و renoir با 61 امتياز دومه ولي خيلي با هم فرق نميكنن. در مورد فلش درسته كه رنوار زنونه ولي نورش خيلي با led فرق نميكنه و يه بدي هم داره كه روشن نميمونه ولي فيلم برداري رو قبول دارم.
    در مورد صداي هدفون من صداي w950 و w960 رو شنيدم و واقعاً i8510 از w960 كم نمياره و w950 هم كه هيچي. بايد با اكلولايزراش ور بري مثلاً اگه ميخاي بيسش بالا باشه ميتوني دستي اكولايزراشو تنظيم كني.
    در كل از نظر صداي هدفون شايد بهترين نباشه ولي كاملاً راضي كنندس و با بهترين ها رغابت ميكنه
    قبلا رفتم ...
    اون پست شما هم که قلا تفکیک کرده بودین که کدوما تو کیفیت تاثیر ندارم دیدم
    ولی یه چیز رو یادتون رفته بود که پروزستور هم تاثیر زیادی نداره که kc910 امتیاز کمی گرفته
    کلا من شک ندارم kc910 دوربینش بهتره هرچند تفاوتشون کمه
    در مورد صدا هم حرف شما قبول ... ولی من هنوز نمیدونم کیفیت هندزفری kc910 چطوره
    شاید بهتر باشه ....
    در ضمن (فکر میکنم و با توجه به عکس هایی که دیدم) i8510 یکم زیادی بزرگه وقتی
    بسته است هم اندازه ی kc910 هست ولی وقتی باز میشه خیلی بزرگ میشه
    کلا من روی هر 2 گوشی نظر مثبتی دارم و وقتی میبینید من اینجور حرف میزنم میخام
    انتخابم درست و کاملا به دور از تعصب باشه چون قائدتا آدم رو گوشی خودش تعصب داره
    بازم ممنون
    فقط اگه تو 2 چیز دیگه راهنماییم کنید دیگه خیلی ممنون میشم :
    لطفا یکی که امتحان کرده بگه صدای هندزفری kc910 چطوره ؟ با توجه به این که دالبی هم هست

اگه قیمت روز i8510 رو هم به من بگید ممنون میشم
    Last edited by dark fear; 27-03-2009 at 16:50.

7. این کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

صداي kc910 هم توي هندزفيري يكي از بهترين هاست.
    مقداد جون اين گوشيرو دارن كه فعلاً انگار نيستن.
    بعدش internal prossesing خيلي مهمه چرا ميگي مهم نيست؟!
    i8510 آره قبول بزرگه ولي وقتي تو دست ميگيري اصلاً بد نيست

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

جهت اطلاع اسمش "رنـوار " هست. اسمه یه نقاش فرانسویه! در مورد صدا اگه تو تاپیک کلوپ رنوار دیده باشی مقداد جان که گوشی رو دارند میگه عالیه. اینجا:

تقسیم بندی صدا تو رنوار از 0 تا 20 قابل تنظیم.
    1-صدا تو هندزفری بسیار بلند و با کیفیت، بصورتی که اگه بخوای موزیک با صدای بلند گوش کنی به درجه 16 هم رضایت میدی اگه در هنگام پخش دگمه دالبی رو هم بزنی بسیار با کیفیت تر هم میشه که انگار ساب ووفر گذاشتن تو گوش.
    2-صدا در اسپیکر هم بسیار باکیفیت البته ممکن گوشی هایی باشن که صداشون از رنوار بلند تر باشه ولی اگه تو گوشی های دیگه صدا تا آخر بلند کنی بی کیفیت میشه ولی تو رنوار اینطور نیست و صدا در درجه آخر در هندزفری و اسپیکر بسیار باکیفیت.
    3-و یه نکته دیگه اینکه برد صدای رنوار زیاد و در فاصله دورتری هم قابل شنیدن.
    خواستی بازم ازش بپرس کاملتر جواب بده. این یوزرش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظر من از نظر دوربین و کیفیت صدا رنوار و 8510 نسبتا برابرند. شما ببین سلیقت چیه یعنی تاچ میخوای بدون سیستم عامل یا سلایدر با سیستم عامل. عکس های اینترفیسشون رو ببین، بعد ببین کدوم از نظر خودت قشنگتره. توصیه میکنم کلوپ هر دو گوشی رو کامل بخونی!
    Last edited by Michael Ropy; 27-03-2009 at 17:46.

