رنوار الان 404 تومان شده و نسبت به قیمتش عالیه و همینطور امنیا اگه 400 بشه خیلی عالیه! اگر میخوای صبر کنی آرینا جون هم هست:
امکاناتش تو پست اول اینجا هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رنوار الان 404 تومان شده و نسبت به قیمتش عالیه و همینطور امنیا اگه 400 بشه خیلی عالیه! اگر میخوای صبر کنی آرینا جون هم هست:
امکاناتش تو پست اول اینجا هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودت ميدوني كه هر دو گوشي نسبت به هم مزايا و معايبي دارند
ولي در كل اكس وان بهتره
نه
من ميگم عيد قيمتهاي متعادل نيست
چون مردم بيشتر خريد ميكنند قيمتها ميره بالا
ولي بعد از چند روز متعادل ميشه و مياد پائينتر
حتي شايد بيشتر بياد پائين
البته تا1 هفته قيمتها متعادل ميشند
ولي بعد از 1 ماه شايد افت بيشتري ديده بشه
اره قصد خريدشو دارم
s1 كدومه؟
Last edited by golmohammadi; 20-03-2009 at 11:51.
اشتباه تايپ کردم...منظورم همون ايکس1 بود.....
من تضمين ميکنم که هر کي ايکس1 بگيره ازش راضي ميمونه و باش حال ميکنه.....
سلام.
من به عنوان کسی که هر دو گوشی رو داره و هم زمان هم تست کردم پیشنهاد میدم تنها در صورتی که کیبرد احتیاج داری x1 رو بخر در غیر اینصورت امنیا رو بگیر چون ایکس وان بغیر از کیبرد هیچ مزیتی نسبت به امنیا نداره.(من همین الان هم هر دو رو دارم).
با گشتی توی اینترنت و سایتهای نرم افزار پاکت پی سی متوجه میشی که نداشتن مثلا" جی سنسور چه ضعف بزرگیه(با توجه به تمایل روز افزون برنامه نویسان برای نوشتن برنامه های بر پایه جی سنسور).
داشتن یک حافظه 16 گیگ که شما اگر بخوای برای x1تهیه کنی با توجه به کمبودش تو بازار حداقل الان باید 110 هزار تومان هزینه کنی و موارد دیگه.....که اگر بخوای بدونی میتونی به تاپیکهایی که دوستان قبلا" ایجاد کردن یک سر بزنی.
بازم میگم(مثل تاپیک های قبلی)من نه نسبتی با سامسونگ دارم نه با سونی اریکسون فقط نظرم رو به عنوان یک کاربری که با هر دو تاش کار کرده و الانم هر دو رو داره عرض کردم.
راستی یادم رفت بگم امنیا یک ضعف بزرگ (البته از نظر من) هم داره و انم اینه که قلمش رو باید آویزون کنی بهش و جا نداره موقع خرید اینو هم در نظر داشته باش.
Last edited by AryanLand; 21-03-2009 at 02:52.
اون موقع كه من p990 داشتم اصلاً از قلمش استفاده نميكردم.با ناخن راحت باهاش كار ميكردم.حالا يعني امنيا تاچش از p990 ضعيفتره!؟ فكر نميكنم قلم امنيا اصلا لازم بشه
اگه WM مي خواهيد بدون شك Omnia...ولي اگه كار با WM براتون سخته... مي تونيد به LG Renoir فكر كنيد...بهترين 8 بازار...اگه دوربين براتون مهم نيست 5800 گوشيه خوبيه...سيمبيان هم هست...انتخاب با خودتون..
ديديم اخه اين ديگه چه آيه اي هست
شما يه مقدار يكطرفه قضاوت كردين
x1 هم مزايايي داره
ولي امنيا قيمتش مناسبه
با در نظر نگرفتن قيمتها x1 بهتره
ایکس1 یه چیزه دیگست.....من که باش کار کردم حال کردم..........
البته اون جوري هم كه شما ميگي x1 يه چيز ديگه نيست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)