آره منم ديدم . واقعا" بايد به بچه هاي اطلاعات و شبكه ايران تبريك گفت . فكر كردن ميتونند هر كاري خواستند انجام بدند. به نظر من حكمشون اعدام اعدام اعدام
سازمان حقوق بشر هم بره كشكشو بماسه
آره منم ديدم . واقعا" بايد به بچه هاي اطلاعات و شبكه ايران تبريك گفت . فكر كردن ميتونند هر كاري خواستند انجام بدند. به نظر من حكمشون اعدام اعدام اعدام
سازمان حقوق بشر هم بره كشكشو بماسه
این آویزون چی بوده ما ندیدیم تاحالا؟
الان داره شبکه 3 نشونشون میده ،دارن اعتراف می کنن از امریکا خط می گرفتند. خدایی شما باور می کنین؟ اصلا بین بی نهایت سایت اینترنتی چه لزوکی داره امریکا بخواد پول بده بیان سایت بسازن برای ایرانی ها که منحرفشون کنن ؟ بابا اینا همه توهم دارن
![]()
کشوندنشون ایران...
نباید سادهانگارانه با قضیه برخورد کرد؛ همهی بر و بچههای قدیمی نت میدونن که برای چندین سال این سایتها مشغول فعالیت بودن (به شکل کاملا پررنگ)... حالا چی شده که یهو مسئولان عزیز نظام دلشون به حال ناموس ملت سوخته؟! خیر آقا، قضیه کاملا سیاسی هست...
تجربه نشون داده نظام تنها وقتی این طوری واکنش نشون میده که خطری مستقیما حیات خودش رو در معرض تهدید قرار داده باشه و لاغیر.
[نامردی اگه این پست من رو پاک کنی!]
◙
Last edited by Balrog; 21-03-2009 at 16:13.
احسن تاییید می شه.
چرا بعد از 6 سال ؟
هر کی هم گرفتن تو ایران گرفتن
در ضمن هکی در کار نبوده.
وقتی ادمین رو داری هک برای چی دیگه؟
بفرمایید این هم سایت جرایم سازمان یافته برای اطلاعات کاملتر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
به تاپيك زير هم سر بزنيد و نظراتتون رو اعلام كنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کار خوبی کردن.دستشون درد نکنه.
یارو میره قتل و غارت انجام میده.تا 10-20 سال هم کسی نمیتونه پیداش کنه.
نمیدونم چطور بعضیا توقع دارن 3 سوته یه مجرم اینترنتی باید دستگیر بشه.اگر روش خاصی داره بگید تا سپاه یاد بگیره.ما هم یاد میگیریم.
اصلا بیایید منو پیدا کنید .چطوره؟راهنمایی : من تو تهران هستم. دیگه خیلی راحت شد نه؟ پس معطل چی هستید؟!
همين كه تلويزيون داره نشونشون ميده يعني نصف اعترافاتشون دروغه
این سایتها از 4 سال قبل تحت پیگیری بودند . شروعش از اطلاعات ناجا بوده . کار نون و آب داری هم هست !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)