تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قهرمان لیگ قهیمانان آسیا از کدام کشور است؟

راي دهنده
39. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ایران

25 64.10%
  • عرستان

1 2.56%
  • ژاپن

11 28.21%
  • کره جنوبی

1 2.56%
  • استرالیا

1 2.56%
  • امارات

0 0%
  • چین

0 0%
  • سایر کشورها(قطر اندونزی)

0 0%
صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 31

نام تاپيک: تاپيك ويژه ليگ قهرمانان آسیا

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    يوسفي: اشتباه من باعث شكست صبا شد
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال صباي قم گفت: اشتباهي كه مرتكب شدم سبب باخت تيم شد.

محسن يوسفي در گفت و گو با خبرگزاري فارس، درباره تكل خطرناك روي بازيكن پاختاكور و اخراج از بازي اظهار داشت: نمي دانم چطور توضيح دهم كه براي تكل روي پاي اين بازيكن به سمتش نرفتم و همه چيز اتفاقي رخ داد.
    وي ادامه داد: داور در اين صحنه همه را شوكه كرد. در نهايت مستحق كارت زرد بودم. نمي گويم پاي حريف را نزدم؛ اما به عمد اين كار را نكردم.
    اين بازيكن تصريح كرد: فكر نمي كردم داور كارت قرمز نشان دهد. بسيار ناراحتم كه با اخراجم كار را براي تيم سخت كردم. متاسفانه صبا بعد از 10 نفره شدن اصلا خوب نبود. تيم پاختاكور بعد از اخراج من بهتر بازي كرد و در همان حالت 11 به 11 هم كار سختي داشتيم.
    يوسفي در مورد اينكه شايد از سوي باشگاه با جريمه روبرو شود گفت: به هر حال هيچكس از اين باخت خوشحال نيست و طبيعي است كه باشگاه ناراحت باشد و من تابع تصميمات آنها هستم.

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

يك ناكامي ديگر براي صدرنشين ليگ برتر ايران

خبرگزاري فارس: در اولين روز دور سوم رقابت هاي گروهي ليگ قهرمانان فوتبال آسيا، استقلال و صباباتري‌ دو نماينده ايران در اين پيكارها در خانه و خارج از خانه مغلوب شدند.

به گزارش خبرگزاري فارس، عصر روز سه شنبه تيم استقلال در دوحه و صباباتري در قم مغلوب حريفان خود شدند. تيم استقلال، پيشتاز ليگ برتر در دوحه با يك گل از ام صلال شكست خورد.
    استقلال به اين ترتيب يك باخت ديگر را در رقابت هاي ليگ قهرمانان تجربه كرد.
    در ورزشگاه يادگار امام قم نيز صباباتري با دو گل از پاختاكور تاشكند نماينده ازبكستان شكست خورد. در اين بازي محسن يوسفي، بازيكن صباباتري در دقيقه 28 از زمين اخراج شد.
    نتايج به ثبت رسيده اين پيكارها در روز سه شنبه به شرح زير است:

*گروه اول:
    الهلال عربستان 2- الاهلي امارات يك
    گل ها:القحطاني 32، مريل رادوي93 -پنالتي،‌احمد خليل 13 براي الاهلي

صباباتري ايران صفر- پاختاكور ازبكستان 2
    گل ها: زين الدين تايجف 57، فرهود تايجف 64

جدول گروه اول:
    1-پاختاكور 7 امتياز
    2-الهلال 5 امتياز
    3-صباباتري 2امتيازژ
    4-الاهلي يك امتياز

*گروه سوم:
    الجزيره امارات صفر- الاتحاد عربستان صفر

ام سلال قطر يك - استقلال تهران صفر
    گل: فابيو سيزار66

جدول گروه سوم:
    1-الاتحاد 7امتياز
    2-ام سلال6امتياز
    3-الجزيره2امتياز
    4-استقلال يك امتياز

*گروه پنجم:
    اولسان كره جنوبي يك - بجينگ چين صفر
    گل : يانگ او ن 69

ناگويا ژاپن يك - نيوكاسل استراليا يك
    گل ها: كيجا تامادا 65 براي ناگويا ، اريش9 براي نيوكاسل

*جدول گروه پنجم:
    1-ناگويا 5 امتياز
    2-بجينگ 4 امتياز
    3-نيوكاسل4امتياز
    4-اولسان3 امتياز

*گروه هفتم:
    شانگهاي چين 2- سوون كره جنوبي يك
    گل ها: والكف18، هلب76باري شانگهاي،‌لي فننك66 براي سوون

نيروي هوايي سنگاپور يك - كاشيما ژاپن 4
    گل ها: حافظ عثمان 26 براي نيروي هوايي، موتايا23، اوشيدا42،‌اوزاكا48 و مارك بنت90 براي كاشيما

جدول گروه هفتم:
    1-سوون 6امتياز
    2-كاشيما6امتياز
    3-شانگهاي 6امتياز
    4-نيروي‌هوايي بدون امتياز

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

قلعه نويي پس از بازگشت به ايران:
    اگر موقعيت‌هايمان گل مي‌شد با اختلاف بالا پيروز مي‌شديم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: اگر در ديدار مقابل ام صلال موقعيت هايمان تبديل به گل مي‌شد، تيم حريف را با اختلاف شكست مي داديم.

به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي بلافاصله پس از ورود به تهران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از نتيجه مسابقه با ام صلال راضي نيستم ضمن اينكه بازيكنان ما هم چندان خوب ظاهر نشدند.
    وي ادامه داد: در اين ديدار نتوانستيم موقعيت چنداني روي دروازه حريف خلق كنيم و اين مسئله به خاطر دوري چندين ساله استقلال از رقابت هاي آسيايي است. معتقدم تيم ها بايد با حضور در اين بازي ها كسب تجربه كنند تا بتواند نتايج لازم را بگيرند.
    قلعه نويي در خصوص شانس صعود استقلال به مرحله بعدي مسابقات عنوان كرد: بايد هر 9 امتياز باقي مانده در مرحله برگشت مسابقات را كسب كنيم تا به صعود از اين مسابقات اميدوار باشيم.
    وي در خصوص اينكه آيا غيبت جباري تاثيري در روند حركتي استقلال داشت يا خير گفت: اعتقاد دارم يك بازيكن نمي تواند تاكتيك هاي يك تيم را مختل و آن تيم را با مشكل مواجه كند. حتي در همين مسابقه هم اگر بچه ها كمي دقت مي كردند مي توانستند از موقعيت ها استفاده كرده و حريف را در خانه با گل هاي زياد شكست دهند.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در حاشيه انتخابات هيئت فوتبال كرمان
    كفاشيان: نتايج نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان آسيا مطلوب نيست

خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون فوتبال گفت: نتايج تيم هاي باشگاهي ما در ليگ قهرمانان آسيا مطلوب نيست و اين به ضرر فوتبال ايران است.

به گزارش خبرگزاري فارس، علي كفاشيان در حاشيه انتخابات هيات فوتبال كرمان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: نتايج باشگاه‌هاي ايراني در ليگ قهرماني آسيا مطلوب نيست و اگر تيم‌هاي ما در دور برگشت نتوانند خوب نتيجه‌گيري كنند، امكان دارد 4 سهميه ايران در آسيا كاهش پيدا كند، زيرا اين 4 سهميه را فقط براي 2 سال كسب كرده‌ايم.
    وي در مورد انتخاب محمد مايلي‌كهن به عنوان سرمربي تيم ملي گفت: نظر ما بر اين بود كه فقط در 3 ديدار باقيمانده سرمربي باشند؛ اما بعد با بررسي كه در هيات رئيسه انجام شد به اين نكته رسيديم كه امكان دارد در اين صورت بازيكنان حرف‌شنوي لازم را از سرمربي نداشته باشند و به همين دليل قرار است قراردادي بلند مدت با ايشان منعقد شود.
    وي ادامه داد: هنوز اين قرارداد امضا نشده است؛ اما تا زماني كه مايلي‌كهن خوب نتيجه بگيرد و با فدراسيون هماهنگ باشد، از او حمايت مي‌كنيم.
    رئيس فدراسيون فوتبال در مورد حضور منصور ابراهيم زاده در تيم ملي گفت: با ايشان صحبت كرديم و قرار شد با توجه به اينكه 20 روز زمان داريم بعد از انجام سه ديدار ليگ برتر جواب قطعي را به ما اعلام كند.
    كفاشيان در مورد اينكه چرا با حرف‌هاي او در فدراسيون فوتبال مخالفت مي‌شود و به عنوان مثال حمايت او از دايي بي فايده بود، گفت: نمي‌خواهيم فردمحور باشيم. ما به صورت جمعي تصميم مي‌گيريم و من هم فقط يك راي دارم، با اين حال از همه تصميمات اتخاذشده حمايت مي‌كنم.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

