من دانلود كردم و واقعا ارزش داشت
اصلا يه سبك جديد تو بازي هاي موبايل و هركي دانلود نكنه نصف عمرش بر فناست
من دانلود كردم و واقعا ارزش داشت
کسی میتونه بگه چطور باید اینو نصب کنم
لطفاً کامل توضیح بدین
ممنون میشم
سلام دوستان عزیز
در مورد رد کردن مراحل بازی اگه امکان داره توضیح بدید ممنون میشم چون من همون اول بازی گیر کردم
با تشکر
باید با امولاتور ScumVM اگه اشتباه نکرده باشم اجراش کنید ...
بابا بی خیااااااااااااااااااااااا اااااال
با این اینترنت نفتی میخوای 1 گیگ دانلود کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پدرمون در میاد تا یه ترانه ی 1 مگی رو تو 15 دقیقه دانلود میکنیم
من این بازی رو دانلود کردم برنامه ScumVM هم نصب کردم.حالا چطئری باید اجراش کنم.این برنامه ScumVM واردش میشم توش هیچ دکمه ای کار نمیکنه که!چیکار کنم؟؟
برنامه ScumVM نصب کردم خرابه یعنی وارد صفحه میشه اما هیچ دکمه ای توش کار نمیکنه حالا پاکش کردم اما دیگه نصب نمیشه!!!!!!
مدت یه عمر این بازی طول کشید تا دانلود شد! یکی بگه چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو کامپیوتر نصب کردم خیلیی بازیه چرتی بود/اصلا ارزش دانلود نداشت.من بدبختو بگو که 1گیگ دانلود کردم.نمیدونم چرا مسئولین این سایت به چنین اشخاصی راحت اجازه میدن هرچرتیو که خودشونم نمیدونن چیه بذارن!!!
مگه فقط برای شما و طبق سلیقه شما باید بازی یا هر چیزه دیگه ای بزارند ؟ شما از این بازی خوشتون نیومده دیگه نباید این طوری بگی ... شاید یه نفر دیگه با این سبک بازی حال کنه ... مثلا ایشون :نمیدونم چرا مسئولین این سایت به چنین اشخاصی راحت اجازه میدن هرچرتیو که خودشونم نمیدونن چیه بذارن!!!
در ضمن بازی اسکرین شات داره [ ! ] , میتونستی محیط بازی رو ببینی اول .من دانلود كردم و واقعا ارزش داشت
قبل از زدن پست یه مقدار فکر کنید .
آقا این بازی cpu گوشی رو اذیت نمی کنه؟مصرف باتری رو هم خیلی بالا نمی بره؟به نظر من که باید این طور باشه.آخه من رو 6220 امولاتور سگا رو نصب کرده بودم وقتی باهاش کمبات بازی می کردم،شارژم زودتر تموم میشد.چه برسه به این بازی سنگین.نظر شما چیه؟اونایی که این بازی رو انجام دادن جواب بدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)