10. 3 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جهت اطلاع اسمش "رنـوار " هست. اسمه یه نقاش فرانسویه! در مورد صدا اگه تو تاپیک کلوپ رنوار دیده باشی مقداد جان که گوشی رو دارند میگه عالیه. اینجا:

خواستی بازم ازش بپرس کاملتر جواب بده. این یوزرش:

کد:
    به نظر من از نظر دوربین و کیفیت صدا رنوار و 8510 نسبتا برابرند. شما ببین سلیقت چیه یعنی تاچ میخوای بدون سیستم عامل یا سلایدر با سیستم عامل. عکس های اینترفیسشون رو ببین، بعد ببین کدوم از نظر خودت قشنگتره. توصیه میکنم کلوپ هر دو گوشی رو کامل بخونی!
    ممنون
    ولی من قبلا کل 16 صفحه ی کلوپ رنوار و بسیاری از صفحات کلوپ i8510 رو خوندم
    مقداد جان گفتن که خوبن ولی من نمیدونم در مقایسه با سری w و 8510 چطوره ....
    مشکل اینه که به خاطر سابقه ی نه چندان خوب lg اینجا فقط 3 نفر رنوار دارن و نمیشه زیاد
    ازشون اطلاعات گرفت .... آقا مقداد هم تا اونجایی که من میدونم ملاکشون فقط دوربین بوده
    به نظر من مشکل اصلی i8510 ابعاد بزرگشه اگه کوچیک تر بود خیلی خوب میشد ....
    .
    .
    نظرتون راجع به pixon چیه ؟
    تو مقایسه ی gsm که ضعیف نشون داده بود ولی شنیدم اون بتا بوده ... نسخه ی اصلی این
    گوشی چه دوربینی داره ؟ آخه این گوشی ابعادش مناسب تره

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

i8510 بگير ديگه كجاش بزرگه؟ خب يكم بزرگه ولي نه اونقدر كه نخريش
    بعدش بين pixon و رنوار به نظر من رنوار بهتره به خاطر wlan. ولي pixon واسه برنامه هاي جاوا محدوديت نداره ولي رنوار داره بعدش pixon توي برنامه هاي جاوا دكمه هاي مخصوص مجازي داره كه خيلي جالب و لازمه كه رنوار فكر نميكنم داشته باشه

13. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

بعدش بين pixon و رنوار به نظر من رنوار بهتره به خاطر wlan. ولي pixon واسه برنامه هاي جاوا محدوديت نداره ولي رنوار داره بعدش pixon توي برنامه هاي جاوا دكمه هاي مخصوص مجازي داره كه خيلي جالب و لازمه كه رنوار فكر نميكنم داشته باشه
    رنوار هم دکمه ی مجازی داره.

کد:

15. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

i8510 بگير ديگه كجاش بزرگه؟ خب يكم بزرگه ولي نه اونقدر كه نخريش
    مثل این که شما خیلی خوشحال میشی i8510 دار ها (مثل شما) زیاد بشن
    نه دیگه انصافا بیش از حد بزرگه مخصوصا وقتی باز میشه
    من قبلا n70 نخریدم چون به نظرم بزرگ بود دور و ور n95 هم نمیرم اما این دیگه آخرشه
    پس رنوا بهتره .... جریان آرنا چیه ؟ LG ARENA
    باز هم از کمک دوستان صمصمانه تشکر میکنم

17. این کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •