حالا اونو يه کاريش ميکنيم بايد باباهه رو يه تيق بزنيم يه ipodبگيريم که درد innov8بخوابه![]()
حالا اونو يه کاريش ميکنيم بايد باباهه رو يه تيق بزنيم يه ipodبگيريم که درد innov8بخوابه![]()
اینوویت گوشی ناشناخته ای نیست دوست عزیز. ولی خب برای ایرانی ها که نوکیا و سونی زده هستن ممکنه.
سامسونگ کلا اینطوریه نمیشه بهش اعتماد کرد. منم از اینکه 8510 رو گرفتم پشیمونم. اون از امنیا که هی dead میشه اینم از این گوشی. مشکل باطری کم نبود اینم بهش اضافه شد.یکی نیست بگه آخه عزیزم... آدم حسابی مجبوری گونی گونی گوشی بدی بیرون و از 100 تا گوشیت 2 تاش شانسی خوب از آب در بیاد. 10 تا گوشی بده بیرون اما درست و حسابی. گوشی خوب فقط با بالا بردن امکانات و مگاپیکسل نیست که شناخته میشه, گوشی خوب باید پایدار باشه چه از لحاظ سخت افزاری و چه نرم افزاری. اصلا بیاد 20 مگاپیکسل بزنه وقتی باطری نداری به اندازه 3 مگاپیکسلی هم واست کار نمیکنه و وقتی از ترس اینکه گوشی بلایی سرش نیاد میترسی 2 تا برنامه روش بریزی خب این گوشی فقط واسه وینترین خوبه نه واسه جیب. این گوشی ها فقط به درد این میخورن که اسمشون بره تو gsmarena و بگن ما هم هستیم.
من که دیگه به سامسونگ اعتماد ندارم این دومین گوشی من بود و فکر نکنم هرگز برگردم. این 8510 رو هم هر چه زودتر شرشو کم کنم بهتره تا بلایی سرش نیومده. شرمنده دوستان دلم گرفته بود. آخه کلی پول گوشی دادم اینم عاقبتمون. حیف نیست.
والا دفاع نیست ولی ما که سونی اریکسون و نوکیا هم زیاد دیدیم که dead شدن!! حتی با اینکه جاوا بودن و قر و فر سیمبین هم نداشتن.
شما عجب آدم......هستي؟
هر چي به شما ميگن علت dead شدن امنيا استفاده از رامهاي غير آفيشاله باز بگو امنيا هي dead ميشه. اگه يه عده بلد نيستن از گوشيشون درست استفاده كنن مشكل از گوشيه؟ شما يه سر به تاپيك امنيا بزن ببين چند نفر گوشيشون dead شده يا اگه شده علتش چي بوده.من خودم پي990 داشتم موقع آپديت وسطش قطع شد و مجبور شدم فلشش كنم.همه گوشيها اينجوري ميشن.تازه اگه با گارانتي اصلي بخري كه معقولشم اينه اگه با دست خودت به قتل برسونيش برات زندش ميكنن ديگه از اين بهترم ميشه؟ حالا باز هي بگو(دوباره اينو بگي به شعور خودت توهين كردي)
باتري 8510 هم انقدر بد نيست كه ميگي. باتريش معموليه.شما وقتي ميگي صداي w810 از 8510 بيشتره معلومه ديگه..... توي سايتهاي خارجي هم گفتن باتريش خوبه. بهادر جان هم با باتريش مشكل ندارن منم ميگم باتريش معموليه ولي ميتونست بهتر باشه. پس اين مشكل از سامسونگ نيست.(دوباره اينو بگي به شعور خودت توهين كردي)
بعدشم من كلي برنامه روي 8510 ريختم تاحالا كوچكترين مشكلي نداشته.هكشم كردم هيچيش نشده.حالا يه نفر يه برنامه ريخته رو گوشيش اينجوري شده ديگه نبايد رو گوشي برنامه ريخت؟شما همين برنامرو روي گوشيهاي نوكيا هم يه امتحان كن ببين چي ميشه.اين همه گوشي ميبرن واسه فلش علتش چيه؟حالا اگه اين يه مشكلي پيدا كرد ديگه بايد به سامسونگ فحش بدي؟ تازه گارانتي كه درستش ميكنه. ديگه چي ميگي؟(دوباره اينو بگي به شعور خودت توهين كردي)
تنها چيزي كه از نوشته شما ميشه فهميد اينه كه از سامسونگ خوشت نمياد و از اينكه سامسونگ پيشرفت كرده ناراحتي همين.
Last edited by hasanmotori; 19-03-2009 at 20:52.
تقریبا موافقم
خيلي ها روي يه برند خاص تعصب دارن ولي بيخود از بدي برنداي ديگه نميگن
ولي يه عده اي هستن كه وقتي برندشون كم مياره ديگه راهي جز گفتن حرفهاي بيخود در مورد برندهاي ديگه ندارن.
سلام.شما گوشی INNOV8 رو چند وقته که دارید؟ و در کل ازش راضی هستید؟من میخوام این گوشی رو بخرم بعد عید... شما تونستید روش برنامه ی ngage و بازی هاش رو درست نصب کنید!؟
خودم به شخصه طرف سامسونگ نمی رفتم ولی آلان INNOV8 در حد N95 8 GB هستش(عینا خصوصیات اون رو داره) که 16GB هم حافظه داره و دوربین 8MP که و از همه مهم تر چیزی که من رو به فکر خرید این گوشی انداخت داشتن یک چیپست گرافیکی داخلی هستش( مثل N82 و N95 و فکر کنم N92 ) که چون رو قیمت گوشی می رفت نوکیا در گوشی های دیگه از اون استفاده نکرد.این چیپست گرافیکی باعث می شه که در هنگام باز کردن عکسها و فیلمها و زوم کردن گوشی با سرعت بیشتری عمل کنه و علاوه بر اون در اجرای بازی های سنگین و سه بعدی(معمولا از نوع جاوا که cpu خور هستند) با افت فریم مواجه نشه.
حالا که این مطالب رو می خونم یه کم دارم از تصمیمم بر می گردم چون به این دو نفری که تو این تاپیک گوشی هاشون مرده بود طبق فرم خارجی که جناب"اماستیاف"گذاشته بودند این مشکل برای چندین نفر دیگه هم پیش اومده.ولی من به شخصه همیشه به نوکیا اعتماد دارم...آلان دو سال که یه N73 دارم و اساسی سرویسش کردم ولی از این من بمیرم تو بمیری (همین dead شدن) خبری نبوده...
آقای ava UK میشه شما علت dead شدن بی علت n95 و n82 و ... رو به من بگی چرا این گوشی ها بدون علت dead میشن؟
نمونش 95 پسر داییم که بعد از یه شب dead شد این که دیگه واقعا نوبره؟!!!!
آقا من خودم n91 8gداشتم و با گوشی های ديگه سری n کار کردم کيفيت سا خت با لا يی داره
ولی ميتونم با اطمينان بگم اين گوشی واقعاً از لحاظ کيفيت سخت بينظيره کا فيه باهاش کار کنيد يا
حتی از دستّتون بيفته اونوقت متوجه منظورم ميشيد
در باره نرم افزار اشتباه از خودم بود که البته شانسی بود و فکر ميکنم رو گوشی های ديگه سيمبين
هم همينطور بشه !!!تازه اين گوشی انقدر جون سخته که بازم هنگ نکرد و با سرعت کم کار ميکنه!!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)