تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: Xperia X1 یا omnia i900 ؟

راي دهنده
33. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Xperia X1

18 54.55%
  • omnia i900

15 45.45%
صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 51

نام تاپيک: Xperia X1 یا omnia i900 ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_MacBook_Apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کسي که کيبرد بخاد با اين چيزا کنار مياد......
    کسیم که گوشی شیک و سبک و باریک بخواد باید با بی کیبردی کنار بیاد
    اما خود دارندگان x1 هم اظهار می کنن که زیاد کی برد به کارشون نمیاد ، پس به نظر من باریک بودن و شیک بودن می رزه به کیبرد ، اما خب این نظر شخصی منه ، شاید یکی کی برد براش لازم باشه...
    به نظر من کلاً کی برد یک بخش اضافه روی گوشیه ، یه بار گوشی کیبرد دار گرفتم واسه هفت پشتم بسه ، از کیبردش فقط جای اضافشو فهمی دم...

2. این کاربر از ali_MacBook_Apple بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

من به x1 راي دادم
    در صفحات قبلي مزيتهاي هر دو گوشي گفته شدند و فكر كنم بطور كامل
    با اين حساب تقريبا ميشه گفت انتخاب بين اين دو گوشي سليقه اي خواهد بود
    يعني نميشه گفت كه كدوم برتره
    من ميتونم بگم با در نظر گرفتن قيمت امنيا بهتره مخصوصا كه 16 گيگ مموري داره
    ولي خب ممكنه يكي كيبرد براش خيلي مهم باشه و به نظر خودش x1 سرتره
    در مورد LCD همه تائيد كردند كه مال x1 بهتره چرا كه داشتن رزوليشن بالا خيلي مزيت به حساب مياد
    پس اگه كسي صفحه براش مهم باشه بدون شك x1 را برتر از i900 ميدونه
    البته انصافا x1 رزوليشن خوبي داره (800*480) واسه موبايل نه تنها خوبه بلكه عالي هست
    مطمئنا كيفيت پخش فيلم و برنامه ها و مخصوصا گيمها و اسناد كامپيوتري از جمله pdf بهتر خواهد بود
    شارژ باطري هم من خيلي جاها خونده ام كه x1 بهتر از omnia هست
    ولي خب دوستمون گفتند كه هر دو گوشي را دارند و اينطوري نيست واسه همين راجب اين بحث نميكنم
    كيفيت صدا هم يكي بلند و يكي ضعيفتره و چندان مزيت به حساب نمياد
    و عكاسي هم هيچكدوم از گوشيها كمرا فون نيستند و چه 5 و يا3 مگا پيكسل باشند هر دو بدون فلش زنون هستند واسه همين تقريبا در يك سطح هستند
    فيلمبرداريشونو نميدونم كدوم عملابهتره
    پس نتيجه ميگيريم كه با در نظر گرفتن قيمت امنيا بهتره
    و در غير اينصورت انتخاب سليقه اي خواهد بود

4. 4 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

کسیم که گوشی شیک و سبک و باریک بخواد باید با بی کیبردی کنار بیاد
    اما خود دارندگان x1 هم اظهار می کنن که زیاد کی برد به کارشون نمیاد ، پس به نظر من باریک بودن و شیک بودن می رزه به کیبرد ، اما خب این نظر شخصی منه ، شاید یکی کی برد براش لازم باشه...
    به نظر من کلاً کی برد یک بخش اضافه روی گوشیه ، یه بار گوشی کیبرد دار گرفتم واسه هفت پشتم بسه ، از کیبردش فقط جای اضافشو فهمی دم...
    دوست عزیز شما هم اگه مثل من روزانه نیاز به تایپ کردن داشتی حتمن کیبرد لازمتون میشد.
    ولی هر کسی یه نظری داره و یه چیزی نیاز داره و مطابق نیازش خرید میکنه.

6. این کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز شما هم اگه مثل من روزانه نیاز به تایپ کردن داشتی حتمن کیبرد لازمتون میشد.
    ولی هر کسی یه نظری داره و یه چیزی نیاز داره و مطابق نیازش خرید میکنه.
    حرف فريد تائيد ميشه
    ممكنه يكي روزانه 1 sms نفرسته
    ولي ممكنه يه نفر ديگه اي روزانه 10 ها بفرسته
    همچنين شايد يكي با اسناد كامپيوتري زياد كار داشته باشه دانشجو باشه و با pdf ها هم سر كارش زياد باشه
    همه اين نيازها را x1 تامين ميكنه

8. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من چند تا سرچ واسه 8510 كردم
    معلوم شد كه اين گوشي واقعا مشكل شارژ داره
    حتي دوستمون حسن هم خودشون گفته اند كه مشكل شارژ دارند
    نميدونم اي 900 به نسبت 8510 چطوري هست بهتره يا بدتر يا مساوي
    كاش مثل x1 بودند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_MacBook_Apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

و عكاسي هم هيچكدوم از گوشيها كمرا فون نيستند و چه 5 و يا3 مگا پيكسل باشند هر دو بدون فلش زنون هستند واسه همين تقريبا در يك سطح هستند
    فيلمبرداريشونو نميدونم كدوم عملابهتره
    البته امنیا دارای فلش زنون هست و از نظر دوربین امنیا بهترین دوربین رو بین پاکت پیسیا داره و هرگز دوربین اکسپریا قابل رقابت با امنیا نیست ، از نظر تنظیمات هم که تنظیماتش حتی از بعضی دوربینهای دیجیتال هم بیشتره...
    اما من دوربین برام هیچ اهمیتی نداره و کوچکترین تاثیری توی تصمیمم ندارم ، بازم امنیا رو انخاب کردم و بهش رای دادم چون به نظرم کاملتره ، البته خب نظرها کاملاً شخصیه و هر کس مطابق میلیش گوشی انتخاب می کنه.
    مثلاً همه می دونیم که کیفیت صفحه اکسپریا بالاتره ، اما من صفحه امنیا رو ترجه می دم چون بزرگتره و بزرگتر بودن برام خیلی مهمتر از رزولوشن بالاتره چون من اهل فیلمم و فیلم دیدن توی صفحه بزرگتر امنیا برام لذتبخشتر از فیلم دیدن توی یک صفحه کوچیکتر اما با رزولوشن بالاتره ، چون رزولوشن روی فیلم زیاد تاثیر نداره ، تازه با توجه به 16 گیگ بودن حافظه گوشی و Divix ساپورت بودن هرچی دلم می خواد فیلم Divix روش می ریزم و کلی حال می کنم... خب نظر و نیاز شخصیه دیگه...
    کیفیت فیلمهای گرفته شده امنیا هم بیشتره چون MP4 فیلم می گیره اما اکسپریا 3GP فیلم می گیره که همه می دونیم از نظر کیفیت تصویر و صدا در رده پایینتر قرار می گیره...

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

البته امنیا دارای فلش زنون هست و از نظر دوربین امنیا بهترین دوربین رو بین پاکت پیسیا داره و هرگز دوربین اکسپریا قابل رقابت با امنیا نیست ، از نظر تنظیمات هم که تنظیماتش حتی از بعضی دوربینهای دیجیتال هم بیشتره...
    اما من دوربین برام هیچ اهمیتی نداره و کوچکترین تاثیری توی تصمیمم ندارم ، بازم امنیا رو انخاب کردم و بهش رای دادم چون به نظرم کاملتره ، البته خب نظرها کاملاً شخصیه و هر کس مطابق میلیش گوشی انتخاب می کنه.
    مثلاً همه می دونیم که کیفیت صفحه اکسپریا بالاتره ، اما من صفحه امنیا رو ترجه می دم چون بزرگتره و بزرگتر بودن برام خیلی مهمتر از رزولوشن بالاتره چون من اهل فیلمم و فیلم دیدن توی صفحه بزرگتر امنیا برام لذتبخشتر از فیلم دیدن توی یک صفحه کوچیکتر اما با رزولوشن بالاتره ، چون رزولوشن روی فیلم زیاد تاثیر نداره ، تازه با توجه به 16 گیگ بودن حافظه گوشی و divix ساپورت بودن هرچی دلم می خواد فیلم divix روش می ریزم و کلی حال می کنم... خب نظر و نیاز شخصیه دیگه...
    کیفیت فیلمهای گرفته شده امنیا هم بیشتره چون mp4 فیلم می گیره اما اکسپریا 3gp فیلم می گیره که همه می دونیم از نظر کیفیت تصویر و صدا در رده پایینتر قرار می گیره...
    دوست عزیز اکثر افراد در گوشی فیلم های کوتاه میبینند و 3 اینچ کافیه چون بیشتر بشه گوشی هم بزرگ میشه به نظرم فیلم سینمایی در لپ تاپ بهتر دیده بشه........(نکنه شما فیلم سینمایی میبینید در ای900)
    و اینکه بازم در مورد تماشای فیلم ایکس1 به دلیل نشون دادن جزییات بیشتر بهتره.....
    دوست عزیز شما یه مقدار زیادی دارین از ای900 تعریف میکنید و ایکس1 را بیش از حد بی ارزش میکنید.
    من امروز دوباره با ایکس1 کار کردم و این را به طور واضح احساس کردم که کیفیت ایکس1 نسبت به اومنیا بیشتره.....
    من دیگه جواب شما را نمیدم.قصد بی احترامی ندارم به خاطره این میگم که جنجال به پا نشه.....ولی اگه دوستانی اومدن به کمک که به شما جواب بدن اون موقع شاید دوباره منم جوابی به شما بدم.
    به خدا قصد بی احترامی ندارم.
    اگرم ناراحت شدی ببخشید

12. این کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

مثلاً همه می دونیم که کیفیت صفحه اکسپریا بالاتره ، اما من صفحه امنیا رو ترجه می دم چون بزرگتره و بزرگتر بودن برام خیلی مهمتر از رزولوشن بالاتره چون من اهل فیلمم و فیلم دیدن توی صفحه بزرگتر امنیا برام لذتبخشتر از فیلم دیدن توی یک صفحه کوچیکتر اما با رزولوشن بالاتره ، چون رزولوشن روی فیلم زیاد تاثیر نداره ، تازه با توجه به 16 گیگ بودن حافظه گوشی و Divix ساپورت بودن هرچی دلم می خواد فیلم Divix روش می ریزم و کلی حال می کنم... خب نظر و نیاز شخصیه دیگه...
    کیفیت فیلمهای گرفته شده امنیا هم بیشتره چون MP4 فیلم می گیره اما اکسپریا 3GP فیلم می گیره که همه می دونیم از نظر کیفیت تصویر و صدا در رده پایینتر قرار می گیره...
    omnia كي فلش زنون داره كه ما خبر نداريم ؟
    شما دارين راجب گوشي تعريف ميكنين كه هنوز نميدونين فلشش از نوع زنون هست يا LED ...
    شما ميگين صفحه بزرگتر با رزوليشن پائينتر واستون مهمه
    خب شايد عده اي هم صفحه كوچكتر با رزوليشن بالاتر براش مهم باشه
    بزگتر بودن مهمه ولي انقدر هم از x1 بزرگتر نيست كهدرسته
    اما رزوليشن x1 خيلي مناسب هست
    جزئيات بيشتر در x1 معلوم ميشه
    گيمها ي با رزوليشن بالا كلي متفاوت خواهد بود
    ولي 16 گيگ و يا حتي 8 گيگ قبول يه مزيت هست

14. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

omnia كي فلش زنون داره كه ما خبر نداريم ؟
    شما دارين راجب گوشي تعريف ميكنين كه هنوز نميدونين فلشش از نوع زنون هست يا led ...
    شما ميگين صفحه بزرگتر با رزوليشن پائينتر واستون مهمه
    خب شايد عده اي هم صفحه كوچكتر با رزوليشن بالاتر براش مهم باشه
    بزگتر بودن مهمه ولي انقدر هم از x1 بزرگتر نيست كهدرسته
    اما رزوليشن x1 خيلي مناسب هست
    جزئيات بيشتر در x1 معلوم ميشه
    گيمها ي با رزوليشن بالا كلي متفاوت خواهد بود
    ولي 16 گيگ و يا حتي 8 گيگ قبول يه مزيت هست
    البته مورد اخر با خریدن رم حل میشه........

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

درسته حل ميشه ولي مموري 16 گيگ الان قيمتش خيلي بالاست بعدش امكان اينكه مموري خراب بشه هست و سرعت مموري كارت از مموري داخلي كمتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •