دقیقا باید چه نیروهای با خودم ییرم با سلاحهای معمولب
در ضمن چطوری بجنگم منظورم اینه که همیشه حمله کنم یاد دفاع کنم تا اون کلاه داره بیاد پشت گاری بعد بزنمش تا به یارم ضربه وارد نشه
ممنون
دقیقا باید چه نیروهای با خودم ییرم با سلاحهای معمولب
در ضمن چطوری بجنگم منظورم اینه که همیشه حمله کنم یاد دفاع کنم تا اون کلاه داره بیاد پشت گاری بعد بزنمش تا به یارم ضربه وارد نشه
ممنون
Last edited by hamzeaziz; 17-03-2009 at 17:28.
شما کمان دارها نیزه دارها و تبر دار ها را ببر.
گاری در صورتی خراب میشه که اتش بگیره.پس سلاح آتشی نبر.
تا موقعی که بهت حمله نشده دفاع نکن.همیشه سعی کن در حال حمله باشی.
fever هم از دست نده تا قدرت سپاهت زیاد باشه.
مرسی ردش کردم
نمیدونستم باید گاری رو خرابش کنی فکر میکردم فقط باید دشمن بکشی
![]()
سلام
من تو این مرحله گیر کردم .
به اون مرحله ای که hamzeaziz جان گفتن هم نرسیدم نمیدونم ایشون چجوری رد کردن .
من یارام تکمیلن یعنی دیگه یه یارم نمی تونم بسازم ولی وقتی می رم تو این مرحله هیج جوری نمیتونم ردش کنم .
امّا بعد از این که این مرحله رو میبازم یه سری صحبت می کنند و یه مرحله دیگه باز می شه :
همه رو می کشم بهد اون دستگاهی که سنگ پرت می کنه رو داغون می کنم یه دفعه می نویسه میشن فیلد .
ممنون می شم راهنمایی کنید .
خدانگهدار
سلام.
شما توی این مرحله نباید دستگاه منجنیق را از بین ببری.باید افراد را که کشتی بری جلو و منجنیق را برای خودت کنی.
چون توی مرحله بعد به منجنیق نیاز داری.
سلام
پس در این حالت دو سؤال :
1- حتماً باید مرحله قبلی رو ببازم ؟
2- چجوری منجنیق رو مال خودم کنم ؟
راستی با دسته ps2 این بازی چه قدر راحت می شه .
ممنون
خدانگهدار
دوستان کمک کنین من به یه مرحله رسیدم که اولش یکی از این جونورا که شاخ بزرگ داره و رنگش سرخه میاد یه چیزی میگه و میاد به جنگ با یه لشگر زیاد هر چیم می زنم نمی میرن! بعد حالا تازه خودش کمه یه 2 3 تا دیگه مثل خودشم میان دیگه اصلا نمی تونم کاری کنم! دوستان کمکم کنین
سلام دوست عزیز
من هم مشکله شما رو داشتم یعنی مشکل دعای بارون و دارم. اون اژدهای آبی رو هم 4 بار کشتم.
اگر ممکنه بگید منظورتون از مرحله اول کدوم مرحلست و باید چه چیزی رو بخورم ؟
مرسی
سلام
من هم توی مرحله دعای بارون گیر کردم اگر ممکنه بگید منظور از مرحله اول کدوم مرحلست و چیو باید بوخورم
ممنون
ای خدا کی میشه من این بازی رو دان کنم!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)