پورحيدري در گفت و گو با فارس:
    استقلال در آسيا كم تجربه نشان داد

خبرگزاري فارس: مدير فني تيم پاس همدان گفت: استقلال در ليگ قهرمانان آسيا به دليل كم تجربگي و ساير مسايل، بد نتيجه گرفت.

منصور پورحيدري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در مورد وضعيت استقلال در ليگ قهرمانان اظهار داشت: اين تيم در آسيا تفاوت زيادي با استقلال در ليگ ايران داشت و به هيچ وجه خودش نبود. دليلش را به طور دقيق نمي‌دانم؛ شايد كم تجربگي و شايد بدشانسي. هرچه مي خواهيد نامش را بگذاريد؛ اما استقلال نتوانست خوب نتيجه بگيرد.
    سرمربي اسبق استقلال تاكيد كرد: به دليل اينكه از تيم دور هستم، نمي دانم چرا استقلال شاداب بازي نكرد؛ اما شايد بتوان به طور كلي گفت فوتبال ما در آسيا دچار افت شده است. نتايج تيم ملي را مشاهده كنيد. شايد بازيكنان خوبي داشته باشيم.
    پورحيدري در مورد اينكه قلعه نويي دليل شكستش برابر ام صلال را از دست رفتن موقعيت هاي گلزني اين تيم مي داند، گفت: استقلال موقعيت چنداني در اين ديدار نداشت. در فوتبال قرار نيست تمام موقعيت هاي تبديل به گل شود.
    سرمربي استقلال در اولين دوره ليگ برتر در مورد شايعه تباني اين تيم با امير قلعه نويي سرمربي وقت استقلال اهواز، گفت: از شنيدن حرف هاي زرينچه تعجب كردم. نبايد مسايل شخصي را وارد مسايل استقلال كرد. مي دانم استقلال همواره از اين مسايل دور بوده است.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

شكوري: روز بدي مقابل ام صلال داشتيم

خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: مقابل ام صلال بازي خوبي انجام نداديم و در يك روز بد، بازي را واگذار كرديم.

هادي شكوري در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره دليل باخت اين تيم مقابل ام صلال اظهار داشت: قطري ها هم فكر نمي كردند كه استقلال اين طور بازي كند. بد بوديم و نمي توانيم توجيه كنيم.
    وي در پاسخ به اين سئوال كه چرا بد بازي كردند گفت: شمار زيادي از بازيكنان روز خوبي نداشتند. گاهي در فوتبال پيش مي آيد كه بازيكنان روز خوبشان نباشد و متاسفانه ديشب اكثر بازيكنان تيم در شرايط خوبي نبودند.
    شكوري ادامه داد: شخصا با توجه به اين كه مدتي در قطر بازي كرده بودم، براي پيروزي در اين بازي انگيزه هاي زيادي داشتم و تلاشم را هم انجام دادم. تيم ام صلال خوب نبود بلكه ما بد بوديم.
    اين بازيكن در باره اينكه بايد امير قلعه نويي را مقصر دانست يا بازيكنان را عنوان كرد: مربي تا زماني كه بازيكنان وارد ميدان مي شوند تقصيري ندارد. او زحمت خود را كشيد. ما بازيكنان بيشتر مقصر هستيم و نمي توانم در مورد عملكرد ديگران اظهار نظر كنم. خودم دوست داشتم ضربه سري كه زدم تبديل به گل مي شد؛ اما اين اتفاق رخ نداد.
    شكوري تصريح كرد: كار ما براي صعود خيلي سخت شد و بايد سه بازي آينده خود را با برد پشت سر بگذاريم. در فوتبال امكان هر اتفاقي است. چه كسي احتمال مي داد ما به ام صلال ببازيم اما اين باخت اتفاق افتاد.
    وي در اين باره كه اين باخت ممكن است در روحيه تيم تاثير بگذارد و در ليگ به مشكل برخورند گفت: ما از حالا فقط بايد به بازي فولاد فكر كرده و قهرماني خود در ليگ را مسجل كنيم. همه بازيكنان بايد تلاش كنند تا از شوك اين باخت خارج شوند.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

علا هبيل: بازي دشواري با استقلال داشتيم

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال ام صلال گفت: مقابل استقلال با دشواري به پيروزي رسيديم.

به گزارش خبرگزاري فارس، علا هبيل در مورد بازي با تيم استقلال اظهار داشت: اين پيروزي نبايد باعث شود تا دچار غرور شويم. بازي هاي بعدي ما خيلي سخت تر از بازي با استقلال است.
    وي افزود: حريفان از حالا به بعد با شناخت بهتري به مصاف ما مي آيند و سيستم هاي خود را تغيير خواهند داد.
    اين بازيكن بحريني ادامه داد: برد مقابل استقلال دشوارترين بازي دوره اول بود زيرا ما امتياز كمي داشتيم و 3 امتياز اين بازي را مي خواستيم. به نظرم تمام نفرات ام صلال انگيزه كافي را براي پيروزي داشتند.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سزار: از نام استقلال نترسيديم

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال ام صلال گفت: بازيكنان تيم ما از نام استقلال نهراسيدند و توانستيم پيروز شويم.

به گزارش خبرگزاري فارس، فابيو سزار، گلزن تيم ام صلال در بازي مقابل استقلال اظهار داشت: خوشحاليم كه اين ديدار سخت را برديم؛ آن هم در گروهي كه علاوه بر استقلال، تيم هاي ديگري هم حاضر هستند.
    وي افزود: هر چند سهم زيادي در رقابت هاي گذشته ام صلال نداشته ام؛ اما خودم را خيلي خوش شانس مي دانم كه عضوي از اين تيم هستم و توانستيم نماينده ايران را شكست دهيم.
    سزار ادامه داد: با اين پيروزي، بخت ما براي صعود بيشتر شد؛ اما راه صعود طولاني است. فكر مي كنم يكي از دلايل اساسي برد، آن بود كه هر يك از بازيكنان ام صلال مسئوليت هاي بزرگي را پذيرفتند و تسلط زيادي در توپ و ميدان داشتيم.
    گلزن اين تيم اضافه كرد: از نام استقلال واهمه نداشتيم. بازي بعدي ما خارج از خانه است و با اين شرايط روحي، به كسب نتيجه اميدواريم.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

كلاه كج: از تعويضم ناراحت نشدم

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال صباي قم گفت: به خاطر تعويض در بازي مقابل پاختاكور ناراحت نشدم.

عادل كلاه كج در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره ناراحتي پس از تعويض در بازي مقابل پاختاكور، اظهار داشت: من به خاطر شرايط تيم ناراحت بودم و وقتي از بازي خارج شدم، قيافه مرا ناراحت ديديد. تعويض با توجه به 10 نفره شدن تيم تاكتيكي بود.
    وي در مورد جريان بازي عنوان كرد: در فوتبال برد و باخت پيش مي آيد؛ اما بعد از اخراج يوسفي نتوانستيم بازي خوبي نمايش دهيم و بايد بگويم كه خيلي بد بوديم.
    اين بازيكن ادامه داد: همه ديدند كه بد بوديم. اگر صعود به دور بعد را مي خواهيم بايد بازي بعدي را خود را حتما ببريم.
    كلاه كج اضافه كرد: داور اين بازي در تصميم خود سخت گيري كرد و نتيجه بازي به دليل تصميم داور رقم خورد. تمام برنامه هاي ما بهم بعد از 10 نفره شدن بهم ريخت و اين امر در چنين مسابقاتي خيلي سخت است.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

امیدوارم توی دور برگشت تیم ها مون خوب نتیجه بگیرن

از دوستان هم به خاطر خبرها تشکر می کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •