این کشور های دیگه هستن که به چین سفارش میدن ... نه چین به آمریکا !!! این کاملا غلطه !!
این کشور های دیگه هستن که به چین سفارش میدن ... نه چین به آمریکا !!! این کاملا غلطه !!
اتفاقا خودت ندونسته میگی این جمله ای که بالا نوشتی یعنی تو لپ تاپی را دیدی که ساخت چین بوده
شما برو پشت Sony VAIO FW290NCB ببین چی نوشته
اتفاقا اطلاعات خودت خیلی کمه من گفتم لپتاپهای سبک وزن که این پایین مدلشو زدم و فکر میکنی سبک وزن همون می نیه.
این ملها سبک وزن هستند و در ژاپن تولید میشوند. ژاپن مدلهای سبک وزن تولید میکنه.
sony vaio sz750n/c
1.8kg
sony vaio z530nb
1.5kg
sony vaio z570nb
1.5kg
sony vaio tt130n/b
1.3kg
sony vaio tt150n/b
1.3kg
دست بردار یعنی این جمله ایقدر سخت بود
این جمله ای که پایین نوشتم "به سفارش آمریکا" یعنی چی؟
یعنی ساخت چین به سفارش آمریکا.
یعنی آمریکا به چین سفارش داده.
به خاطره راهنمایی هاتون ممنون.
دوست عزیز مورد اول به دلیل هارد کم به کارم نمیاد.نظرت در مورد دومی و سومی چیه؟کدوم بهترن؟
همچنین یه مورد به نام Sony VAIO FW-190NEH مد نظرمه.چه طوره؟
اگه منظورت اینه ( که میدونم الان تصحیح کردی ) درست و واضح همون اول بفرمایید ... که باعث این همه درگیری نشه ، چون بحث هم به جاهای باریک کشیده میشه و هم من اخطار میگیرم هم تو ... ok ؟؟
بعدش هم در مورد داشتن اطلاعات عزیز من بزار یه چیزی رو برای شما عرض کنم که الان سال سوم هست که تو کار خرید و فروش لپ تاپ هستم و اونقدر اطلاعاتم کافی هست که اینجا پشت لپ تاپ بشینم و بدون چشم داشتی به کاربر ها مشاوره خرید و راهنمایی بدم و با 200 تا پست کاربر فعال لپ تاپ شدم ...اتفاقا خودت ندونسته میگی این جمله ای که بالا نوشتی یعنی تو لپ تاپی را دیدی که ساخت چین بوده
شما برو پشت Sony VAIO FW290NCB ببین چی نوشته
خواهشن در مورد من اینطور قضاوت نکنید ...
اون جمله ای که بهت گفتم پشت SZ نوشته شده دقیقا بحث مارو تموم میکنه و ادامه دادنش از طرف شما برای من بی دلیل هست ...
بعدش هم بحث ما سر کشور سازنده بود که کاملا بر کسانی که تو این کار هستن روشنه که کیفیت ژاپن نه تنها تو محصولات سونی بلکه همه لوازم الکترونیکی حرف اول رو تو دنیا میزنه و اصولا تکنولوژی لوازم الکترونیکی مال ژاپن هست و چندین و چند سال هست الگو و سرآمد همه کشور ها بوده و هست ...
چرا شما به مینی بودن ربطش میدی ؟ مثلا من نمیدونم لپ تاپ مینی چی هست که داری برای من توضیح میدی ؟؟؟
امیدوارم منظور رو رسونده باشم و کسی از دست من دلخور نشده باشه
یه خورده هم قاطی کردم شرمنده !!! بهم برمیخوره آخه !! روزی 8-9 ساعت وقت میزارم میام تو p30 برای جواب دادن به پست ها ( همه هم رفتن تعطیلات دست تنهام ) نمیخوام کسی بزنه تو حالم ...
با تشکر
خداییش تصحیحش نکردم اگه میتونی registered user بگو بیاره اولین پستمو بدون تصیحح نمایش بده
ویرایش و زدم و اشتباهی تمام پاسخهامو همونجا نوشتم و بعد سیو کردم به خیال این که پستش کردم بعد دوباره بر گردوندم.
از دستت ناراحت نیستم ولی برای چی ناراحت میشی؟ پی سی وورد اومدیم که پست بزنیم.
