فقط اوانت...
الان حدود 7 ماهه باهاش كار ميكنم تا حالا هيچ مشكلي نداشته...
به نظر من نسبت به IE هم خيلي بهتره !![]()
فقط اوانت...
الان حدود 7 ماهه باهاش كار ميكنم تا حالا هيچ مشكلي نداشته...
به نظر من نسبت به IE هم خيلي بهتره !![]()
چاکر داش مسيح نوكرتم
ايول *Medivh* جون موفق باشي
سلام
من كه نظرم را در صفحه اول همين تاپيك گفته ام. اما بين مرورگرهايي كه از موتور Ie استفاده مي كنند به نظرم بهتره از خود Ie صرفنظر كرده و به اوانت يا مكستون روي بياوريد. چون موتورش كه همونه با كلي امكانات اضافي.
من همن به اپرا راي دادم .
چون سرعتش بينظيره .
دمه بروبچه * * دار گــــــــــــــرمنوشته شده توسط *hamedkhatar*
![]()
آشنايان قديمي هستن![]()
فقط Fire Fox آخرشه!
از وقتی که اومده دارم ازش استفاده می کنم و فکر نمی کنم که یه روزی تغییرش بدم.
من fire fox را انتخاب میکنم چون در صفحات اینترنتی اول متن را لود می کند و سپس عکسها را و این باعث زودتر دیدن آن صفحات می شود البته مرورگرهای دیگری هم اینکار را می کنند![]()
برای شخص من نه سرعت مهمه نه قیافه.
اولین چیزی که نه تنها برای من مهمه بلکه امروزه برنامه نویسها نیز باید بهش توجه بکنند اینه که امنیت کافی رو داشته باشه.
وقتی برنامه مورد نظر امنیت کافی رو داشت تازه اونوقت میشه در مورد فکر کرد که قابل استفاده هست یا نه.
به نظر منم تمامی مرورگرهایی که از هسته IE استفاده میکنند تمامی مشکلاتی رو که IE داره اونا هم دارند. حالا فرضا یکی
امکاناتش بیشتر باشه یکی کمتر . وقتی که امنیت نداشته باشه داد و هوار را انداختن بابت داشتن یک POP up Blocking چه
فایده ای برای کاربران اینترنتی امروز داره.
خلاصه من سالهاست با Opera کار مکنم که الان حدود 1 سال هم هست که FireFox هم بهش اضافه شده.
من به نظرات دوستان عزیز احترام میزارم اما اگه یه بار (فقط یه بار )از Firefox استفاده کنید مطمئن باشید که همه مرورگر ها رو کنار می زارید!!
کرکی جان.معلومه شما نباید به سرعت مرورگر اهمیت بدهید.چون در جایی دسترسی به اینترنت دارید که از نظر سرعت مشکلی نداره ولی ما...........برای شخص من نه سرعت مهمه نه قیافه.
قضیه سرعت اینترنت ایران در اسیا ، درست مثل رده لیگ فوتبال ایران(در بین لیگهای اسیاییه).شایدم هیچ ربطی نداشت.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)