رابط كاربري هر دوتاشون مثل 5800 ه.فقط يكم توي مديا پلير و home screen فرق دارن.در ضمن omnia hd داراي نسخه 1.5 touch wiz هست كه 3d هست و چيزي از idou كم نداره
رابط كاربري هر دوتاشون مثل 5800 ه.فقط يكم توي مديا پلير و home screen فرق دارن.در ضمن omnia hd داراي نسخه 1.5 touch wiz هست كه 3d هست و چيزي از idou كم نداره
در مورد گوشي كه نيومده نميشه دقيق اعلام نظر كرد
ولي اوني كه مشخصه دوربينش حرفه اي خواهد بود
كلا سوني اريكسون رو عكاسي حرف اول را ميزنه
هيچكسي نبايد بگه كه الكي 12 مگا پيكسل هست
اگه اي دو دوربينش خوب نباشه اونوقت دوربين امنيا خيلي مونده تا به افتضاح برسه
البته ناراحت نشين چون كه واقعيت اينه
امنيا پاكت پي سي هست و هر گوشي كه پاكت پي سي باشه گوشي خوبي هست
و يه رده از گوشيهاي ديگه بالاتره
بهتره زیاد روی اینترفیس مانور ندیم! چون اینترفیس سلیقه ایه و اینترفیس آیدو و آمنیا اچ دی و آرینا و آیفون همه خوشکلند و هر کسی با یکیشون بیشتر حال میکنه! مثلا من از اول با اینترفیس الجی حال میکردم (به همین خاطر جذبش شدم) ولی نمی تونم همه رو به زور طرفدارش کنم! باید دید کدام گوشی کیفیت، کارایی و پایداری بهتری داره.
راستی حسن موتوری(!) سایت یو تیوب رو بعضی آی اس پی ها فیل می کنند.
Last edited by Michael Ropy; 23-03-2009 at 14:12.
به اعتقاد من فعلاً کسی نباید فکر Idou رو بکنه و روش حساب باز کنه ، چون هنوز اومدنش هم 100% نیست ، احتمال تغییرات هم توش زیاده ، حتی اسمش هم 100% نیست ، حتی احتمالش هست که با یه دوربین ضعیفتر بیاد ، فعلاً Idou فقط یک طرح تبلیغاتیه ، اما من هرگز معیارم برای گوشی دوربین نبوده و نیست ...
بهتره فکر LG رو هم از سرت بیرون کنی ، چون تنها کاری که توی دنیای گوشی بلده تقلیده ، اول که کپی U900 و F480 رو زد ، الان هم که کپی Iphone رو زده ، هرگز هم کپی برابر اصل نمی شه ، پس وقتی اصل موجوده بهتره اصل رو بگیری نه کپی... کلاً هم به اعتقاد من به زور خودش رو وارد عرضه گوشی کرده و هرگز گوشیاش مورد قبول نبوده و نیست...
به اعتقاد من بهترین انتخابها امنیا و Iphone هستند...
البته چون امنیا HD هم اومدنش قطعی شده و به زودی وارد بازار می شه ، می شه تا حدودی روش حساب کرد...
فكر كنم شما اشتباه كردي منظور ما omnia i900 نبود منظورمون omnia hd i8910 هست
درسته كه lg زياد تقليد ميكنه ولي گوشيهاش خيلي هم بد نيستن.فكر كنم arena جدي ترين رقيب آيفونه البته با تقليد
اهان
8910 دوربينش قويه اره
سونی اریکسون داره روی این گوشی کار میکنه تا گوشی را با امکانات فوق وارد بازار کنه.....پس دوربینش 12 مگاپیکسله
درسته ولي من فكر نميكنم تا آخر سال 2009 آماده بشه
اینو نمیدونم دیگه ولی داره روش کار میکنه تا با مشخصات فوق گوشی را وارد بازار کنه.........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)