دوست عزیز 8510 گوشی خوبیه.اگه ازش خوشت اومده بگیرش.........
دوست عزیز 8510 گوشی خوبیه.اگه ازش خوشت اومده بگیرش.........
ولی سرعت w lan و gprs از n85کمتره اف ام ترنس نداره صفحه نمایشoled نداره
یعنی فقط دوربینش خوبه
ای کاش دوربینش 8 نبود تا من سرگیجه بنفش نمی گرفتم
سرعت wlan ش كمه؟
wlan ش كه b/g هست سرعتشم 54 مگابيت هست از اين بالاتر هنوز نيومده البته واسه موبايل چجوري ميگي سرعتش كمتره
تازه اگه كمتر باشه فكر نكنم تا قيامت سرعت اينترنت تو ايران به 54 برسه؟
gprs تو ايران مگه سرعتش چقدره؟ به 10 كيلوبايتم نميرسه بعدش شما به خاطر همين يه ذره نظرت عوض ميشه؟
كيفيت ال سي دي n85 بالاتره ولي فرقشم انقدر نيست در عوض خاناييش زير نور آفتاب پايينتره
fm transmiter قبول ولي ممكنه با آپديت بهش اضافه بشه مثل 5800
برتريهاي i8510:
صفحه بزرگتر
مموري داخلي خيلي بيشتر
چيپست tiomap 2430 كه از همه سري n نوكيا قويتره+چيپست گرافيكي
صداي خيلي بيشتر و با كيفيت تر
كيفيت بدنه خيلي بالاتر
دوربين خيلي بهتر
پخش divx
optical track pad
......
fm transmeiter یک قطعه سخت افزاری هست که با اپدیت به گوشی اضافه نمیشه
به این صفحه با دقت نگاه کن
میدونم شما تو سامسونگ تجربه داری ولی این صفحه چیزه دیگه میگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
درمورد اون مدل سامسونگ كه اشاره كردي آنتن دهيش اصلا" تعريفي نداره.من شخصا"n96 را ترجيح ميدهم.
ديگه امروزه كسي در مورد آنتن دهي گوشي صحبت نميكنه.من قبل از 8510 پي 990 داشتم تاحالا كه هيچ فرقي تو آنتن دهي اين دوتا نديدم.من خطم تازه ايرانسله.يه بار يه جا رفته بوديم من يه 1110 برده بودم روش سيم كارت همراه اول بود ولي اصلاً آنتن نميداد يه نفر يه f480 داشت آنتن ميداد.
ای بابا. فکر میکردم دیگه بین همه مردم بحث آنتن دهی بین همه گوشیها دیگه حل شده.
شما اصلاً اسم گوشي رو هم نميدوني و تاحالا نديديش فقط چون 10 سال پيش سامسونگ خوب آنتن نميداد ميگي اينم آنتن نميده
درسته منم ميدونم يه قطعه سخت افزاريه ولي ممكنه اين قطعه داخل دستگاه باشه ولي بدليل نبودن نرم افزارش كار نكنه دقيقاً مثل 5800 كه بعد با آپديت اون نرم افزار بهش اضافه ميشه
من خودم 8510 دارم. به جرات بهت میگم که باتریش تعطیله. به زور 1 روز دوم میاره. وقتی باتری نداشته باشی اگه دوربین 20 مگاپیکسل هم باشه بدردت نمیخوره. مخصوصا که الان وقته عیده و همه میرن بیرون و اونجا هم که پریز برق نیست بزنی توش باتریش تموم نشه. بعضی از سامسونگی های تعصبی میان میگن نخیر باتریش خیلی خوبه و از این جور حرفها. منم کاری به حرفهای اونها ندارم و چون این گوشی رو دارم بهت میگم.
صداش توی اسپیکر بلنده و کیفیت خوبی هم داره اما در هندزفری اگر صدای گوشی های واکمن سونی اریکسون مثل w850 رو شنیده باشی اونوقت صدای 8510 زق زق میکنه پیشش. واسه کسی که نمیدونه کیفیت یعنی چی خوبه و میتونه با اکولیزرهاش کمی صدا رو خوب کنه اما به پای کیفیت w850 عمرا نمیرسه.
آنتن دهیشم خوبه و از این نظر مشکلی نداره. نمیدونم چرا دوستان گیر دادن به آنتن دهی در حالی که در این مورد هیچ مشکلی نداره نه قبل از آپدیت و نه بعد از آپدیت.
راستی موزیک پلیرش هم خیلی بده. خود برنامه اش رو میگم. قیافه ش رو ببینی حالت بهم میخوره. این موزیک پلیرشه.
حالا این موزیک پلیر رو نگاه کن تا بفهمی من چی میگم.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)