تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 60

نام تاپيک: نتیجه آزمایش PCWorld : اینترنت اکسپلورر 8 سریع تر از فایرفاکس 3 است

2. این کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

1.خوب ديگه بايد بهتون بگم تا اين اينترنت اكسپلورر تو هر سيستمي باشه يعني يه باگ . دوستمون دلايل فني خواستند .2. آخه تا حالا يادتون مياد مايكروسافت به فكر وقت كاربرها باشه.من كه يادم نمياد .3. ميتونيد هر جفتشونو تست كنيد ميبينيد كه فاير فاكس يه سر و گردن بالاتره
    سلام.

1.خیر! در حال حاضر در این زمان و با وجود این ورژن هرگز نمی شه چنین حرفی رو زد. در ضمن هیچ مرورگری باگ نیست، تمامی مرورگرها باگ دارن. فایرفاکس، سافاری، اپرا و ...
    2. مطمئن باشید که هیچ شرکتی اینطور نیست! معمولا هر شرکتی در درجه اول به فکر منابع خودش هست. حتی موزیلا و بقیه شرکتها، google,sun,ibm,apple شما فکر می کنید، mozilla چطور امرار معاش می کنه؟ اگر همین فایرفاکس نباشه موزیلا بخش اعظم از درآمدهای سالیانه اش رو از دست می ده.
    3. در اینمورد تا حدودی حق با شماست، البته نه از لحاظ سرعت باز کردن صفحات بلکه، در موارد همچون AcidTest 3 و همچنین سرعت بالاتر اجرای کدهای JavaScript.

When Are You at Risk?

An independent study shows that, in 2006, IE users were vulnerable to online threats 78% of the time. Firefox users? Only 2%

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزیز سعی کنید اطلاعات بروزتری در اختیار مردم بزارید، همین موضوع مربوط به 2 سال پیش هست.

الان همه چی مفتکیه وایسید پولی که شد نه ویندوز میمونه نه ie قدر فایر رو میدونید
    منظورتون چیه؟ چه چیزی پولی بشه؟

4. 3 کاربر از eAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ehsankalak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

منظورش کپي رايته که خوشبختانه يا بدبختانه تو مملکت ما معني نداره !

6. این کاربر از ehsankalak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

منظورش کپي رايته که خوشبختانه يا بدبختانه تو مملکت ما معني نداره !
    شدیدا معتقدم بدبختانه کپی رایت نیومده
    تا چند سال دیگه یواش یواش باب میشه حالا کیه که بره ویندوز اورجینال بخره .... لینوکس و فایرفاکس به صورت رایگان در اختیار همه هست(هر نرم افزاری که gnu/gpl داره رایگانه)
    دوست عزیز سعی کنید اطلاعات بروزتری در اختیار مردم بزارید، همین موضوع مربوط به 2 سال پیش هست.
    هنوز که به عنوان یه آمار توی سایت بزرگترین مرورگر هست حالا من که تازه دیدمش نمیدونستم شرمنده.
    Last edited by s_paliz; 25-03-2009 at 17:43.

پروفشنال soheilsmart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

منم وین7 دارم روش ie8 بتا نسبه سرعتش نسبت به ie7 و ie6 خیلی بهتره ولی ff یه چیزه دیگه است
    ie 8 final رو نمیشه با beta , Rc مقایسه کرد.
    یه سری مشکلات داشتن چون من با همشون کار کردم
    فاینال یه چیز دیگس. واقعا مرور گر خوبیه از همه نظر.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

من خودم قبل از اینکه ff 3 بیاد به طور خفنی فن بوی ie بودم ولی 3 یه سری امکاناتی داره مثل کپی لینک که خیلی به درد بخوره ... ولی هنوز 8 رو امتحان نکردم باید ببینم چطوریه ... امکانات جالبی بهش اضافه شده

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

من خودم قبل از اینکه ff 3 بیاد به طور خفنی فن بوی ie بودم ولی 3 یه سری امکاناتی داره مثل کپی لینک که خیلی به درد بخوره ... ولی هنوز 8 رو امتحان نکردم باید ببینم چطوریه ... امکانات جالبی بهش اضافه شده
    سلام.

Copy Shortcut اینکار رو واستون انجام می ده. که حتی درie6 هم بود.
    در ضمن ربطی هم به موضوع تاپیک نداره...

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

سلام.

Copy Shortcut اینکار رو واستون انجام می ده. که حتی درie6 هم بود.
    در ضمن ربطی هم به موضوع تاپیک نداره...

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

8

سلامم...راستش من نمیتونم این مطلب که توووی اسم تاپیک هستش را قبول کنم! ببینین خودم حدود 2.5 ماه قبل این تاپیک ره زدم:پیشرفت چشمگیر و باورنکردنی IE8 Beta2 نسبت به IE7 و IE8 B1 که چون توووی تاپیک IE مطرح نکرده بودم پاکش کردن و توووی ترش هستش ولی مدتی که با اووون کار کردم مطمئن شدم همون IE6 از همه ی نسخه های جدیدترش بهتر کار میکنه امروز که نسخه ی نهایی را نصب کردم اصلن بهبودی نسبت به نسخه ی B2 ندیدم و متاسفانه هیچکدوم باور کنین به گرد پای فایرفاکس و اپرا نمیرسن از هیچ لحاظیواقعن متاسفم واسه تیم برنامه نویسهای مایکروسافت که توووی زمینه ی طراحی مرورگر تا این حد از زمونه عقبن!
    ضمنن میتونین به آدرس زیر برین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و ببینین که نتیجه ی Acid 3 Test چقدر افتضاحی داره و از 100 امتیاز فقط 20 میگیره در حالیکه فایرفاکس 3.0.3 امتیاز 71 میگیره و اپرا نسخه ی 9.63 امتیاز 85

مرجع آزمون:

Last edited by avecina.ir; 27-03-2009 at 19:52.

13. 2 کاربر از avecina.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

همین یعنی تحمیل.... تازه چند تا شرکت مرورگرساز هم به خاطر همین از ماکروسافت شکایت کردن
    این کجاش تحمیله آخه؟! اگه روی ویندوز امکان نصب هیچ مرورگر دیگه‌ای نبود، اون موقع اسمش می‌شد تحمیل. اتفاقا خیلی هم خوبه (و شاید ضروری) که به طور پیش‌فرض، یه مرورگر توی ویندوز وجود داره.

15. این کاربر از Balrog بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •