تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 45

نام تاپيک: شماوره برای خرید: Samsung omina-Nokia 5800-Sony Ericsson Idou-apple iphone-

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

رابط كاربري هر دوتاشون مثل 5800 ه.فقط يكم توي مديا پلير و home screen فرق دارن.در ضمن omnia hd داراي نسخه 1.5 touch wiz هست كه 3d هست و چيزي از idou كم نداره

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

در مورد گوشي كه نيومده نميشه دقيق اعلام نظر كرد
    ولي اوني كه مشخصه دوربينش حرفه اي خواهد بود
    كلا سوني اريكسون رو عكاسي حرف اول را ميزنه
    هيچكسي نبايد بگه كه الكي 12 مگا پيكسل هست
    اگه اي دو دوربينش خوب نباشه اونوقت دوربين امنيا خيلي مونده تا به افتضاح برسه
    البته ناراحت نشين چون كه واقعيت اينه
    امنيا پاكت پي سي هست و هر گوشي كه پاكت پي سي باشه گوشي خوبي هست
    و يه رده از گوشيهاي ديگه بالاتره

3. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

بهتره زیاد روی اینترفیس مانور ندیم! چون اینترفیس سلیقه ایه و اینترفیس آیدو و آمنیا اچ دی و آرینا و آیفون همه خوشکلند و هر کسی با یکیشون بیشتر حال میکنه! مثلا من از اول با اینترفیس الجی حال میکردم (به همین خاطر جذبش شدم) ولی نمی تونم همه رو به زور طرفدارش کنم! باید دید کدام گوشی کیفیت، کارایی و پایداری بهتری داره.

راستی حسن موتوری(!) سایت یو تیوب رو بعضی آی اس پی ها فیل می کنند.
    Last edited by Michael Ropy; 23-03-2009 at 14:12.

5. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_MacBook_Apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

به اعتقاد من فعلاً کسی نباید فکر Idou رو بکنه و روش حساب باز کنه ، چون هنوز اومدنش هم 100% نیست ، احتمال تغییرات هم توش زیاده ، حتی اسمش هم 100% نیست ، حتی احتمالش هست که با یه دوربین ضعیفتر بیاد ، فعلاً Idou فقط یک طرح تبلیغاتیه ، اما من هرگز معیارم برای گوشی دوربین نبوده و نیست ...
    بهتره فکر LG رو هم از سرت بیرون کنی ، چون تنها کاری که توی دنیای گوشی بلده تقلیده ، اول که کپی U900 و F480 رو زد ، الان هم که کپی Iphone رو زده ، هرگز هم کپی برابر اصل نمی شه ، پس وقتی اصل موجوده بهتره اصل رو بگیری نه کپی... کلاً هم به اعتقاد من به زور خودش رو وارد عرضه گوشی کرده و هرگز گوشیاش مورد قبول نبوده و نیست...
    به اعتقاد من بهترین انتخابها امنیا و Iphone هستند...
    البته چون امنیا HD هم اومدنش قطعی شده و به زودی وارد بازار می شه ، می شه تا حدودی روش حساب کرد...

7. این کاربر از ali_MacBook_Apple بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

در مورد گوشي كه نيومده نميشه دقيق اعلام نظر كرد
    ولي اوني كه مشخصه دوربينش حرفه اي خواهد بود
    كلا سوني اريكسون رو عكاسي حرف اول را ميزنه
    هيچكسي نبايد بگه كه الكي 12 مگا پيكسل هست
    اگه اي دو دوربينش خوب نباشه اونوقت دوربين امنيا خيلي مونده تا به افتضاح برسه
    البته ناراحت نشين چون كه واقعيت اينه
    امنيا پاكت پي سي هست و هر گوشي كه پاكت پي سي باشه گوشي خوبي هست
    و يه رده از گوشيهاي ديگه بالاتره
    فكر كنم شما اشتباه كردي منظور ما omnia i900 نبود منظورمون omnia hd i8910 هست

9. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

به اعتقاد من فعلاً کسی نباید فکر Idou رو بکنه و روش حساب باز کنه ، چون هنوز اومدنش هم 100% نیست ، احتمال تغییرات هم توش زیاده ، حتی اسمش هم 100% نیست ، حتی احتمالش هست که با یه دوربین ضعیفتر بیاد ، فعلاً Idou فقط یک طرح تبلیغاتیه ، اما من هرگز معیارم برای گوشی دوربین نبوده و نیست ...
    بهتره فکر LG رو هم از سرت بیرون کنی ، چون تنها کاری که توی دنیای گوشی بلده تقلیده ، اول که کپی U900 و F480 رو زد ، الان هم که کپی Iphone رو زده ، هرگز هم کپی برابر اصل نمی شه ، پس وقتی اصل موجوده بهتره اصل رو بگیری نه کپی... کلاً هم به اعتقاد من به زور خودش رو وارد عرضه گوشی کرده و هرگز گوشیاش مورد قبول نبوده و نیست...
    به اعتقاد من بهترین انتخابها امنیا و Iphone هستند...
    البته چون امنیا HD هم اومدنش قطعی شده و به زودی وارد بازار می شه ، می شه تا حدودی روش حساب کرد...
    درسته كه lg زياد تقليد ميكنه ولي گوشيهاش خيلي هم بد نيستن.فكر كنم arena جدي ترين رقيب آيفونه البته با تقليد

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

فكر كنم شما اشتباه كردي منظور ما omnia i900 نبود منظورمون omnia hd i8910 هست
    اهان
    8910 دوربينش قويه اره

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

به اعتقاد من فعلاً کسی نباید فکر idou رو بکنه و روش حساب باز کنه ، چون هنوز اومدنش هم 100% نیست ، احتمال تغییرات هم توش زیاده ، حتی اسمش هم 100% نیست ، حتی احتمالش هست که با یه دوربین ضعیفتر بیاد ، فعلاً idou فقط یک طرح تبلیغاتیه ، اما من هرگز معیارم برای گوشی دوربین نبوده و نیست ...
    بهتره فکر lg رو هم از سرت بیرون کنی ، چون تنها کاری که توی دنیای گوشی بلده تقلیده ، اول که کپی u900 و f480 رو زد ، الان هم که کپی iphone رو زده ، هرگز هم کپی برابر اصل نمی شه ، پس وقتی اصل موجوده بهتره اصل رو بگیری نه کپی... کلاً هم به اعتقاد من به زور خودش رو وارد عرضه گوشی کرده و هرگز گوشیاش مورد قبول نبوده و نیست...
    به اعتقاد من بهترین انتخابها امنیا و iphone هستند...
    البته چون امنیا hd هم اومدنش قطعی شده و به زودی وارد بازار می شه ، می شه تا حدودی روش حساب کرد...
    سونی اریکسون داره روی این گوشی کار میکنه تا گوشی را با امکانات فوق وارد بازار کنه.....پس دوربینش 12 مگاپیکسله

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

سونی اریکسون داره روی این گوشی کار میکنه تا گوشی را با امکانات فوق وارد بازار کنه.....پس دوربینش 12 مگاپیکسله
    درسته ولي من فكر نميكنم تا آخر سال 2009 آماده بشه

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

اینو نمیدونم دیگه ولی داره روش کار میکنه تا با مشخصات فوق گوشی را وارد بازار کنه.........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •