اینم برنامه ی خوبیه
يك پلاگين براي اين كار هست ولي اسمش رو فراموش كردم
سلام
با تشكر
من نتوانستم فايل كرك STOIK Smart Resizer را بگيرم. لطفاً در جايي آپلود كنيد.
لینک سالمه من گرفتمسلام
با تشكر
روش هاي خوبي بود
با تشكر از همگي كه زحمت كشيدن
این ججوری کار میکنه؟نوشته شده توسط mossi
نوشته شده توسط ARO
باز خدا پدر مادرشما رو براتون نگه داره که یه دفاعی از نویسنده مقالات میکنین!نوشته شده توسط nazar
جناب آقای RB97 شما که کل مقاله مارو برداشتی کپی کردی حداقل اون آخرشم یه اسمی از منبعش میبردی در ضمن من لینک دانلود همه برنامه هارو هم گذاشته بودم،خوب اونها رو هم میذاشتی که بتونن ازش استفاده کنند!من مدت ها پیش این مقاله رو توی سایت مجیدآنلاین با یوزر Hamneshin گذاشتم.میتونید تاریخش رو چک کنید!نه تنها این مقاله خیلی مقاله های دیگر رو هم تهیه کردم که هر کدومشون سر از یک جا به اسم افراد مختلف در آورد!!!این شد که دیگه هیچ جا مطلبی نذاشتم.
مشکل ما اینه که فکر میکنیم ذکر منبع چیزی از ارزش کارمون کم میکنه در صورتی که نه تنها اینجور نیست بلکه یه تشویقیه واسه نویسنده.این باعث میشه نویسنده باور کنه که کاری که میکنه با ارزشه و گرنه کپی/پیست رو که همه بلدن!
در جواب دوستمون (nazar) هم اين مقاله ترجمه شده از چند سايت انگليسي هست (منم ادعايي ندارم كه همه اين مطالب رو خودم تجربه كردم!!! )
در مورد اون 10% و 100% هم من متوجه حرفتون نشدم.در مقاله هم كه اومده اين كار بايد تدريجي صورت بگيره!
باز اگه مشكلي بود من در خدمتم.اما نكته مهم در مورد انجام فرآيند interpolation اين هست که اين عمل به صورت تدريجي انجام بشه و در واقع شما هرچه تدریجی تر این عمل رو انجام بدید نتیجه کار بهتر خواهد بود برای مثال اگر قصد دارید سایز عکستون رو 600% بزرگتر کنید اگه این کار رو در 6 مرحله و تدریجی انجام بدید مطمئنآ نتیجه بهتری خواهید گرفت.
موفق باشيد.
سلام
با تشكر
کسی نداشت
سلام
جنابPs_Trend
اول لازم ميدونم ورودتون رو به اين انجمن تبريك بگم
ما خيلي دنبال اين مسئله رو گرفتيم كه تا حد امكان مقالات اينجا از جاي ديگه كپي نشه ولي متاسفانه ما هر چقدر هم كه سختگيري كنيم باز هم مقالاتي هستند كه كپي ميشند و ما از كپي بودن انها بي خبريم.
من همينجا و از طرف خودم از شما عذر ميخوام
مرسي
ممنونم از تبريكتون.نوشته شده توسط Elfin-D
خواهش ميكنم و ممنونم بخاطر توجهتون.
موفق باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)