شما این مدلی که گفتم نگاه کن این جمله ای که شما میگی ننوشته شما اصلا sz مدلشو کامل نگفتی چی بوده
بعدش هم شما هی ریطش میدی به مینی من گفتم سبک وزن، سبک وزن کج مینی کجا
شما بگو کجا مینی گفتم؟
شما که فروشنده ای چند مدل لپتاپ ژاپنی داریم؟
چند مدل آمریکایی داریم؟
تعداد مدلهای ژاپنی خیلی کمه و به غیر از sony vaio sr290pfb که مشخصات ضعیفی داره بقیه شارژ کم نگه میدارن.
ولی مدلهای آمریکایی تنوع زیادی داره.
تاریخچه سونی سرچ کن ببین کی به آمریکا رفت و در اونجا اولین بار چه محصولاتی تولید کرد
فروشنده ای فروشنده ها هم طرز صحبت کردن خودشونو دارن مثلا برای خرید یکی از محصولات ge میگفتن آمریکا اصلا تولید نداره اگه هم باشه لیبله همشو مالزی نمیزنه و آمریکا وقتشو برای تولید ساید بای ساید و این جور چیزا صرف نمیکنه ولی آمریکاییش هم بود و اصل هم بود و برای اصل بودن هم یه چند تا نکته هم داشت که یادمون هم دادن و یه آشنایی هم که اونجا داریم پرسیدم اونجا امریکا برای خودش آجناس آمریکایی تولید میکنه و برای ما آسیایی ها که جهان سومی هستیم میده چین برای ما تولید کنه البته اونجا همه جور چیز با مارکهای مختلف حتی از چین هم هست این جمله برای ایرانی ها ساختن "آمریکاییش هیچ فرقی نمیکنه با مثلا چین یا مالزی" و "این که چین قطعات رو میفرسته آمریکا اونجا اسمبل میکنن" در صورتی که آمریکا بالاترین فناوری داره، ژاپن هم دست کمی ازش نداره اصلا نمیتونه پایینتر باشه سونی آمریکا همون کیفیت سونی ژاپونه هر 2 یه شرکت هستند هر مدلی که در ژاپن تولید میشه اون مدل در آمریکا تولید نمیشه و برعکس پس نمیشه گفت آمریکاییشو نخر ژاپنیشو بخر و چینی هم همینطوره اکه مدلی آمریکایی باشه چینیش نیست تکو توک پیدا میشه ولی چین پایین تر از آمریکاست، مدلهای چینی برای آسیایی هاست که حملو نقل کمری داره و هزینه ساخت کمتری داره مدلهای چینی در ساخت ظرافت و دقت کمتری دارند به خاطر دستگاه های ساخت با دقت کم که به چشم آسیایی ها نمیان مثلا در یک مدل این موارد فرق میکنه صدای فن متفاوت، نیروی کم یا زیادتر برای باز کردن lcd ، داغ کردن غیر عادی که بعضی مواقع اتفاق میوفته، دقیق نبودن روشن و خاموش شدن فن.
ok مقداد جان ، من دیگه بحثی نمیکنم ، البته این رو هم بگم بحث من سر کیفیت بود نه اینکه کدون لپ تاپ رو کدوم کشور میزنه ...
بگذریم ... General Electric فرق میکنه عزیز من با سونی !! اون شرکت اصیل آمریکایی هست و سونی شرکتی ژاپنی ...
خواهشا این 2 تا رو قاطی هم نکن !! جنرال الکتریک اگه محصولی با لیبل آمریکا میساخت واقعا قطعات آمریکایی بود و کلا بحثش با لپ تاپ متفاوت هست ...
در این که آمریکا بالاترین فن آوری رو داره که شکی نیست ولی خب دیگه نمیتونه بیاد رو لپ تاپ موشک سوار کنه !!!!!
بعدش هم لپ تاپ هایی که میبینی آمریکایی هستن تو مکزیک اسمبل میشن و کارخونه ای به نام سونی در آمریکا موجود نیست . منظور اینکه تولیدات آمریکایی سونی در مکزیک تولید میشن محض اطلاع عرض شد ...
دوستان اگه میشه جواب ما را بدین.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)