من بودم یک راست می رفتم سراغ 405 .
هیچ ماشینی نمیخردیم
اگر زیر 12 میخواستم یک 206 میگرفتم.
من بودم یک راست می رفتم سراغ 405 .
هیچ ماشینی نمیخردیم
اگر زیر 12 میخواستم یک 206 میگرفتم.
در مورد خرج لوازمش چیزی نشنیدم (اگه دوستان توضیح بدن خوبه)
اما با این حرف که اگه ارتفاعش رو کم کنید قیافش بهتر میشه موافقم
به نظر من اگه داری ماشین میگیری صفر بگیر که لااقل یک سال خیالت از خرجش راحت باشه
خب هر چی باشه ماشین فرانسویه دیگه. مجله ماشین هم گفته بود بین ماشین هایی که توی این محدوده ی قیمت هستند تندر لوازمش از بقیه گرونتره.
مرسی از راهنمایی همه دوستان به نظر خودمم باید ماشین رو صفر بگیرم. چون خرجش بالاست دسته دوم
به نظر شما بین تندر و 405 و 206 صفر کدوم رو بگیرم؟البته 206 زیاد جادار نیست :-؟؟
Last edited by ReZa DN; 30-03-2009 at 23:33.
خودم هم با این موافقم و حتی اگه نوشته های منو در همین بخش بخونید بارها به همین موضوع اشاره کردم.
رامین هر چی دارم میگردم پستی نمیبینم که گفته باشم دوو 85. شاید قبلا توی تاپیکای دیگه دم از تیپ 5 مدل 85 و یا مزدا 323 مدل 85 .
میشه بگی توی کدوم پست گفتم دوو 85؟؟
اگه 206 رو به خاطر فضاش رد میکنید به نظر من با 13 تومن باز هم تندر خوبه. (به دلیل مصرف کمتر) و حتی اگه بتونید پولتون رو 1 تومن زیاد تر کنید و یه فول بگیرید خیلی بهتره.
در کل:
تندر 90: مصرف کمتر، تکنولوژی بالاتر، قدرت و شتاب بیشتر و ...
405 : قطعات ارزانتر و فراوانتر، جا افتاده تر و ...
Last edited by Farshadd; 31-03-2009 at 14:28.
شرمنده فرشاد جان من اشتباهی خوندم
ولی خوب شد من هم دوو رو پیشنهاد دادم .
به نظر من هم تندر خیلی بهتره
با کمی سازش با قیافه نا معمولش
چون ما ایرانی ها بیشتر به خودروهای پک و پهن فرانسوی عادت کردیم .
البته با این پول فکر کنم e1 رو بشه خرید.دقیق از قیمت خبر ندارم.
سلام من خودم ريو ثبت نام كردم و گرفتم . به نسبت قيمتش ماشين خوبيه . كم مصرف و پر شتابه فقط تنها مشكل بزرگي كه به نظر من داره اينه كه صداي موتور داخل ماشين بيشتر از بيرون شنيده ميشه . در كل ماشين خوبيه . من با 405 و سمند و حتي پرشيا كورس گذاشتم و اصلا جلوي اونا كم نياورد . فرمون نرمي داره و پيچها رو بهتر از پرشيا و سمند مي پيچه . البته اينم بگم من هم با سمند هم پرشيا كلي رانندگي داشتم و اينا از روي تجربه ميگم .![]()
من برعکس بقیه دوستان به مقاومت بدنه اهمیت میدم
اگه جونی باقی نمونه شتاب و .. به درد نمی خوره
بنظر من هم اگه بتونی قیافه تندر رو درست کنی تو این رده از همه بهتره و فقط باید توجه کنی که این تغییرات هم کم هزینه بردار نیست
ارتفاعش خیلی تو ذوق میذنه و فقط در حالت زیر قابل توجیه هستش(استیشن):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط یه سوال:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرق فول با معمولیش چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)