ممنون منم از همون سایته دانلود کردم : )
خیلی خیلی عالیه : دی
فک کنم از همه سریالای عید بهتر باشه
بسیار بسیار زیبا ساخته شده حتی این دوتا عروسکای جدید هم خیلی جالب هستن ولی باز به نظر من پسرخاله و کلاه قرمزی یه چیز دیگه هستن هر وقت پسر خاله میگه خب مگه چیه یا اینکه که چی گفتی از خنده اشکام در میاد به نظرم جالبب ترین صحنه دیروز اونجا بود که طهماسب میخواست عیدی رو از جیبش در بیاره کلاه قرمزی رفت نزدیک نزدیک دماغشو برد جلوی کت تا ببینه عیدیش چیه و یا اون جایی که خودشو جای یه خانم باردار زده بود.
من هنوز یه قسمتش رو هم ندیدم
از دوست hamsalan عزیزم تشکر میکنیم بخاطر لینک دانلود...
بعید میدونم اشکالی داشته باشه که اسم سایت تو فیلم زیر نویس بشه...
مگه چیه؟عید دیگه!شاد باشید! اقه مجری...اقه مجری...
كاش ميشد قسمتي از اون اجراي قديميشون - سال 70 - رو هم پخش كنه.
امشب که متاسفانه به دلیل فوت همسر امام خمینی پخش نشد..
ولی در کل زیبا ساخته شده و دوستانی که خوششون نیومده یه ریزه صبر کنن حتما خوششون میاد اینو مطمئن باشید...
همینجا از طهماسب و جبلی تشکر میکنم
واقعا بازگشت نوستالوژی بود..واقعا
امشب برای بار اول دیدمش
خیلی وقت بود کلاه قرمزی رو ندیده بودم- بعد از این همه سال اصلا" عوض نشده بود دی:
شنیده بودم با مهمان ها مصاحیه میکنن
ولی من که مصاحبه ای ندیدم
هیچکدومتون دقت نکردیدا
این دقیقا همون موضوعات برنامه سال 1370 می باشه!
من اون موقع که قد خیار بودم اون برنامه ای که در مورد پول و بانک بود و اینکه پول بانک دیده نمی شه اما خوبه(!) دیده بودم الانم که سری جدیدو دیدم فهمیدم همه هموناست فقط جدید شده!
یه نمونه دیگه هم اون چیزایی که در مورد آب خوردن تو پارکا می زد!
یا اینکه می گفت آدم نمی گه چه عیدی ای می خواد بگیره!
شرط می بندم یه بار هم میاد می گه بادکنک باد شده از دستفروشا نخرید چون اگه مریض باشن و بادشون کرده باشن بترکه شما هم مریض می شید!()
اون ژولی پولی هم که یه عروسک شلخته بوده تبدیل کردن به گیگیلی که یه گیمرهدقیقا همون ظاهر
جالبه بدونید صدا پیشه کلاه قرمزی و پسرخاله همون حمید جبلی خودمونه! (بخش مهمی از شخصیت پردازی اینا از صداشونه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)