شما انتظار دارید من به ایشون Rampage II معرفی کنم ؟! خب باید با بودجه تناسب داشته باشه و Price/Perfermance خوبی داشته باشه . اینطور نیست ؟آقا مسعود مطمئني اين مادربرد مي تونه خوب كار كنه من به بايواستار مطمئنم ولي به p31 زياد نه
شما انتظار دارید من به ایشون Rampage II معرفی کنم ؟! خب باید با بودجه تناسب داشته باشه و Price/Perfermance خوبی داشته باشه . اینطور نیست ؟آقا مسعود مطمئني اين مادربرد مي تونه خوب كار كنه من به بايواستار مطمئنم ولي به p31 زياد نه
موافقم!
اتفاقا خیلی از سایتهای خارجی نیز با اشاره به p/p چیپست p31 اون رو مناسب برای سیستمهای گیم ارزان میدونند!
آقا دوباره سلام .
پس این سیستم مورد نظرتون هست تا الآن :
فقط یه خواهشی داشتم . جون بچتون یه نگاهی دوباره بندازین ببینین سیستم پیشنهادیتون کاملا سازگاره با هم . بعدا به مشکلی نمیخورم خدای نکرده ، فکر کنین برا خودتون دارین سیستم میبندین دیگه!. بابت این خواهشمم معذرت میخوام از دوستان، چون من از هیچیش سر در نمیارم یه نمه میترسم
main : Biostar p31=50
cpu : E5200=65
ram : 2gig 800 patriot=25
vga : 9600gt inoo3d 512=130
hdd: 160 samsung=35
power : Gp 485a=40
dvd rw : Liteon 22x=25
case : Green Rose=20
جمع = 390،000
.
در ضمن یه سئوالم داشتم : این سیستم مثلا بازی Crysis رو روون میتونه اجرا کنه ؟ و همچنین ویندوز Vista رو میشه کاملا روش نصب کرد ؟
![]()
بیا و کیستو عوض کن magnum بگیر!( این کیس خیلی کوچیکه!)
بقیه خوبن!
همینو بگیر!
کرایسیس رو میتونی توی high و رزولوشن 1024 به خوبی بازی کنی!( فریم حدود 45 تا 55!!)
البته پردازندت یکم اورکلاک نیاز داره!
پردازنده بايد تا 3.5 آور بشه تا به اوج برسهبیا و کیستو عوض کن magnum بگیر!( این کیس خیلی کوچیکه!)
بقیه خوبن!
همینو بگیر!
کرایسیس رو میتونی توی high و رزولوشن 1024 به خوبی بازی کنی!( فریم حدود 45 تا 55!!)
البته پردازندت یکم اورکلاک نیاز داره!
سلام
راجع به کیس هنوز به نتیجه نرسیدم و فعلا دارم با خودم کلنجار میرم ولی فکر میکنم + Tolip رو بگیرم آخرش .
پس کرایسیس حلّه . ویندوز ویستا چطور ؟
ایشالا بعد خریدنش میایم شاگردی خدمت اساتید تا بزنیم تو گوش اورکلاک کردن.
![]()
با 8400 مي شه ويستا رو بالا آورد چه برسه به 9600 !پس کرایسیس حلّه . ویندوز ویستا چطور ؟
الان هم داره ويستا منقرض مي شه و اينطور كه من شنيدم ويندوز 7 خيلي ويندوز سبكي هستش![]()
سلام داداش .
مرسی از جوابت . البته فقط بالا آوردن ویستا منظورم نیست ، اینکه کاملا بتونه تمومه افکتای گرافیکیشو نمایش بده منظورم بود که اینجور که شما گفتی انگاری اونم حلّه
راستی بهترین زمان برا خریدن سیستم (همین نزدیکیا منظورم هست)کی هست ؟ الآن با توجه به عید گرون نمیدن که اگه صبر کنیم قیمتش بیاد پایین ؟
ممنون
اواسط اردیبهشت!
حداقل اوایل اردیبهشت!
دقیقا زمانی که خودم مدنظرم هست برا خرید . ایشالا تا اون موقع بودجه هم بیشتر بشه (البته اگه برعکس نشه)
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)